WE DONT FULLY GET IT…………

This is cracky Barnes aka Sheldon from Birmingham uk who thief his baby mother money an him &.carrot aka Antoinette from Birmingham and then call police on the girl leaving her 7 weeks old baby then ave to mek government a force him to pay money for his child TREY my god man an love hype so
uk

8 thoughts on “WE DONT FULLY GET IT…………

1. Stop lie bout hype. Obviously no hype possible wid dat pose and dem glasses deh from 1988 and the chaparetta( a so it spell)

2. This youth nuh hype him just whore like dawg him loose 1 a him eye so that’s why the glasses look so . Mi know him use woman fi them things and God know say him deserve this but hype him is not nuh boy wen do cleaning job cahh hype .

3. Sheldon always using women for them things but this baby mother not easing up on him one bit u finally meet u match now u fi look after u child about u a run from u responsibility an the child dead stamp a u to me think u learn u lessons by now served u right u fi get anything u get a time an a place fi everything the child born October 2015 I heard sheldon a bet u no now how him look that baby can’t hide u most shame to walk a Birmingham in the daytime

4. U find u match a england a good fi u too wicked a long time u a do this child can’t hide love to use women bet if u did stand up like a man this wouldn’t have happened go look on u youth worthless like about is not ur child u shouldn’t make child support involved the girl say DNA anytime because u ave to support the child no escape from this and a next thing Sheldon y u wicked so about a rent the girl rent u room and a one time u f**k r the whole england know u no pay rent u love rent free everybody know that u wicked boy