WIFE LEF FI MATE QUESTION

Who is this girl micnad have up from the other day? Wonder if him going to leave his Babymother for she, like how Ricky do DeeDee

hairy-Optimized

hairy2-Optimized

0 thoughts on “WIFE LEF FI MATE QUESTION

1. Unnu need fi leave mi clean friend and hI’m wife. All unnu a chat and a try build lie a jealous unnu jealous. kid and nadine a still mi favorite couple. Yow a nuff gal come and gone. It a nuh big deal. The people dem nuh see unnu. A the only two people mi know whey a cuss and inna the miggle a Di cussing den just start laugh. A di only woman that him want suh unnu gwaan wait.

1. Arlene a mussi dream u deh dream lol…mi nuh business a who but my man cyan have no gyal a stan up in front a him so an him married too…u mussi raas mad…he has no respect for her obviously.

2. So if he only wants ur fren why him dont stop with the foolishness,everyday them on instagram and thats how them can change woman like that…and these thirsty whores jus want the hype and really micnad n ricky jus love the hype…esp ricky thou….but micnad need fi leave them fly batty gyal them and focus on him woman weh him claim fi love so much

1. i agree with you. kid need to behave himself and respect himself. mi think say a him instagram fame get to him head. whey me know is that the girl in the pic is unimportant just like all the other. even the one a the hair shop whey claimed say she move on and a call down the man phone. them a just numbers but bwoy mi nuh like it. micnad bwoi jah know u nuh need this.

3. leave the man alone bitches are available and get f**k suh wha. a nuh him a the first.. the man have him family whey him always a big up pon him instaggram. a people it a bother. mi friend michael ago kill people cause him hot. a story unnu a try mek when him tell unnu say him want gal. him a nuh ricky. him a just a player suh whey wrong with that. it bun unnu cause the a new gal deh pon blok and unnu a try bring war a the man yard.

1. Birds of a feather do flock together but Michael and the girl from the hair store still f**king but him rate Nadine cah a she gi him the buss and mi nuh think Nadine that stupid fi nuh suspect him a f**k gyal out a road pon har. The difference is that Michael know what him want outta life Ricky mind deh all over the place

4. Ooh suh when kartel seh him
    Nuh muss know god cause selasie ah him fadda
    Dats not blasphime?
    Mi ah rasta there is only one an tru in living god
    Selasie was a man ah great king dats it.
    Before 1962 every rasta ah pray
    To god an jesus
    Dats why mi respect luciano

Kartel promted the agenda of the devil telling you he is
    Devil an him worship the devil
    All tattoo de name pon him hand
    Dats not blasphme?

I can go on an on mi nuh gi
    Him nuh credit
    Ishawna clearly know wat she duh wrong an dont really care
    So i dont either
    Every man haffi sort out him owna salvation.

Dats why god give everyman dem free will many are call few are
    Chosen suh de almighty allow
    Wi fe pick ah side.

She choose hell an fe dat she will pay de whole industry right know messed up.

An i only who more artist can rise an elevate an edify de youth dem rather dam lead dem ah stray.

Alkaline is ah product of kartel influence trying to imitate him an ah take on him
    Image for profatable gain.

Even thou him seh him nah pattern kartel its evident
    Its like ah cancer.

The enemy the devil seh he come to kill an destroy an the bible
    Tells us over an over guard yuh mind.

Because that were seeds are planted in our mind thats why music an media are there to influence our mind.

I feel sorry fe ishawna cos at any cost she willing to sell
    Out har soul an salvation fe ah dolla

An she nah guh better dan how
    She stay she pay diabolical workers to elevate har career
    An still can reach nuh weh

Before she seek god she seek de devil an de devil can never be yuh freind.

Dats why he is reffered as de enemy.

