WHATS THE MAN SITUATION?

Ok met. Everybody know seh Sabrina and James the phone man Deh.
Everybody know seh Kareembigdreams and sabrinaroses a “FRIEND”
But sumin inna sumin yah suh mi love! Now at first a the chee a dem par. U see dem a uptown parties u see dem a boat ride. Every weh!
From the other day me realize seh a Kareem and Sabrina a par mostly… WITHOUT James. When u see dem together u can see seh Annuh no friendship how dem look close and suh. Me see dem come a one cookout last week. Dem Sid down and eat and whisper inna each other ears. Go Weh and come bck wid James 😂😂😂
U go pon them page u see dem go out go dinners and all bout… And mah wonder a Weh the man cudda Deh? How you and another man (fren or not) a guh out so often widout YOUR MAN! It Nuh rite. Look yah Deh yah man

image_1

image_2

26 thoughts on “WHATS THE MAN SITUATION?

1. Sender is not like James have no cocky fi hol’ woman. Is hype him like and to stay in the spotlight to aid in him phone business. So kareem goodly a sort r out betterrr.

2. But please Kareem a batty man like seriously everyone should a know that Kareem a big big open batty man him and bimmakid a best fren

1. Uno Nuh tired to come wid the same story? Him f**k yuh fada? Nah ask Christ me never see him wid Bimma kid yet much less be best friend. Uno can only talk under anonymous names and pages

3. But met I know he was gay from school dayss a weh the bloodclaasttt dis a batty man the gay dem a Jamaica want now the 2 a dem a batty man. Him and the fat one wid the beard like seriously tho ☕

4. Kmt KAREEM an BRINA both bisexual so she prolly know him deeds why dem so close, not ah deh…as much as she and ANEKA a fren an did share the same butch me no tink she wudda frig KAREEM and dem still remain frens. She gudly a secretly frig anada yute weh KAREEM know but nope I doh believe dem Inna ntn! JAMES head ova heels fi har doe mussi luv the bagga 3sum dem weh she have fi offer plus she muss check fi him to cause I never see she deh wid a man so long, female yep but no long term rship with a male so maybe marriage an baby in di future.. Gwaan tru BRINA

5. Sabrina like young boi tho … Weh da boy yah come from? Fi the past two years him jus pop up outta no where and Deh every Weh

6. I know she f*k girls for sure! She’s not hot anymore I remember the 1st time I say her at day dreams with toya dem time har head bald off she was wow! Stunning! Now she looks like too much pig 🙁

7. Chrissi seh di pple dem only can talk under anonymous name but chrissi is anonymous name cause dats not u name so wah u a do,girl go sit 10 seats in di back row

8. Lmao watch yah! This nice eh! Me nah lie. Uno love da yute yah tho! Uno must have sumin bout him at least once a month. While uno a done him.. Him a Mek him money and look unbothered.

9. Hahahhhaha. You all need deliverance. Why is it so important what these people do with their lives to y’all. I smell jealousy. This just sounds like hog wash to me! Unnuh a di same people weh drink from dem likka and beg passes for the clubs and parties just to party with them. Smh. Anyhow….since unnuh just won’t leave people business alone….may the devil go wid unnuh ps: see you all at the next KGN5 F**KING DIRTY PEOPLE

1. Dem lef! Me deeven kno the yute but me NEVER see him wid no shakey man round him. The man always Deh wid some hot Gyal.. From Aneka to Mona Lisa to Chanel subK…. Me doubt him and Sabrina a f**k, me kno them a good FREN!
      Uno always badmind people who don’t even see uno

10. So once again this boy Kareem is kingstons most loved and hated villain. Nuh matter which girl in his bed…Aneka Mona Chanel Brina or Shameal (in no particular order) unnuh still aggo talk. Dafuq maybe they all laid up drunk somewhere laughing at all the stupidity thrown their way on a daily basis. It’s just sad…a wah di yute do unnuh ??? Clearly unnuh nah stop his happiness by commenting or posting on this site….so why continue? @simone girl I can’t wait for the next Kingston5…mi n di whole a mi scamma fren dem a leff from Bay come up fi it KAREEM…you and u gyal dem BIG UPPPPPP. F**K SUCK LICK DRINK WHATEVER AND WHOEVER Y’ALL WANT …. MET u know u love the armzhouse to ennuh lololol