WORM NATION BY TINA

13 thoughts on “WORM NATION BY TINA

1. No don’t think a Kizzy Kizzy did Mek post say she hate Tina and Angela and nuh want no friend from them because Kizzy claim dem call child protective service to tek whay her Pickney cause Angela did deh with John John

2. Met tina look like she have since she lost all of her since that lady is a lost sheep that why she a walk with all them worm pon are, met black Beauty is back she come pon are daughter paper from jamaica to cayman to Cuba to Mexico t across the border she was at the party a hide from Donald trump.anyway Michelle welcome back black Beauty me think u say u a stay at la it all over the news that u are here CNN Bronx news fox news 7 on ur side queens Bronx brooklyn Florida it don’t look good,

3. barabara look good ,tina hair don’t look good, fi a hot old gal , tina the little bwoy a mek u feel urself dow, tina it don’t look good, tina tell angella to stop do her face like that she look worse than when she use to beat road

4. @@@DONNA DEE U IS A BITCH SUM ONE EVEN U OWN FAMILY AN FRIENDS FI RUN FROM U WORST DAN D DEVIL INNA HELL Y WOULD U BROADCAST DISS PON SOCIAL MEDIA U MOUT A LEAK LIKE A BAD PIPE OR A BUDDY WAH SICK JESUS CHRIST U FULL A HATE LIKE HOW CHURCH FULL A HYPROCRITES GOSH

5. mello u a war wid miss lou and u nuh see ur mother flesh a drop dun under har mello, u nuh see u mother face mello old and drag ,mello u nuh see u mother a run dun dance ,tell har don’t come back wid nuh danceeeeeeeeeee ,no danceeeeeeeeeeeeeeee nobody nah go ,old tramp, bout she walk a trouble the man dem, dem hate uuuuuuuuuuuuuuuuu , mello tell u mother, go fix har mouthdi sugar mek it a smell now ,mello tell u mother go to church with u, please tell urmother go to church

6. mello ur mother mek obeah sumting aka stacy uncle idiot, carry har go obeah church, anjella it only work for stacy , stop go, find a church ,ur foot never help change u ,mello seek help fi ur mother , all wehj u tief mello a show pan u mother

7. Tina u really look niice! F**k the haters have some people just sit a them yard and pree out people page goh look under uno bed and clean uno house man and low the blood cloth girl dress look good

8. First of f***g all, tina u look damn good. You bitches are haters, this lady is almost 50 and look so good. Barbara looks good too. Why we can’t celebrate one another….smh all ppl uptown do is tear down each other. Cut it out and give this woman her credit. Tina I’m coming to your house lolol.