WHEN SAW DO DI TINGS ……………..SHE TEK WHEY HARSELF

saw-Optimized

CHUE BEKAW SAW DASH OUT DI WHOLE A SPICE LIFE PAN DI GRAM LASTNIGHT SHE TEK WHEY HARSELF INA DI 3AM BELLS……………..BECAUSE UP TO 2 SHE WAS STILL ON….SPICE……….YUH SUCKING SECRET WENT FROM RUMOR TO A WAY OF LIFE IN A MATTER OF DAYS…PEOPLE ALWAYS A TALK AND NUFF PEOPLE NAY BELIEVE SEH YUH NYAM DI CARPET…………WELL SAW MEK IT A FACT TODAY THAT YOU ARE A BISEXUAL AND YUH DOE BUSINESS WID YUH PICKNEY DEM…………AH DAT YUH CALL PAN YUHSELF.

0 thoughts on “WHEN SAW DO DI TINGS ……………..SHE TEK WHEY HARSELF

1. Spice you should have made sleeping dogs lie. Saw take until her cup runneth over. She dash out some of your business, because that is not all we know

2. Me say I saw it ‘ spice u can’t shit where u lay remember sey a saw give u the hook up from way back when . That’s all il say for now leave saw alone Cause u dutty laundry nuff’ means plenty .

3. Grace is a trouble mekka…Anyting dash she fi tek, she lubb attention and mix-up too much..

4. I think she still up there enuh…a change she change her page name.

Spice a weh u do fi make Saw dash out ur business so?