God bless uno met an metters
    God know wi nuh perfect perfection is something we strive for

Keep striving people an elevate
    Yuh self from de madness
    Guard ur minds in put god first
    An all tings will come afta

Guidance :shakehand

5. no man them too yute err a go 2 hard thou…them fi behave all the 1 ricky weh nuh have nttn to him name but clothes and shoes,at least micnad have his family but he needs to front it with those thots and let them move up…stop mek them gyal deh weh live off welfare trick them bcaz them bruk n hungry like wah. Them say ricky new gyal n micnad new gyal a fren..so is a team thing..ricky need to go tek care of his kids n stop be a dead beat puppa…that boy prefer to floss than take care of his responsiblity

6. I was wondering the same thing what does all this talk about artist have to do with Kid an his one bunch a gyal an the fact that he need to stop dis his babymother an act like a father with wife an kids . Him no see Ricky have a sweet sweet baby an di mada run gone because him nasty an dis di girl fii one bag a dry foot gyal now him siding a arcade bout him star son LOL she na bring back date baby all when she come him dis her an up an down wid gyal so Kid better pull up him socks before him get lef

7. Kendra u fava bull inna pen dats why ricky nuh want you. U did think seh when Ricky lef deedee him woulda a call off your phone but u get di shock of your life cause him wife up di la girl shortly afta. U just inna micnadd life an rickcy life and if dat coulda feed your pretty son him dead fi hungry.

8. lol so the la girl a wife now so long she think its gonna lost?? Ricky use them and lef them so wah so special bout har?

9. A when since micnad a par with Mario? Battyman Mario weh nuh have no rating a foreign. all micnad a do is use Di shop money buying ticket to flyin gal pretending like him rich lol

10. She can bring him go foreign lmao cause a Di trend boss him still working for. No ambition him nuh have cause him nuh have Di money to start him own business

11. Him babymother muss use to him by this cuz a long ttime him and Claudia deh some 6 years now before him get all daughter.. wife use to disrespect by now.

12. di babymadda nuh know nutten bout claudia, di gal nuh get no disrespect from micnad. fe di 6 years wey micnad a f**k claudia a bare hidings she get. claudia fe talk truth met. di man tired fe call claudia and ask har if him and har deh in front him babymadda. me know claudia fe talk but mi nuh know di babymadda fe talk to but micnad hide claudia straight……….. when bill and grill use to keep a dem time deh di man can step pass har tru di babymadda deh dah

13. Micnad will an always going have gal a Rd. Cause him nuh look like him happy at home. Cause him always out with a gal. Him just a front like him love him Babymother. Him love him daughter yes no lie about that. But no matter what di Babymother do him always ago have a gal with har, me see she ketch him a town with gal an she fright Di gal later in the night micnad have up the same gal. So she use to it by now

14. Claudia have her man now. She and micnad not together anymore. But when them was a she me see him with. The last time me see them a boat ride in January standing on boat him nuh hide di gal. Di Babymother know both she so stop lie. Beach party, pool party, dream weekend every weh him have up him leave Di gal alone

15. di babymadda know sey claudia a get f***k!likewise eveybody else. yuh caan stop man or woman from f**k and that is evident. yuh see same thing as wey everybody sey claudia a him DANCE PAREE! if di man nuh happy at home why him neva just move in wid claudia or anyone else wey him a f**k. micnad fool but him wise di man can seperate a f**k from class and family. if all dis so call unhappiness is at home if claudia did good enuff di man wudda move in wid har or anyone a dem wey can f**k dat well and move in material. claudia a pose wid man but har heart nuh inna him she still into micnad. real man know how to control street side life from whenm dem reach home dont get it twisted. been there done that. im experience its not player hate mi a player hate di thing woman muss fe wise and stop tek a f**k fe love and want when man want gal di good things they do show wid no question, going to every dance, taking pics and whateva shit else they promise is not want. everytime claudia put a pic wid she and micnad 2 seconds affa dat she affi tek it done. why yuh think that affi happen? a nuh only claudia get f**k and duck eno and a sing di same want song, many others they come in groups and season. if yuh check di chick from antigua wey name sheree a di same want song she have, so di man caan want so much a dem. rethink and talk facts.its good that claudia trying to impersonate moving on and having a good relationship but that can only happen in reality if she stop call micnad.

16. Met whey them a talk bout dream weekend that a when nobody else nuh want. Mi go wid micnad and Claudia was there a bawl the whole time. She all get beaten and him drive left her a negril. She affi find her way home. The bwoy bride mi and him a f**k and Claudia a walk down negril a look fi him. U want see nadine call and bwoy a ansa phone. Now met whey u think? Mi couldn’t put up wid that. Mi have a man fi mi self now and me use to hate him woman a now mi a realize say she neva do mi a thing. None a we whey a f**k Michael can measure up. When mi look pon it now the girl don’t even have a tattoo and him want her. met u know her. Mi see her pon instagram and it nah tek nothing affa mi a she too nice mi Michael. BTW mi stop f**k Michael and a mi friend now and him need fi stop.

