YANIQUE ON TESSANNE CHIN’S MAGNUM?

WELL MI KNOW SHE BAD OOO…………DEM SEH YANIQUE DUZ NOT PLAY AND RIGHT NOW SHE GET INA LIKKLE TROUBLE FI SUMTING WHA WAA SURE A DI SUMTING BEFORE WI TALK DI SUMTING WHEY WE HEAR…………………..MEMBA WE KNOW SHE BAD LONG TIME..BUT AGEN…WE NAH TOO SPELL IT OUT SUH DI PEOPLE DEM WHEY KNOW DI INS AND OUTS COME CALL IT OUT FI WE DEH…………
961726_815095825238008_1652134907_n

0 thoughts on “YANIQUE ON TESSANNE CHIN’S MAGNUM?

1. Yanique to di way how mi love Tess Tess and she so innocent. I will leave from Farin and come dung deh Come Shitt you up you know. I hate home wreckers like you. You see di one Cuff ah bare Shit and Piss me woulda fling ina him face since him wah hoodrat. gi him hood rat Treatmet. It grieve me fi see woman hurt next woman juss cause dem bold like dat. Tess run him cause once dem go hoodrat they aint coming back and if they do it will always stray..

1. Are you a Hoodrat? You seem to know a lot about those classes of people and what treatment to provide as a Hoodrat.

The Hoodrat Motto…..

…..cause once dem go hoodrat they aint coming back….

1. Me never know she bad all along me think yanique a proppa gyal. Suh somebody please come talk up because me shock to claat
    Wuss she a tek cuffe stuff me know dem work together at fame 95. But never think she would go deh suh plus me always wonder a who her man

2. Ispy Den a breeding fever him ketch an a fling him cratch roun suh? Tessanne mek yu neva gi di bwoy one puppy an tell him gwaan train fi fatherhood?

3. Yanique has been around all entertainer, oops mi shut mi mouth cause dem is bad in secret, girl bye crasis ahguh follow yuh fi tek married man

4. This is the women that has separated the marriage between Tessanne and her husband… My question is to the husband why would you ruin your marriage for this women is it love do you love this women or is it just lust… What can this women do for you besides give you sex and compare to your wife who has her career and she knows where she’s going and she’s doing big things!!! That girl should of ran him off and not even entertain his bullsh*t… If I was Tessanne nothing he can say for me to forgive him the embarssment she passed…

5. That ain’t the first married man Yanique tek…Started from the bottom now we here…Yanique talk how you use to lickout Azan battey and bare tings! Yanique is just another gal Weh sell crotches in exchange for money. That’s good you have job to what a gal love money..always dress in hot clothes and forget to buy your daughter some.

6. yanique a sheggrey dat,,,,,micheal u wukliss baddddddddddddddddddd,,,but den agen typical xample of man ,,,,weak to d flesh ,,,,,tessanne pls try an wrk on your marriage ,,,,,no mek no sketel ruin u marriage memba u love u husband b4 d fame ,,,,,,,

1. It’s not typical man weak to flesh. Man and woman weak to flesh. Or did you mean man in the general sense. Women are just as cross And even worse. Relationships on the outside such as this one fill a need which is lacking in the marriage.

7. Not ah rass Tess Tess run di stink pit men him gallang to him mess dem too damn disrespectful and cuh who him guh rux, gal wid mileage kmft him dutti like. Tess u can get and do so much better and u deserve better too

8. Tessanne holding up her head and forging on with her career, even though I’m sure she hurting. She love dis boy bad bad. Mek him stay with him gyal. Chinitagoodaz is talented and beautiful. His loss is another mans gain.

9. Bwoy mi hurt and is not me, diss lil chicken head gal tru ppl ah tell har how sexy she is gal mek it fly inna hat head and mi did like har cause she nuh such blatant wid bar nastiness but gal see u file ah leggo u shoulda Neva trouble good good tessane husband but mi always think tessane deserve betta. Tess ah God ah free uvup fi smaddy web deserve yuh as mi seh before men di ole fawt gallang bout him business kmft, him an nastiness up top match

1. But even though unuh say the girl bad, Why are you blaming her? It takes two, A buddy and a Puxxy. If it is true that Cuffe cheat on Tess with this girl, Did she hold him and rape him? The man is to be blame not the girl with the mileage punny. Tess gwan go work some obeah and get Adam, Both a you would look nice togedda and run way the worthless scranny Man, Him look like when Jancrow draw brakes.

