WOIE MY SKIN IE, MI BODDIE, MY NECK, MY BACK…………SLAUGHTER TONE SEH HIM QUEEN O

Well slaughta declare him queen!! And me know nuff gal vex today worse the one them wey Eva a cuss over him like kimone chicken back, apple stash aka trash and kema!!! Whole a unno inna unno damn feelings today and that’s facts unno life saddd Eva a cuss over the man n him nah own unno

26 thoughts on “WOIE MY SKIN IE, MI BODDIE, MY NECK, MY BACK…………SLAUGHTER TONE SEH HIM QUEEN O

1. Slaughtertone di bleach out gorilla dem female yah gone to the zoo now fi pick up sumpen but why not a monkey they are cute instead Unno guh pick di gorilla,the world a come to an end

2. Slaughta is out dated. Only person probably want him now is him so call queen. Him played out a jamaica, no gyal nuh want him dung deh.. him car dem no longer upto date and every holiday him repeat the same clothes.

3. If not nice f**k and lef baby madda is the only queen him can find then him corner dark. Cause nobody nah wife dem ghetto rat deh.

4. Y wouldn’t he want her. Isn’t she a woman. How much man left them baby mother. Isn’t that a everyday thing. @ anonymous 7:09 pm. Kmt come better than that

5. Dutty tinkin’ smelling like donkey nuts, crusty neck, white squall having fat ass Slaughter. My girl really? From the look of this picture you are seemingly an attractive young lady; and you’re associating with those kind of douche bags? I swear mi feel like you a sell front….. (In my Mitzy with a ‘Z’) voice.

6. Ask dem again met. Weh dem couldda really a hate pon slaughter fah? Him shape? Cause there is nothing about this ugly shape bad man. The girl in the pic can do way better because she’s attractive.

7. Girl bye! I would be ashamed to be referred to as the ape’s queen. Nobody wants that fat lying hoe ass nigga; him look big and stink like

8. Big and stink is right. Slaughter walk and f**k every germs without condom not to mention suck dem pussy. She try protect har self from dis scum bag.

9. Weh day im slide in ma dm on instagram like him a look another victim. Slaughta you are not my cup of tea. For somebody who dont look good u are way too promiscuous. (F**y, F**ky)

10. Slaughter big fat sloppy and stay rass bad who really want him?? Him siddung n chat all him bredda lmao… Slaughter walk n look every gal n none a dem nuh look pon him.. nigga look like a big black polar bear kmt stay bad essi kmt..

11. Kimone how u feel? Yuh nuh shame yuh always a paint a picture like a you is the queen,right now you look like the joker inna the pack

1. I wanna ask again. Is it slaughter tone from ATL all this is over? Because this would be the biggest shame fi reach JMG. Slaughter must have more finger than he has dick. So please stop

12. Lol Baddas, u right; although I cya stand the big monkey that gyal always a paint pic like she and the man deh and dem been leff how long! all her snaps dem from dreams she a paint pic like a she and him go. Smaddy can sad suh??Idk when them girls yah aguh stop mek this big dutty scumbag feel like him a somebody. Him look like him waah bathe wid disinfectant and bleach

13. Met u aint never lied. Slaughta buddy little like mi little finger. I dont see what the excitement is about. Him finally get off the duppy bat of him jaw but him still look like a gorilla that needs a bath.

14. OMG A SO MUCH A U SAY DIS MAN WANT BATHE, U COULDNT BE LYING, DI DAWTA UP TOP …MEK HIM TEK HER FI TUFFENKE FARRIN GIRLS DONT KNO UNLESS SOMEONE TELL DEM, BUT LOOK PON BOP DEM SCANDAL FROM THE GULLY AND A 4 WOMEN YARD AND CRATCH HIM GO THROUGH TYPE IN HIM NAME AND A BAG A VIDEO A TRINI HAVE HIM NOW, CARRY HIM GO GET ALL PEDICURE SO MI NO KNOW WA A GWAN YES MAN SHORT, WHOLE HEAP A WOMAN HAVE HOUSE GOOD JOB NO MAN.IF A EVEN FI TEK SPOON PUT EEN COCK DEM GONE WID HIM. PLUS AMARI SAY MASH MOUTH A THE BEST EATER

15. Slaughta is disgusting and lie.. him use him.money fi frighten these girls and then chat them .. him chat everybody