YENDI CHINO SEH YUH SALTY

oIMG-20141109-WA000
IMG-20141109-WA001
And a better yuh did ignore him because u dont win this round even wid dat long epistle.Di salty mek di cut put on di black dressing and drap di bandage tuh u wound Yendi. Betta yuh did dus correct di study’s to studies and gwaan bout yuh business. Skettelry is a messy business it cyah do neat at all. Yuh picture say ignore and look whey yuh write under it?
IMG-20141109-WA002IMG-20141109-WA003

0 thoughts on “YENDI CHINO SEH YUH SALTY

1. Poor Yendi, she juss tell di worl shi nuh intelligent and shi weak as shi shoulda ignore and mek di man see im pickney instead shi a spite him. Smh, dis young girl…

2. YENDI JUST SUNK HER OWN SHIP BY PROVING SHE IS NOT INTELLIGENT….I THOUGHT SHE SAID INTELLIGENT PEOPLE “IGNORE”……….ALL THAT BAG OF WORDS FOR NOTHING.

3. Answer him yes yendi go toe to toe if you want to, a good time now we jamaican women stop give these dutty disrespectful men a bligh.

1. Amen! Shi neva salty when him was up in har raw. Ole fawt. A she wrong fi stoop low fi guh deh suh wid him in di fuss place, meck him can past him place wid har. Imagine unemployed man wah a ride him faada coattails fi relevance can a style her suh. Sometimes we women a di creator of our own misery when wi choose fi liddung wid certain man.

2. Which “we” Jamaican woman…speak for urself boo. Since u want to talk about what we Jamaican women need to do make u nuh comment pon wha she do to di first babymadda.
      Yendi u slow nuh backside…why didn’t u ignore then instead of posting? smdh

1. I could say we one million time and it nuh include you. Mi nor you and nuh every woman and ‘we’ a nuh every woman suh guh play in traffic and leggo mi rass comment.

4. Yendi yuh salty, nutten sweet bout yuh. Give the internet (social media) chatter a break. The more you talk, the more unintelligent you look. Give it up already. #byeYendi :cd

5. She needs to grow up and realize she dodged a bullet here. No need to keep looking back. She will always do better than him financially and she needs to count her blessings and move on wid the back and forth immature foolishness. Is not like she needs him to pay rent or mortgage whichever of the 2…so she needs to give it up completely. She must be bitter with herself for making him breed her….I know I would be

Leave a Reply to Chino (lol) Cancel reply