WHO SEH OBEAH NUH REAL? OBEAH AN VS OBEAH AN AND DI STRONGER ONE LOCK DI WEAK ONE INA MAYONAISE BOTTLE(VIDEO)

Dem seh dis happen ina Cameroon …Unno see di full grown man ina di liquid ina di bakkle..di people dem seh a obeah man a work gens obeah man fi see which one stronger and shrink di man lock him ina bokkle..di man have on pants an shirt!!

0 thoughts on “WHO SEH OBEAH NUH REAL? OBEAH AN VS OBEAH AN AND DI STRONGER ONE LOCK DI WEAK ONE INA MAYONAISE BOTTLE(VIDEO)

1. just want to note that what resembles a body in the bottle seem like a white body. the ppl demonstrators were predominantly black. fair to assume that who ever suppose to be in the bottle would also been a black man.
    Thats some rubber toy in that bottle.

2. Haiti nuh have nothing pan Africa fi dem obeah tun up ova desso…. a wah unnu really a say… fetus? A guess you neva did a pay attention inna science class cause mi nuh know if you nuh see say a wah big man that wah fetus a do inna clothes…. and good deh deh so how you nuh think say evil deh deh

3. Dats why ole ppl always seh nuh nyam fram nobody, nuh ansa no call out of your name at night especially a strange place, and kip you biznizz to uself. More time u haffi lib like nutten nah gwan fi u fi stay one step ahead.

Leave a Reply to judas Cancel reply