WASN’T DWAYNE IN DISNEY WHEY DAY?

Pink wall HMID
Big big talk of the town what ah way timerz stop living out of his renter car now. Timerz all deh ah every party ah hype flossing and nuh have nuh clothes. What ah dancehall bruk lifestyle ah NY. Di cruff jus ah repeat di same clothing every week suh.. BWoy waan bade bad bad bad. What ah way timerz reach DYmond party with Leri but di Gyal nuh waan give him back him belonging and him deh ah dance wid har ah suh him luv likes. No wonder him ah hype up since him start drive back the Benz. But wait dem nuh seh timerz buss Catty face n give har black n blue eye and she gone ah police fi lock him up ..Dem all seh ICE ah look fi him. Met mi nuh get it ah wah really ah gwan ?????

17 thoughts on “WASN’T DWAYNE IN DISNEY WHEY DAY?

1. Timerz love sweets so he will do any the other day he was in Desiney with Sally because she teaf two piece a clothes give him now him come Bk a Newyork homeless so him a fi friend Leri an she like a idiot falling for it anytime Timerz figure out a next way again him gwan.

2. Sally and the crew wi tiad a uno now wat a way uno shame no raas. Di.man go disney fi him son birthday and sally loose are mind and send in video fi create a scene well if ice a look fi him den uno know di Benz very well. Uno can call the immigration hotline and please uself senda but mek sure u call jersey first weh have warrant fi sally.uno come like pussy police.

3. Timerz breed a little hoe if a me like him I would do a DNA she an her sister Lori always a fuck some little waste man an me also hear say Prince a fuck Lori the big sista

4. sis or bro if you going to be messy at least know how to sent in a good story so that I can understand what you saying

5. sis or bro if you going to be messy at least know how to sent in a good story so that I can understand what you saying

6. Prince and Dwayne timerz are friends and prince chat Dwayne business like dog that’s why you can’t trust people not even your best friend.

7. Story out(duttysally).it look like ya bring belly fi dem girl here mama..story bout timerz n start pon di sister dem.sally leave di girl dem memba di big one mek u run up pon dung like track star. Timerz a go mad u.u put big video di other day and di people dem nuh look..now u come again. Jersey naah look fi u

8. Prince been a fuck lori lef all him wife and naah mine him pitney dem and deh a dance every night a buy champagne. Him a Dwayne cum like a dead dog. Di calesss bwoi part mi nuh know about cause di big one naah fuck fi nutn

9. I put this on my kids the person that sent this in don’t have any life she just stay at home all day and watch out people business low life suck pussy hoe/lick out batty dog shit them hide behind net writing ass hoes

10. Sally ugly nuh fuk suh she cah do noooooo betta. Dwayne fi are ting set fi life, cause nobody else a guh use har di way he do, n that’s baby daddy too, sorry fi di pitney dem, because dem mumma a idiot n have know ambition. Have a good night sally this one day u dont stand out,happy Halloween, Hunny