MI CYAH BADDA

IMG-20160403-WA0000

Ok f**king please we all know seh a Ana Danny marina send in that! Danny member how seh the woman a croses and all she wa do a bruck u back caz u cudnt manage r she too big! Danny mine I affi swallow ur words dem if u know wa good fi u come off a pink wall! U fi stop tell lie !

5 thoughts on “MI CYAH BADDA

1. The only good dat is gonna come of this is dat on Saturday night TvJ is gonna get a traffic nd Magnum will be top winners where most view is concern…so I hope the contestant them come harder to market themselves suh if anything a producer member them from dat night nd if them nuh win dem get weh dem guh there for in the first place,a music contract

2. So poor puss yuh do batty and chest and couldn’t tek one kitchen knife or sand paper rub out di donkey mole oba yuh eye ** (Delcita Voice)
    Di donkey mole fi blind yu rass bout a read bible wid yuh dutty stink self*

3. SHE WAS BORN AND RAISED AS A PIG

OINK OINK MISS PIGGY
    BOUT YOU A FLUFFY DIVA WITH YOUR UNPROFESSIONAL MARKET STYLE BEHAVIOR.
    ND YOU STILL LOOK LIKE A PIG.
    BAD MIND A GO MAD YOU MS PIGGY