WAR IN WATERHOUSE PART 4

5 thoughts on “WAR IN WATERHOUSE PART 4

1. Sender is either u hurt or dem pay u but this is fabricated
    U fi talk truth man that’s why the war can’t done unu is a set a pagans killing each other in Waterhouse

2. exactly his/her story is very one-sided why calling out one set. u nuh want war fi done mi live a waterhouse in a d midst of everything and the two set dem a mash up the community stop pick side whoever u be since u don’t live here shut the fuck up cause u don’t know shit. u just have supm against gully bank yute dem

3. Smh ‍♂️ the sender is either a look something from Robert white are probly want throw are under age daughter pan him ,, the Man weh start the war STEVIE weh him deh = ,,,, the don fi capture BIGGA weh him deh = ,,, the Man dem weh kill police HALL weh Work a hunt bay weh him deh =,,,, u ever here police a call dem man deh name yet never why,, cause dem fully protected by ROBERT WHITE weh pay police fi only kill off one set a man ,,, saddam which is a wanted man get shot by police and dem find a gun pan him and then dem find the ak47 inna him yard and where is he now a free man and the same police weh come Pan tv a call name come a waterhouse come tell the people dem say saddam a Christian smh ‍♂️ and him him only a get 20k just fi say that