WAR OVER BREADY BUDDY

Met this is Kaycee AKA Dollydollbody3 she use to sleep with bready and was friends with Tricia apparently she is mad at robbas for the post she made about bready in the aftermath of his death. Baby girl was going in, and the worst thing about it was that she herself was also giving bready her things too

0 thoughts on “WAR OVER BREADY BUDDY

1. It luk like pink bury bready dung dis yah gal bloodclaat throat mek she a vomit him out suh pon robbas a mek unno cum suh…guh ask bim muma fi send him dead leff give yuh fi yuh tek spread bed nd gwaan morn cuz dis shit really ridic

2. yikes…

so is this a confirmation that bobette and breadsterzzz were romping in the shop?????

bobberzz please do tell ..patiently awaiting your reply :request

and breaddy i refuse to believe youre dead because idk why u thief the people dem chanel bags out the store .. not buyin it :hoax2

1. what ah way yuh broiiiiite @Wicked, Bready don’t steal bags :ngacir2

Mi wid yuh……I don’t think Bready is dead, mi in denial like his fambily! Make we watch and see when March comes if they don’t capitalize on his resurrection and keep his year to year affair!

2. U know di same ting come to mi mind yestiday when mi see it, but mi leave it alone…no sah.. :ngakak :ngakak :ngakak

3. When I read the news about the Chanel store robbing, me seh a must Apple and Kerry or a Bready dippy becaz this serus and match them

3. @ wickeddddddddddddd mek u a kill mi inna d morning yah dwrcllllll. Weh yuh seh a Bready theifings dat!! no sah. Now this girl in d video a look a hype. Seriously where were u when Bready aka bottom was alive.? When him and robbette up n dung in NY and Hell Hay? F**king dumb ass. Why unuh neva guh bury unuh self next to him and done.

4. Nit today maybe a next day
    Leave Bobbette alone even it was her ladt dollar she spend go cali I respect her for that

1. Den yuh neva belieeeeeeeeve :matabelo
        Wasn’t Bready the man that leave you his rental so she can drive it while she was in Hell Hay :ngakak

Mi wonda if Pinky did have car fi drive dem time deh :cool

5. Robert :ngakak :malu :ngakak slice bread was bad alive and in death :ngakak :ngakak carry onn more stories and video to come , I don’t think we gonna here from Robert today not after the trip to coco store :ngakak :ngakak

6. No sah pinky stay real bad at the funeral plus bready family leave her out in everything. Haha pinky home crying because all biscuit a move go LA!

1. Mi feel bad for her but she should ah did know. Bare shade sista big nose Melissa was throwing, catch her post before the funeral…..Bready came to her in a dream and ray, tay, tay, tay and before he left he ask that she help SHAKY with one thing, she could have kept that to herself out of a little respect for Pinky! If Pinky was not a part of the planning and decision making she should have go to view to see him once more but missed the burial! I would have sent the Son on but I would not have been there!
      Pinky he was changing as you said in the last half but not enough to fling on the ring. Ladies don’t play the Wife Role if you are merely a BABY MOTHER/GIRLFRIEND…..makes sense?!

7. The story part about pinky is incorrect. Pinky an Shaky good, Dem talk good. Also pinky neva look no way at the funeral. As met would seh back to the topic, yes bobby was really in tings with bready may he rip, and of course she drive up the rental because is she pay fi it..No shame she don’t have. The same way she buy daffy love she was doing with bready and daffy tings did get shorten. Daffy you a idiot if you don’t believe bobby was fckn bready and yes her sista and friend did well know

8. big nose Melissa stop tell lie pon bready bout him tell yuh Ray Ray bout help shaky all of a sudden yuh like biscuit and bready dutty family ungrateful dem fi remember sey a pinky tek care of biscuit even when bready don’t give har red cent .Bready up and down all bout and a pinky have biscuit him Neva once move har but now uno ready fi tek har

1. was pink at the funeral or not … MI HATE WHEN UNU COME PA YA AN MEK UP BAYYY LIE YUH SEEEE

cuz at this very moment mi not even believe breaddy was even there !!!!

people just talk the truth when unu a dash d suss do me a beg unnu cho

1. He was truly loved by the sexessssss :hammer

@MIMI weh yuh deh…..one say Pinky was there one say Pinky was not, how it go? I have to go make a one link!

1. I’m anon @ 1:53. Years I haven’t commented on this site I just lurk but lawd di never ending Bready saga got me refreshing and checking every minute :mewek :ngakak :ngakak

9. @quena u nuh easy dwrl i cant today. Robette is shelter for men. She provides clothes, food and shelter. Daffy love likes so him must and will tek anything she dish to him. But this Bready thing is a never ending story. Mimi soon role in. Mi a guh mek couple link to fi hear d happenings.
    Met a d boyfriend dem mi waan hear from ooo bcuz mi know dem was present at d funeral under nuff sikes. Manushka come here dear.

10. met when u type in jamaicanmateyangroupie the first link come sup in any search engine is all of breaddy topics :hammer

slice bread u broke the intanethhhhhhh boo :cool

11. Daffy Duck obeah bready so he can have Robert all to himself. You don’t notice from bready dead every picture he looks more refreshed and happy.

12. Unnu nuh si seh ah Daffy duck obeah bready
    to get his dear sweet Robert for himself. From bready dead him nuh stop gwan. Every pic I see him look more refreshed and happy.

