WHOEVA SEH IT DID A ENJOY IT

So the promoter dj, cloths line give you a free t-shirt and f**k you expect the man to fall in love with you girl know your just a number trying to be seen but it was said he like the mouth better cause too much bush down their its not me say it.
ll

3 thoughts on “WHOEVA SEH IT DID A ENJOY IT

1. Hey! Tings inna yuh milk mi luv so yuh know di color ago stawt change now. Yuh deh deh a worry bout pussy wid too much hair. A so it fi stay a baby pumpum must bald… So ur man really f**k it an yuh Mek him gi yuh dat deh phensic :medicine: fi swallow…. real ediot!!!… Di way piece a mi brain chip off him affi bring dat to him grave wid him… Him caah tell mi dat… Call yuh ediot fren dem fi come help yuh carry dis loss.. it too big

2. A bitch nigga f@@k gal and discuss how unda dem stay. And Juvenile gwaan like him quiet Suh? Can’t stand some a dem bwoy yah some a unnu fi get shit inna unnu mouth

Leave a Reply to Latty Cancel reply