WOMAN A YARD

SHE SEH SHE MINE HIM AND IS ONE PANTS HIM DID COME DEH WID AND HIM USED TO BEAT HAR……….COUPLE SLAP UP FI HIM ..SHE SHUDDA BUN HIM WID DI CIGARETTE

0 thoughts on “WOMAN A YARD

1. This fool who mek de ooman a slap slap him up inna him face so, like she a kill mosquito, don’t even look smarter than a 5th grader. He is nothing more than a damn puppet on a string!

2. Morning Met. A she fe get de box dem inna har face fe go tek up dis able – bodied man, pardon me, likkle bwoy, and a mind him. De two a dem need some deep cleansing inna dem brain cells.

3. sarah nuh raise her voice yet . just licks pon top a licks. lol serve him right wukless. a dat u fi get .

4. KUFF KAFF KWEFF WID DI HAND BACK!!!!! YEAH MAN, MI WISH MORE WOMEN WOULD TEK DI APPROACH WHEN DEM UNRAVEL THE LOOOOOONG TRAIL OF DECEIT, DISHONESTY, DISRESPECT, AND INFIDELITY.

5. Translator Por favor…….Trinidadian language a bit harder to grasp! Caught the one pants that he came with, Metty did he cheat on him and now she’s promising to cheat on him? The breed ah kick she would have gotten from a Jamaican dude after the first lick, LOL,

1. Quena a duz not know what horn really mean someone soon come with that but I’m inclined to believe is cheating . Some Jamaican man get beating tuh not only Trini

1. Mi see with my own eye a higgler girl beat har man right down town . Quena memba u have some vicious fighters a Jamaica eno

1. Fighters yes, I have seen my share of Jamaican Women fighting back their men but yet to hear or see a Jamaican man siddung and tek lick from his woman like this Trini in the video. All for the sake of minings, huh?!

6. Beat him yes :batabig Di ooman kaint get betta and di wutlis bwoy get better weh ah mine him, but nuh waan behave. Big up tuh all di ooman dem weh beat up di wutliss bwoy dem..:ngakak

Leave a Reply to Puertoriquena Cancel reply