13. APB.. ALL POINTS BULLETIN FOR MIMI AND MANUSHKA, MIMI AND MANUSHKA UR NEEDED ON THE PINKWALL SET RIGHT AWAY FOR THE DANCEHALL SAGA CALLED ‘THE MANY LOVERS AND ADVENTURES OF BREADY. .WE R ALL WAITING WITH BATED BREATH FOR UR COMMENTARY. .WALK GOOD, DRIVE SAFELY TO GET HERE BUT PLEASE GET HERE. .TONKS

1. Met wow I swear on everything I love I was just talk to my gay friend so mi joke n ask of it true about beardy him say yes and icon smh jigga him say don’t tek Cali man dem fi love are money all bout hotel room and champagne n beardy give the guy them money the one a queen nah hide and a Jamaican web site where there name is my friend just tell me n ask why me surprise me him him sure bout icon cause me think him cute him ask if me mad wow but jigga u know my friend good him say u don’t like him n tell the guy don’t tell him your business smh this nuh real can’t be

1. Going to inbox you can’t talk it the way me get it … He was really gay it true I ask my gay friends to confirm it n he said yes him all have pictures n texts smh jigga is also gay Daffy , n icon n me really did like smh that hit home met me know you been put it up but icon sexy to me not any more thou GQ DQ whatever the person name is him a battyman from queen met mi fear fi send in picture them cause it a hotel in Cali and the guy fear a jigga bad

14. Bwoii unu nuh easy atall a now mi kno unu mek up things sometimes bcozz unu a say pinky wasn’t there . yes she was n yes she wasn’t apart of anything regarding bready funeral/burial I’m surprise bcoz she a babymother regardless! Smh she neva look no way she look like she ago funeral like everybody else
    This bready nuh look like it out fi stop rip

1. One smaddy come say Pinky was not there and it becomes “unu mek up things sometimes”……WHY???? Not trying to go at you but I for one on these PINK WALLS is a FACT CHECKER yes @Smh…..we nuh just come yasso and make up things, we make links and CONFIRM!

Yes, Pinky was there (although, I wish she wasn’t because of the treatment)she looked as you said “like she was going to a funeral)….my link said yes, big white hat and hair regeelah wid a center part! Pictures of the attendees to come…..wait forrrrr it!

15. Poor Pinky she need fi go St Thomas fi get a good bath
    For one she took care of that man chikd like her own people too wicked
    If tekking duppy buddy do it peace snd leave the girl alone she look like the only one besides the kids whey a mourn
    Bready buddy needs security inna dat cemetry

16. PAULA,MELISSA AN THE REST A FAMILY NEED FI GUH BURY DEM SELF BESIDE BREADY! UNO FI LEAVE BLOODCLAAAAT PINKY A LONE UNO TOO GOOD,BOUT UNO A PLAN FI BEAT DE GAL!

17. Mi hear dem ketch mimi aka archie and her lover Clothes Jubba loveable oman tek pics of Slice bread aka Bready inna him caskate at the funeral home and text it to the ole ah LA. Suh mi wanda y Mimi so so quiet cyaa her mystery oman name is attached to real real person inside Spice girls clan. Just hear say. Mi dun

18. Mi hear dem ketch or speculating the Mimi gyal if Archie and her lover Clothes Jubba loveable oman tek pics of Slice bread aka Bready inna him caskate at the funeral home and text it to the ole ah LA. Pics was off limit to the viewinf. Suh mi wanda y Mimi so so quiet cyaa her mystery oman name is attached to real real person inside Spice girls clan. Just hear say. Mi dun

19. A little birdie come tell me that Mimi tek Bready picta inna the caskate at the funeral home and text it out to everybody n dem muma, pupa, teefs and all. So mi wanda y Mimi so so quiet. De people tink spice girl archie and her lover clothes juba loveable oman tek di pics and put it inna circulation wen picture taking was off limit. Dem a speculate and feel seh ah di 2 sadomite a let out the suss.

20. Ow much time u gonna say the same damn ting anon? we hear say Mimi tek the pic of Bready body inna the coffin. eff off now. Too annoying man.

21. Unno lie pon yah ehh nuh boi !!!! Unno need feh geh pinky a f**king break lef the woman mek she grief cho man some a unno pon yah life suh f**king messed unno not even see it !!!! pinky a life yah a hope yuh learn from this

22. Yuh write it 5:01 5:07 nd 5:19….yet no1 luk suh yah guh flood de whole chead a try figga out if de hear seh bout mimi is one hundred? !?!?

Wat a way de summary weh mimi ago cum wid av unno a fret dwrcl

Nd try knw seh if yuh plan fi address mi wait till Jmg address a blogger July tutty fus gooop yuh dweet tonx much

(Simplicity soon sign in)

23. Met the family vex cause dem sey pinky have access to a bank account with bready money and she not giving dem it and mi wouldn’t give dem shit demtek pinky fi fool but the gal have har head pon har body and dutty Melissa stop buy family membership cause when yuh stop run the money dem ago do worst than how them to pinky

1. So Melissa Bready stepsister/babymada the hoe from wijamin have money and still look suh suh!suh? Melissa invest in a tummy tuck and breast lift ya cauz a u same one a get excited and a chat sey big dog is coming fix up fix up

24. Unno nuh seh man be pimping out dem ooman too? Some man get their girls fi get into next man business. Some man get fool up bad ova this.

25. Lol wicked floor mi. If a chu seh Pinky have money inna bank account an nah gi dem none ah doan blame har. As fi they fool dem weh a fite over Bready unno is one set a dunce. Man dead an gone wah unno have fi show beside pics? An mi bet if a one a unno did ded Bready wouldn’t a gwan suh.

26. Mi nuh know y when smaddy dead ppl always wah fight over the ppl dem dead left money suh ,if bready was alive dem wouldn’t get non suh now him dead dem wah fight over money . but look how money powerful nuh smh …for the love of money is the root of all evil. She should take care of her self n son with whatever money he had left n help his other two kids out as well ,Caz I’m pretty sure he would have want that..