WHO YUH GOT?- MAN TOO BRITE EDITION

Shanique,please stop go Jamaica go look man. The last man you married, left yuh and guh breed Dunkirk tricycle and wife har. Him seh no to you papers or nuh papers. Then yuh guh dung and tek up tan bad Rohan who is 45° away from being a full Shebada. Now yuh have PrettyNeka a style yuh? Shanique, some boy nuh fit fi carry yuh krokus bag from Coronation Market,much less fi let in your swamp ting. Some gal nuh fit fi be yuh maid,much less yuh mate. You are too accomplished fi di man. JMG ppl prettyneka (pettyneka) mi call her,seh vote. Who you got?

24 thoughts on “WHO YUH GOT?- MAN TOO BRITE EDITION

1. Some a dem woman yah too wicked dem self, one of my former high school friend mother go ja to married a man weh already live a house with him baby mother and now she breed and she inna mid-40s with a daughter inna har 20s. Age doesn’t not bring knowledge because too woman a left foreign fi dun Jamaica and fight ova man weh dem a mine. That’s why more time me cannot feel sorry dem all if man short yuh must set some form of standard fi yuh self.

1. Yuh seet too!!why the ugliest set a ppl always have pretty inna dem social media names??Is not like ppl blind but maybe if enough ppl turn a blind eye to it,dem will start believe it fi true smh.

1. But listen to da boy deh a come scandal like gal!

And prettyneka if u hav di man and so happy den u wouldn’t a run down di ex! U go outta u way fi put up pic with the girl, and nuh stop post har up and post up bout har! Mi seh unnuh sad as f**k! God kno!

2. If shanique have accomplishments go work toward accomplishing a pussy principal fr u young u f$@k. Angie son him diss u the way u f@$k down kirk u mother send u go england till u reach farring .the way u f@$k down farring till u reach back a kirk it look like no more man no leave a farring stop look for mad man and find a man y we good man ooo I forgot u have no p&%$#@y leave pay get a new p@#$%y like how u can pay if car and house fi man send fi u mother and stop try after some boy no make no sense

3. Petty neka leave the girl alone,if you are so unbothered cuz u win the ladybway then so be it. But fi put up the girl,means she a win cuz she a stress yuh. Neka yuh skin look like oatmeal porridge inna a scandal bag. Yuh eva deh pon JMG,look fi yuh self unda the,”The Strange But True,”category. Shanique,mi nah spare yuh,stay a farrin,leave out Dunkirk leave how yuh fi have Neka and dah bwoy ya a dis yuh?

4. That’s a bitch ass nigga and the “current” woman weh you a f**k just as rass bad. GTFOH with yo dusty ass. And to you miss money-puller-upah, Bustey Mantey children’s hospital take donations all year round you hear. Go put you money in collection plate and ask God fi multiply it and bless u. Me want fight unno stupidity.

5. But listen to di he she to nuh worst than any woman to bloodcl**t I can bet him love him ass get play wid . And di BITCH bout u a smile 2 moddaf**king waste mattas

6. That pussyhole is gay and the girl fi glad dem lef. As to pretty f**kd up neka u cudnt be fi mi cheerleader no day (n mi nuh av nutten gainst thick chicks) Rohan a hope pretty f**kd up neka bruk u rass neck next time she siddung inna u face. Bet she a peg him bcuz she a move more manly than him.

7. Neeka u tuff nuh bumbo..U a talk bout shanique look like she stan up inna sun a Farrin, yep her complexion nice while ur face favor rubout sweet red pepper. U dam belly big like barrel and a pass judgement on pple. Shanique go buy some ambition cause this termite and her battyman should Neva have the opportunity fi style u..I don’t know none a unu..

8. So because the girl don’t bleach? She look like she stand up in the sun a foreign? Girl BYE. Your belly big like donkey breed you. This is how F-up our Jamaican females are, because you are not bleaching you complexion no look good? Mental slavery, I wonder how You would look NOT SO PRETTY neka how you would look? cause all the bleach you bleach you still look like hog pen.

9. a which battyman this a talk bout money pullup and ‘a madd yuh’, straight fish this!! when since u see man inna woman argument and a dash out like a big hole gal suh? no sah! some sugar inna Rohan tank. FYI the bald head girl look much better. the next one is as fake as they come with the hair, eyelashes, make up and still cant say 3 out of 10. BTW i know none of these ppl.

10. Picture (b) by far, I’m screaming NATURAL AGAIN NATURAL and i can c the youth in her face.
    Picture A your face is hard and on top of that (u look old) u r Fat not fluffy FAT and have the nerve a use pretty before u name. The bwoy that comment shouldn’t even smell u draws much less lay on top of u. Him nor that girl shouldn’t even can call your name. If u r working u need to make sure your family is alright, SPEND THE MONEY ON YOUR MOTHER, CHILDREN AND YOURSELF. Go on exotic vacation, buy a newer model car, remodel your home. I’m assuming that you r a homeowner because u gone all the way a Jamaica fi mine man. Loneliness won’t kill u but these men will (stress, disease, physical harm)

11. The foreigner look way better she is pretty a the bleaching dnt make u cute ur friends need to stop trick u u not even hve on a proper outfit and a compete kmt and mussy u name colour purple

12. Oh my this guy is not an undercover gay he is a full Rupaul! No balls under him. Foreigner looks hundred percent better and youthful, Neka girl looks about 50! Complexion red and awful omg.

13. Neka…bray gal bray. You look like a over size donkey, strap dung wid 2 wata barrel.

As for that faggot you call man, him need as much hood as you weight in his ass and mouth!

Beat and teach?! :hammer Somebody need fi mek you run up an dung fi you health! And teach you bout proper nutrition. you want a kick inna you mouth fi start you diet 😉

Nastiness! Dark skin ever in! Damn sow

14. I Know None Of These Ppl But PrettyNeka My Advise To You Leave The Girl Alone I See Ntn Wrong With Her She’s Black And Beautiful….. But You UglyNeka “for Correction” You Stay Real Bad In That Stay Bad Old Fashion Looking Top, A Matter A fact Everything On You Cheap And Look Real Bad And Pls Do Something About That Batty Man Of Urs “”SICk STOMACH”” And Leave The Girl Alone.