10. Hellooo…but correct mi if mi word dem nuh wuk within the same media house heyyyyyyyyyyyyyyyy a kaint…Yanique only has hips thats about it cah her ass is flatter than flat bridge okkkkkkkkkkkkkkkkkkk

11. Same script different cast…predictable ending….Its always so easy to vilify the side chick when a di man fi get click click pow…best wishes Tessane you will come out of this just fine. I trust and believe that!

12. I think she’s hurt angry confused etc etc but only God knows what is next I hope she jus focus on her career even thou its going to be hard but meditation and praying always helps!

13. Do not work on no marriage he shoudn’t of even dare step out on you and once a man step out on you he will do it again no repairing that at all.

14. So thats y him resign from fame…what a prekeh..him n Tessie is an odd looking couple anyways…run d wutliss bwoy Tessie…u so how him look like him cant mash ants?

15. Every dog has its day and unfair game play twice. All Tess haffi do is live fi see di glory a God, cause it nuh matta who get di fuss laugh, as long as a you get di last laugh.

16. Chinita goodas me say u hear me oooooooo nuh lef u husband. fight fi u man. nuff a dem a say run him and fi them man do dem worse than that.. prayers mama

17. Met a long time yanique bad . Uno stay deh think is a easy gyal this if ppl weh really yanique fI come dash out she fraid fI even come road . Kmt

18. if she love him enough to forgive I won’t look at her different because a think lil hot scrotches home recker…nuff nuh strong enough not to fall to the flesh. hush Tess #myprayers goes out to u

19. Yanique is nobody just another ol fart like Jovana use her pum pum to live big by any means. Tessanne should call it quits Michael your a despicable weak man for cheating on Tessanne with a Trashy WHORE like Yanique

20. Yes ppl weh know miss curvaceous divan come rinse hat rass she too nasty ah f**k weh u work worst ah ppl husband unnuh start aid dah entertainer deh, galang like dem is good as and a damn homewrecker

21. thank god for magnum cause if magnum never cut the cheque a dat time gyal woulda tek all dem mumma man fi live big. we see you curvy diva. we see you wid the imposter living. we see you wid other ppl man who shall remain nameless. we see say you did a try nyam him out but oops a oongle lil food kind you get… thank god for magnum. amen

22. Why beat upon Yanique with all but assumptions. Weh de evidence deh? Put up or shut up!!! Some a unu woman a grab ina barrel

23. Yanique is a dutty bitch from long time she f**k usain bolt the British man weh live a oaklands wid him woman she f**k cricketer dwayne brovo from trinidad and the list goes on and on and all a dem she f**k on her so call rich baby father lololol woooiiiiieeeee pan top a DAT di gyal a tief and di baby father was cecile man she did a f**k pan do side woooiiieeeeeeeee

24. Yanique a dutty bitch from longggg time she f**k usain bold she f**k the British man weh live a oaklands wid him woman she f**k the cricketer Dwayne bravo from Trinidad the list go on an on and she f**k all a dem pan har so call rich baby fada woooiiiieeeeee and di baby fada was Cecile man weh she did a f**k pan do side and do gyal a ole tief to web a walk and a tief clothes fi look hot haha woooiieeeee mi have do gyal file lolol

25. Nuff a dem comment ya a lie, some a dem gyal ya no like the girl and mek up rumor bout who she a f**k uno need fi talk bout how much man uno a f**k fi nutten!!

26. sounds like pure lies, show di evidence, cause it look like a nuff gal badmine the curvy diva, unu sound like unu head hat fi het cause she shape like 8 an unu shape like barrel, show some evidence if any of this is true, cause unu just sound badmine.

27. These are some wicked lies and you who spread evil beware that evil befalls you for same knife stick goat stick sheep ,for all the talk no one has proof or even know who tessane or yanique really are …pure speculation but he without sin please cast the first stone ..you all are bitter find something to talk about that can help the country ,this page is like riverton only good fi bun has no use and needs to be shut down ..you all need to seek Jesus.

28. mate fi know dem place. if a gyal a tek a woman’s husband she mus have some class in doing worst if har mileage a touch di sky. Micheal u shudda know betta a nuh every pussy dash out u fi ketch, cause u wi ketck weh u nuh fi ketch. As to the goin back part Tess i har own big woman an dah choice deh is hers to mek. But hear mi Tess, going forward u call di shots an if it too hot fi him tough love.

29. This is stupid. Are you people unemployed and illiterate? Don’t you lot have anything constructive to do? Why do we try so hard to tear each other down? Yes, I understand that it is entertaining,fine! But why do we do this? This girl may be bad, a slut, a homewrecker, whatever, but aren’t we just as bad? Don’t we all have secrets? Lord uno/we, are a disgusting bunch! Live your life and stop badmine people!

30. jah kno, until last year i had no idea yanique was a whore and a fling weh di crotches left right and center so