WATCH TO DI END ENO

The boy is waste boy all batty him will **** to reach a Farin the boy did engage to a girl in Florida and have a baby with har the gal leave him then him take up a gal then dis she fi gal him a cry over now the gal that him a cry over gone him draw back fi fool
Who get a buss fi work a Canada on the government program after him talk a bag a things bout har how she dash way belly a pure things

8 thoughts on “WATCH TO DI END ENO

1. If a bwoy eva even just mek up him face like him want cry when me and him have something him might just get something to cry for..ladies this is one of the tell tales of a psychopath ‍♀️

2. :ngakak :ngakak Ms Meth…..a suh mi know mi trust yuh eno. Yuh seh watch till the end and I obeyed. Dwlll. I laugh till I cry. Not because him a cry eno …. but due to how him face tek up di whole a mi phone screen an di lip dem jus a move round like when liver drop outta butcher hand. :ngakak Woiiieeee I weak. Suh wait ….. him think that video do him any justice??? I wonda who him tink go want him afta dat video an how him disgrace dat girl. She diss him yes……but leff dem video chattings yah to woman. It doooooohhh look good fi a man. Smh

3. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Bwhahaha a wah dis a really gal clown fi real dwl.. what a big sowa cratches. A suh yuh mek dem bawl bus all couple fuck hurt dem lol.

4. If him can bawl so fi woman money him will lock him eye n open him batty fi man money smh mi no know how woman teck up dem money n give dem crab louse here

WOMEN ANY MONEY U HAFFI MINE AND SUPPORT IS NOT UR MAN THATS UR SON AND ANY SEXUAL CONTACT IS INCEST. Mi no say u caa buy a gift or treat to something nice buy this every week money n every whey unnu go a ur money that is a mommy n son relationship okurrrrrrrrrr DONT MINE NO MAN CAUSE THE JOHNCROW DEM UNGRATEFUL BADDDDDDDDDD!!!!!!

5. wish mi coulda shake tawkchuet and mamacita hand nuh blouse and skirt. di man fava hungry dawg ina di last video. nuh know if the girl nuh see ah scammer dat raas!!!