WIFE A GI BUNNNNNN

blinditem

BUN BUN BUN……………..WIFE A GI BUNN…………….BUN BUN BUN…BUN BUN BUN BUN BUN…DEM MARRIED HAVE CHILDREN……..DI MAN LOOK GOOD BUT WE DID HEAR LONG TIME SEH HIM BUDDY NUH RAILYYYYYYYY UP THERE. WE DONT KNOW IF A TRUE DI WIFE DEH WID HIM FROM SHE A SIXTEEN BUT WE DO KNOW HER NAME USED TO CALL UP……..AND PEOPLE LIKE ME USED TO DEFEND IT CAUSE WE CUDDEN BELIEVE BUTTTTTTTTTTTTTTTTTT DEM SEH DI DJ WIFE A SEND OUT NAKED PICTURE TO GYAL MAN AND BAY TINGS..SUH NUFF TIME WHEN DI WIFE USED TO A POSE PAN DI SOCIAL MEDIA…….IS MAN SHE WAS SEEKING AND A PEOPLE MAN CAUSE SHE JUS WANT A ONE OR TWO DAGGA KAW SHE NAH LEF DI DJ………DJ WE DONT BE SORRY FOR YA…NOH SOR WE NOT SORRY KAW YOU BEEN GIVING BUN ..YUH DUS NEVA BREED NUH BADDIE PAN DI SIDE PLUS DUE TO HOW YUH BRIGHT YUH LOVE ORDER GYAL FI SUCK YUH BUDDY AND TELL DEM YUH NAH RETURN DI FAVOR…SUH FI DAT!! YOU REALLY FI GET DI BUN WHEY YUH A GET…BUT DUS TELL WIFEY SEH FI STOP SEND OUT HAR NAKED PICTURE DEM KAW YUH KNOW NUTTIN DOE MISS DIS VELLY WALL..OTAY?

9 thoughts on “WIFE A GI BUNNNNNN

1. O !!

lol

i mean everybody can get a little bun sometime

and her body stay good so i’m sure the naked picture dem “tun up”

2. I remember this video Cham do wid him n dis girl Inna convertible n u see di girl dive down like she a give him a headers,then lil after she rise her head n dem pretend like a drop him cell did drop n she give him it back! Him same one wid sing sey a which gal n which gal a sey she nah suck,right ya now a dat run the cut!!

Go thru Cham n just know that dem bunna man ya will suck away ur ooman from u boss!as for “O” u need to turn dung ur pum tun like when u cook done n scour out the pot and turnit dung fi drain out!Do that O asap!

3. :kr
    Some man ah gi bun an ah get back bun, ah nuh nutten dat…. call it bun fi bun

The only thing is that MOST men love giving bun and can’t handle it when the favor is returned…. my motto is, if yuh can give it, yuh betta can tekki

Good morning met and metters

4. I used to talk bout o and oonuh cuss bout a long time them deh
    Not mad at you o do your thing neat you is no saint from morning

5. Mi say a jus weh day him go post something wid him nuff self bout if ur man don’t give u key after unnu deh 6 months then is not ur man. Smaddy comment an say if ur man a musician and sleep inna hotel by himself is not ur man alone. Mi neva haffi laugh so hard lmao