YENDI DI KNIFE STICK YUH QUICK HEE?

yendi-Optimized
Former Miss Jamaica Universe and media personality, Yendi Phillipps, has filed for full custody of her child with dancehall entertainer, Chino, whose real name is Daniel McGregor.
The application was filed in the Supreme Court this week by the law firm Nelson-Brown, Guy and Francis.
Phillipps is asking the court to grant her custody, care and control of the child.
She is also seeking $60,000 per month in maintenance for the child.
Phillipps is further asking the court to order Chino to pay half of the child’s
medical and educational expenses.
As part of the custody arrangement, Phillipps is asking the court to grant the dancehall entertainer access to the child twice during the week for three hours and once every weekend for seven hours.
She has been ordered to serve the application on the defendant.
No date has been set for the matter to be heard.
http://jamaica-gleaner.com/latest/article.php?id=56306
SUH DI GLEANER PUBLISH THAT ……….YENDI MI A WONDER HEF A DUS ME OR MY SHAME TREE SET UP DIFFERENT BUT MI HUDDA NEVA MEK DI LIKES A DI MEDIA KETCH IT SEH MI A HAUL CHINO GO COURT…BEFORE MI GUH FURDAH MI DUS WAA ASK IS WHERE CHINO FI GET DIS CASH AND HIM CANNOT KEEP UP PAN DI LIKKLE WHEY HIM A PAY ROSIE?? YENDI YUH SURE A CHINO YUH A CARRY GUH COURT….MINE YUH TINK A FREDDY YUH DID DEH WID ENO….CHINO NEVA HAD A CAREER BEFORE YUH NOR DOES HE HAVE ONE AT PRESENT SUH WHERE HIM FI GET THIS AMOUNT FI PAY YUH?? HIM A SELL A DUBAI HAR WHA?? SUH YENDI DI SAME WAY YUH DID MEK CHINO TALK BOUT CUSTODY AND REACH A COURT FI ROSIE PICKNEY YUH A MEK SURE PUT IN YOUR CUSTODY FROM NOW DOE???????? YUH AND ROSIE WAS COLLEAGUE AND WHEN YUH START TEK CHINO U MALICE THE GIRL…DEN GO BREED………..DEN GO REPORT THE GIRL TO CHILDREN SERVICES YENDI..DI WAY YUH DID A GO HAWD MI DID TEK DI HAPPILY EVER AFTER WAS WRITTEN IN STONE,WASHED IN BLOOD AND SANTIFY WID A GALLON A BABOON URINE….YENDI MI REALLY DUS WAA KNOW A WHA BRING DIS AWN DOE…DI NEW MAN WHEY YUH DID GO TEK LESS DAN 2 MONTHS AFTER UNNO LEF..DID HE LEAVE YENDI??? MONEY RUNNING LOW? YUH FATHER COMING BACK TO JAMAICA AND YUH HAFFI GO LIVE ELSEWHERE YENDI?? MI WAA KNOW MAN DIS DISTURBING BADDDDDDDDDDDDD BECAUSE YUH SHAME TREE KETCH A DOSE A EBOLA FROM DEM DUS DISCOVER DI DISEASE…DAT YUH DRY EYE ENOUGH GONE TO GLEANER BOUT YUH A CARRY CHINO GO COURT BEFORE YUH DISGUISE UP GO IN DEH AN DUH YUH BUSINESS…YUH OPT FI DI FRONT PAGE……..KAW YUH TINK GLEANER A UPTOWN PAYPAH IT NAH GO LOOK BAD…….IT STINK SED WAY YENDIIIIII…BEKAW YUH GUH PICK UP DI G.I.T. <<<(GROUPIE INDUSTRY TONGUE) A SO DI GIRL DEM SEH.......YUH PICK UP KLEENEX AND FI ALL WE KNOW KLEENEX NUH NEED NUH PICK UP...IT WORK QUITE WELL PAN IT OWN...IS WHAT YUH DID A GO TRY TUN KLEENEX INA ...ALUMINUM FOIL ?????

0 thoughts on “YENDI DI KNIFE STICK YUH QUICK HEE?

