YANKEE MICHELLE INA DI BAR OO

0 thoughts on “YANKEE MICHELLE INA DI BAR OO

1. DANCEHALL DONE!! GAY CULTURE TEK OVA DANCEHALL. DI MUSIC NO GOOD AND DI AND DEM A WABBLE ………. IF YUH DONT STAND IF SUMMEN YUH FALLL FI ANYTHING
    WAH DISS TEK MONEY MONEY BUY CHAMPAGNE DEN DASH IT PON PEOPLE COME FROM f@#KING DUNCE PEOPLE KILLA VOICE: STAP IT IT DON’T LOOK GOOD
    WAH ODDA PEOPLE/ CULTURE A LOOK PON WI MUST A SEH DEM DAMNNN EEDDIIAATTT

2. <Mawning Met, Ah slip di selectah mouth slip,he meant to say big up dah gal yah. Look pan him english nightgown/onetime ladies long blouse, tight boots and jean!! Mi use to wear one a dem yah blouse with mi tights and some heels back in di day..mi did think mi hot nuh bloweebuzz… :ngakak :ngakak :ngakak. Suh mi deh assume dis Gal is also thinking di same, coo di noice movements wah him a do to nuh..si yah lawd…

3. I always say the same thing..waste all that drug money on champagne just to thrownon someone..got to be drug money or free money cause them could a never work hard for it to be wasting it like that..and thay man andnhim dress need fi stop it..kmt

4. :salahkamar yow Mi see “Bar” and Michelle and tink a bangle Michelle get bangle up chups :hammer
    Mi hate see some of dem yu see wid this champagne bath foolishness him look like a Damn fool!

5. wi use bash drinks pon people when wi diss dem. now dem a buy di most expensive drink and bath man wah di rass diss no wanda dancehall nah grow

6. damion WTF WERE YOU THINKING THAT OUTFIT LOOK TERRIBLE U HAVE NO FRIENDS OR FAMILY TO LET U LEAVE YOUR HOUSE IN DAT

7. Damion u really trying to convince ppl seh u happy wit Michelle an it’s clear as day seh u not. U an Nikki deh so long an u Neva give it 2mths good b4 u start tek Yankee all ah start rub and dress like her it don’t look good are natural u ah force up yourself pon her all ah promote her pon Instagram n she barely show u off pon hers. I truly feel seh u ah try hide ur hurt

8. The party was to much force luv/fake happiness It come in like a Yankee Michelle dance me deh. She haffi cut cake she haffi get wet up too and work bar. Damion ah move like a gal clown worst wit di gal frock him have on cho …

9. It don’t look like most of the Thomas family dem don’t inna Michelle cause Nuff ah dem Neva show up. Ah clothes and tings Damion deh wid tired face Yankee fwah cause nuttin bout her last night looks appealing. I use to find him very handsome and humble but last night turn me off. He very much change

10. THEY DONT MATCH AT ALL!!!
    NICKY USE TO BRING OUT THE CLASSINESS IN DAMION THEY ALWAYS LOOKED NICE
    NOW DAMION LOOKS CONFUSE AND THIS WASHRAG CANT DO NOTHING FOR HIM WITH HER OLD FAKE DISCOLORED ASS MICHELLE PLZZZZZZ TAKE SEVERAL SEAT BACK COUGAR ……

11. nuff a dem get champagne pon consignment. d club big and empty which mean him party flop.This splashing of cheap rosa is so stupid and ridiculous but hey if u nah splash inna yuh party yuh nah happen, in d eyes of d so called dancehall celeberities kmft next!!!!!

12. Damion ah look hype off Yankee old and cold name! Cause no where in that relationship mi see him ago. She’s trying to dress him like di fish dem she follow pon di gram. Him lose him owna style. All the hypness him ah look offa her she couldn’t full up him party lastnight

13. Everybody and them muma know that Damian ONLY a pretend on IG that him want Michelle,, she is so stupid to be is “lean on chick in time of pain” I DONT WANT NO MAN WHO ONLY CAN UPS WITH ME BECAUSE HIS WIFE HURT HIM” shame on these low life ladies. My girl only you alone think him want you. Him hurt and cho wud daily on IG like a bitch. Him just a use u to get back at Nicky and it’s not working!!! Nicky naaaaaah look pon Yuh big batty man!!!

14. YES I REALIZE DAMION STILL HURT AND PRETENDING TO WANT YANKEE MICHELLE. SHE LOOK FAKE AND HORRIBLE BLEACH OUT EVERYWHERE AND FAKE BATTY JUST LOOK ODD. I USETO RATE DAMION TOO BUT HE LOOK LIKE A IDIOT IN THAT OUTFIT NEED FI CHANGE ASAP SORRY BUT HE DO. HE WAS IN LOVE WITH THE OTHER GIRL HIM DID DEH WIT AND YOU COULD SEE HIM AH TRY HURT HER SINCE SHE GIVE HIM PARE BUN start PAR WITH TRACEY CHAMP AND START F**K DOWN DI PLACE LOL

15. At least his Ex looks unbothered rather then forced in luv mi naw seh wat she do him right … But how she’s moving in the public eyes shows class not tackiness like Yankee Michelle

16. yes his ex seem like she was bored with damion. poor damion cute face but can’t f**k. what happened to sandra thomas son shane whe breed him 2nd cuz titi

17. Michelle you look like a piece of shit BC that’s what you are is the same thing you did do to spikes tek him from lisa tun him into one big shit house YOU WENT AS FAR AS MEK SPIKES AN HIS FRIEND TURN YOUR BABY FATHER IN A HANDICAP ♿️♿️ HOW DO YOU SLEEP ????? REM THE HYPE WITH YOU SPIKES HORSE AND CARRIAGE CHAMPAGNE AND RING BUT NOTHING LAST FOREVER MICHELLE YOUR END IS GOING TO BE SO BITTER .YOUR NOT FOOL NOBODY U LIKE TO PUT ON A SHOW ON NOTHING BC SPIKES DONT HAVE A VISA NO MORE THANKS TO YOU AN YOUR FAKE LINKS YOU FINE A NEXT FOOL TO CLOWN OUT POOR CHILD YOUR BABY FATHER ♿️ (SPIKES MAD A WALK UP AN DOWN OUT A TOWN SUCKING EVER PUSSY HIM SEE )MICHELLE NOT EVER GOD CAN HELP YOU EVER THING YOU HAND TOUCH BECOME A STONE EVEN THE GAL DEM BATTY (MICHELLE YOU SICK ) :medicine:

Leave a Reply to Lou-Lou Cancel reply