WHO FELT IT KNOWS IT AND IS TALKING

Di nasty boy crybaby deh ah dance every night an day while him woman ah yaad wit di pickney dem an she jus ah breed breed fi di nasty boy like she nuh have nuh sence afta di boy bun har an bring home STD an make outside pickney ah road an naah mind it… Get a clue girl dhatt nigga ah buuun up di road wit him nasty dick an ah suck out di gyal dem pu**y from now till ah mawnin ya betta run before him breed yo again an give yuh some shit dhatt cyaaaaah get cure

IMG_20150602_152810

0 thoughts on “WHO FELT IT KNOWS IT AND IS TALKING

1. U can know that this boy jermaine is f**k boy. Like posing in peoples shit . see how excited he is about a woman this bitch things. F**k boy jermaine fo take care of ur kids.

2. Sendah you sound like you get f**k std and duck… leave dI woman. When she reach the back of dI wall she will come off. Everybody do tings on dem own time.no matter how bad we see it a reach dem.

3. OK sendah you did get f**k std and duck… but good for you to let the rest of the world know who ketch yu callalou patch pon fire..but leave out him ooman.only she know when the time is right to leave. You get yours and run to the doc fast and know fi left dat deh koki. Others can take a licking and keep on ticking.

4. He’s nasty as f**k
    He use to look me
    Gross
    He told me he and his baby mom don’t have sex because she don’t attract him since she make the baby
    Mi frighten when my friend told me she saw the baby moms out and she breeding

5. Ooman tumuck meck outta iyan deze days, look pon dis bwoy wah mawk up mawk up wid Crayola, cow bell eena nose and anedda stud as well, skunk stripe chu hair and smaddy guh wid him. Unno need a trophy fi tan up to dat.

6. Bitch ass crawny cow suck a dick jermaine you quiet now. Everybody find you out now that u was just role playing. Go suck a dick