WHOOPIE SPEAKS ON THE SOLANGE & JAY Z FIGHTING INCIDENT

mqdefault

***** AND MI AGREE…IF A WOMAN LICK A MAN DI MAN HAVE ALL RIGHT FI LICK HAR INA HAR BUMBO***

Hey, I know everyone is freaking out like I said that they would when I said if someone hits you, you have the right to hit them back. I didn’t say Jay Z should have hit Solange,” she said. “I said if you hit a man that man has the right to hit you back. That’s what I said. I stand by that.
If you hit anybody, they have the right to hit you back. This idea that men aren’t supposed to hit women, if you slap a man he has the right to slap you back. Now, not everyone is going to agree and I’m okay with that. But that’s how I feel. That’s why I don’t slap anybody.

0 thoughts on “WHOOPIE SPEAKS ON THE SOLANGE & JAY Z FIGHTING INCIDENT

1. I agree because I see alot of women like to play the victim role when its convenient for them. So if you think you bad enough to box up a man then prepare to get lick back.

2. Love Whoppie she never hold back her thoughts. Women in merica do not respect men they expect to lay hands on men and all should be well but as soon as a man brush against them they call 911.

1. Amen. Respect is two ways.

Real? ‘earth lift’…lololol I nah tek nu body saliva pon me a rass.

2. Yes, Whoopie always speak her mind and she nuh response fe who nuh like it..love me some Whoopie..

3. fact of the matter is that Jay Z has tooooo much to lose if he had indeed box dung Soalnge. He stayed business minded. Keep in to consideration his height and level of success. if he was the average Joe then yes by all means tump dung di gyal yes. she rude nuh backside

4. Him wife also have no respect fi him……di gyal tan up de and mek di sista spit inna di man face….dat jus hold me like I love to joke around but that is like some lovers spat …..that is just unreal and JayZ hVE NO respect in his house …that is just some kinda hate

1. Could be that B and J ah beaten stick fe Solange cause dem deh tump ah kick look like sitten weh she do already; she on some professional kick boxing shyt :hammer

5. good day met,metters,peepers nd others…

a chue Jayz nuh waan nuh law suit cuz all a wan time him wuda shell har dung rite deh nd a de sed shit mi seh how him

1. WIFEjus tan up deh nd watch har sista even spit at her HUSBAND mi wuda box dung har claat fi dat a heights a disrespect dat shit

1. a muss share dem a share him cause ..even if shi a defend ar sista u mek u spit ketch mi …..earth a lif up ….dem weird dem cah hide di bad living too long…because beyonstray tan up deh a look like …..everyting good …..mad ppl dem

6. Mi agree wid Miss Goldberg…di likkle sista gwaan ah way did di lick and spit pon bad though. Ah hope ah nuh suh shi deal wid conflict cah di next smady might lock har up mek shi guh fight di manroyal dem ah jail.

7. Beyonce love to portray de Miss goodie good image, so when video dey out wid har sista a spit pon har man, and wah fight him, and her fada owe him child support payments fe him likkle son, then these negative images of her family just proves that not everything is all good in her family.

8. Serve Jay Z right, when Rhianna did lick Chris Brown him ride pan poor Chris back, the youth end up in prison sake a this long probation, suh beat him, spit pan him Solange mi sorry u cudden shit pan him in the elevator too, yes Whoopie I agree with you on the this, but mi never hear u say that with Chis and Rhi Rhi saga, woman fi get kuff if u think u can lick a man.

9. Yuh know summen Metty, I agree with you and Whoopie 101% ca I have mi one good good well behaved and decent bwoy picky, and any female weh lick my bwoy child ao get his size 9.5 shoe stuck up her assss, and if he don’t hit her back, she go get my size 2.5 shoe stuck hers…and his too..

1. Yep! wid a 2.5 size foot is a q-tip yah put up har ass? lolololllllllllllllllll Yu likkle bad…lol me we add on wid me 7.5 mek dat bitch have fi have surgery. dwln

10. when somebody spit in your face that’s a strong hate and that’s built on strong emotions somthin inna somthin wit jayz n solange can’t put my finger on it yet

11. halloooooooooooooo evrbaddieeeee Shani n di crew :peluk :peluk

mi alwaz sehhh a gyal caw gi lik she fi tel lik to

Leave a Reply to Real Cancel reply