MURDERER ON THE RUN

Met Batty man kill his girlfriend in Jamaica because she catch him with a man in bed an fly back to states now police looking for him
The girl is from mobay- here name is Sasha met please help my share this so we can fine him

17 thoughts on “MURDERER ON THE RUN

1. BUT… HOPE nobody not judging anon4:30 wrongfully but wa him people a talk shit, is this in the news why dem no go grine weh dem wont get ketch, u see where him loyalty lies, scandal him rass for dem a sleep with everyone and dem dawg, nuff woman ketch them man some have nervous breakdown, and dem man no cyah dem want the woman fi see and lef the man gi dem

2. One ting MI know bout ppl if dem mean fi sink yuh dem find any bloodclaat means and way fi di it…. Unuh too pussyclaat wicked….dis yah bwoy yah anuh batty man and him never kill a fly yet check unuh self and get unuh facts clear….. We all have children but none should be blamed wrong fully it could be your father brother uncle or son stop spread rumors on di youth or stop try black mail di youth Mon bomboclaat

3. Fi real…….when badmind tun up it tun up……this bwoy never f**k a gal inna dem area deh yet…..plus him nuh have time fi f**kery…..a life an prosperity him say…..people just badmiNE and some gal just jealous trough them get lef and a next gal a carry the swing

4. Jonny him name an him a batty man from Dunkirk all the red sq man dem f**k him an remember him did live with cocky an cokey use to f**k him