LA LEWIS SEH HIM PUT MATRIX PICTURE CHOO XRAY MACHINE

0 thoughts on “LA LEWIS SEH HIM PUT MATRIX PICTURE CHOO XRAY MACHINE

1. Matterhorn not my favorite person but this is some unnecessary feud right ya so it stale next mi gone ova robbas dead co&ky mixed up that is what taking pink wall a lead today!

2. Well Hell Hay Lewis seh him nuh date normal woman, dat the one a truest statement dah man evah mek, can which normal smaddy going to date this joka? :ngakak :ngakak…man had mi laffing till mi almost get stichies..man seh him google and bing it suh it reel reel..no sah, and amphibians a hayliens now? Well Hell Hay..chile u not reaching far—een wid dah promoter..suh u can stay wid u shows dem wah have dem “at your own risk” statement..caz it woulda guh fi u…but gwann u keep a girl laffing tears wid u luminati self…yes Jah..u merciful and figiving..

3. Cross angry . :ngakak :malu :ngakak gay people warning stop wear white what a man funny :ngakak :ngakak . This just made my day

4. If dis pus-chole mad wan more bloodclaat time mi scrape out weh leff a. Ihead back feef him wid :ngakak

Sevuuummm

(Simplicity soon sign in)

1. Is u admin, why u using har name, of all di names? u can switch it round and seh “tem” “emt” etc if u love dem letters suh much…kmt

2. HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY DOE USE MI NAME DOE USE IT…EVERYTIME UNO COME PAN YAH UNO TRY FIND SOMEONE NAME FI COPY..GO FIND A NEXT NAME

5. Another one looking a hype, stay out of this argument Lewis you wasn’t invited. Further more please go try retrieve the hairline. Also, what concert? I doubt if I can remember any lyrics to any of your songs.

6. la lewis just look a hype. he claim to be a big artiste and cant even sport a good phone. all him on is matterhorn name. i am not a matterhorn fan but listening to this is disgusting. la lewis even went as far as giving details of how gays operate. how would he know all this? is he one or in a relationship with one? feel him love awf matterhorn eno. di bad colour front teeth tun awn la lewis lol. woii. save u soul illuminati do not want any monkeybrand or clown. save that for hope gardens or better yet hope zoo

7. Him a meck sure fi hold down di stringy locks wid di finga dem whe dont move di whole video. Look like him superglue dem finga deh pon him head side
    Caan afford fi di breeze expose him peel out locks
    Galang wid u knock off phone neva kn ow u wud ave a Huwawei phone howeva it spell

8. LA LEWIS..I DON’T KNOW WHAT POINT YOU’RE TRYING TO PROVE,,,BUT CHECK THIS…ILLUMINATI SUPPORT AND PROMOTE BATTYMAN-ISM, SO YOU CAN NOW SEE WHERE AND HOW YOU LOOK STUPID. STOP CLAIMING TO BE ILLUMINATI WHEN YOU HAVE NO CLUE WHAT THEY’RE ABOUT. I WOULD GET INTO IT A BIT MORE BUT..AH NOH EVERYTHING GOOD FI EAT GOOD FI TALK..AIEEE SAH! SMH