17. Met whey them a talk bout dream weekend that a when nobody else nuh want. Mi go wid micnad and Claudia was there a bawl the whole time. She all get beaten and him drive left her a negril. She affi find her way home. The bwoy bride mi and him a f**k and Claudia a walk down negril a look fi him. U want see nadine call and bwoy a ansa phone. Now met whey u think? Mi couldn’t put up wid that. Mi have a man fi mi self now and me use to hate him woman a now mi a realize say she neva do mi a thing. None a we whey a f**k Michael can measure up. When mi look pon it now the girl don’t even have a tattoo and him want her. met u know her. Mi see her pon instagram and it nah tek nothing affa mi a she too nice mi Michael. BTW mi stop f**k Michael and a mi friend now and him need fi stop.

18. lol at arlene bitch u need to take several seat arlene aka Nadine stop hide behind all this and go clean ur dirty house and try something new because u believe everything that micheal says like u a idiot…u a 1 of them weh a live in denial bout man….u and ur stay bad frens but hold on nuh fren the gyal weh micheal use to f**k so u can use her too like how micheal a use her…but news flash them still a f**k but this time in your face bitch…there is no way a gyal use to f**k my man when me and him deh its not like we never deh or lef but we becomes frens…a wah u nuh waan micnad alone get the money a over err nice!!

19. You all feel proudly to say “him use me” but I have never see any of you girls with micnad. Only two women i here him talk about is Nadine him Babymother, Claudia she have the hairshop. Have never hear him talk about any other woman. so for the relationship to lost for 6yrs a must something about she why it last so long knowing him live with his family. every man have a favorite a road weather to par with or just a f**k but every man have a girl weh them rate.

20. Anonymous, it seems as if u r happy that Claudia is out of ur life now because the topic is about his new girl n u r constantly debating about Claudia. Its pretty obvious she was ur number one problem. We all know why MicNad cannot leave because u lock down on everything he works so hard for. U watch him so till u end up place the kids at the store to watch his women n the money ñ with all of that he still have women all over….poor u. U talk say a u build him so u hold on to the money n have the man a struggle…. Remember when u hear say him breed woman u go dash out him clothes a arcade n him still Neva stop f**k pon u.a u always use to complain how him na left the gal weh work a d club n a u did go a d gyal yard a waltham wid ur big belly go ketch him more than one time n u did a bawl bout it. From dem time de d gal did INA ur life. U must happy she find a man fi harself now.

21. Claudia mi nuh know bout di stories a Waltham plus yuh nuh cum outta my life me and u did inna nadine life and me walk out and Michael fling u out like dog. nadine shudder neva fren di gal from Antigua but mi nuh bizniz neither mi deh pon Claudia Bcuz she did tell harself sey Michael was fe har. di bitch wey breed fe Michael is a next Jerry springer like u claudia. Claudia yuh nuh suppose to a think a nadine dis Bcuz yuh know exactly who mi be. stop talk bout yuh man Bcuz a disguise that because yuh know yuh nuh want di ugly BWOY. mi can own up my duck wid mind but mi nah go talk sey di BWOY did eva want none a we. Claudia yuh fe tek yuh kick out wid pride man. everybody see yuh a dance wid Michael see me wid him a dance too but mi nah brag bout that. simple things like carib him nah go wid me and u claudia so something muss wrong we wasn’t asset. man f**k gal fe decades and dem still nuh mean nutten to dem. tek di girl story wen di man pay man fe kill har from rjr and look how long him a f**k har and him willing fe get har killed as she breed. claudia gwan part wid di duppy til betta come at least me see yuh can post pics wid man freely and dem nuh affi come down as di man see it plus yuh can cook and go out and a nuh dance alone. it’s a good look but forget Michael and stop memba hum wid yuh lies. how yuh nah ansa bout di man from Antigua yuh jus want mi talk di things dem and post di pics and videos. keep calm a mi have di truth

22. It would a sad say u say all a dat and nadine nuh see it. U need fi write tell me pastor or invite har to the page and get it out. U sound sad. Me let him go enough so try see if u do that too. The story sad. oh my