1. Yes yes , we said it on this very wall :malu unno memba how she do Rosie :malu :ngakak :malu same knife stick goat . Stick sheep

1. Mi did tink Yendi have likkle shame ooooooooooooo…After she instigate di war wid chino and rosie she shudda neva even mek har lef hand know seh chino nah mine di pickney

1. it funny and please unu nuh kill mi lick mi …but mi really a wanda …………..if him lick ar ..or shi jus did wah .. :hoax2

2. Is a lick she wah…. 13 hours a month it amount to fi all dat rass money. Even though she no must get it. A waa di judge box her wid di papers.

3. but ……….shi a tell di judge weh fi do ??? since shi know weh a go happen shi fi just tell chino fi do it shi nuh need nuh judge …….and di 60,000 a month …u mean shi a imply seh di man have to be told to take care of his child ????

1. She’s not telling the Judge what to do. It’s a request…it up to the Judge to agree or disagree. If he was doing his fatherly job financially , she would not have to take him to court to pay up. Or maybe what he’s giving is not enough.

4. There’s always a woman who’s get with a certain type of men, they think thy’re different than the women before her. They have this notion that they can change them because they’re special because of some reason or the other. And Yendi was one of those women. Now she’s walking in Rose’s shoes. I’ve a feeling Yendi’s feet is bigger than Rose’s, it ago be so tight, she ago get lock jaw!

5. Chino may get Americanize and take Yendi to court for child support, because she’s the one who’s making money……
    :hammer

6. No man MET me waan u run bk d drama wid she n Rosie n d court settingz cause dis caan real!!!! look how we did a talk say karma n all dese tings me caan believ to rass dis a must some lie r somen YENDI u really a some real low life eh. Nutten bout u no name MISS BLOODCLOTH UNIVERSE MORE LIKE MISS SKETTEL u uptown thot

7. Me did shock outta me wits when me read this earlier cause is can’t the father of the decade Yendi a try block from see him pikney?! The father of the decade she did a encourage and instigate fi take way Rosie pikney? No sah! But a so life go- the tables are always turning. Beauty queen p@ssy or groupie p@ssy- it’s all the same in the dark. I cannot rejoice at a child not being financially supported by her father, although requesting child support doesn’t mean that- it could mean she want a formal agreement. But she better have valid reasons why she is so severely curtailing the man access to the child. Especially with his career there should be some flexibility if they were on good terms, that is.

8. Met dis rass gyal ya is a demon – u member when dem did de pon some media ting every minute n a do all interview like she a smaddy u could a did see d uncomfort in a Chino face . Him look like him ddi frighten fi d UPTOWN THOT n when tings boil dwn him realize she wossa dan d groupie dem

1. Right noe freddy better bokkle it and start market him Freddy’s Fertility Roots drink so him can help Chino with this child support dwl! And if the judge awards it, me would advise Roise to go back a court to get an upward adjustment pon her daughter own too

9. If yu read it pon jmg put it in yu pipe and smoke it .yendi might want all and loose all if she need 60 a month a judge might say she nuh finically secure enough to have sole custody of the child mi pray she nuh expect that cause chino ship nah sail . Rosie those who laugh last laugh the best . One thing mi know she was warned but being the hot crotch hoe she be hear she hear and never care . Yen di eye them dry like drought to pussy clath nah lie . Cause Shame would a mek mi nuh say a word to mi muma never mind the jamaica gleaner .

10. Dats why I will never support no man fi teck no ooman pickney. Even if the woman is an unfit mother, that is his fight, not mine.
    I am sure she is older and wiser and feel foolish to have that in her history, so I will say nothing on it.

11. Why is it she didn’t request liberal visits …but she can request big $60,000 if she get thar Rosie own need fi guh up deh tuh…..a did say it nd seet yah, big mussi sorry the b as ba riots neva bloodclaat slow kill yuh
    (Simplicity soon sign in)

12. Cho Mi a run out a patience enuh, yuh know from wen mi a wait fi somebody come talk a weh chino fi get all dis money from?? Loll

13. Beauty Queen, get exactly whey she did a look fah. This pretty brainless gyal did really feel seh chino, did a go pet an powder thru she a beauty queen. From she inna the almshouse fi tek whey Rosie daughter, she seal har fate. Rosie mussi deh yah a gi laugh fi peas soup, cos I sure would. :siul

14. Once u have custody case child support comes into play automatically. Ive seen it work against some. Me know man a hustle and tek care of them kids and di woman find next man and tell di baby father him caa just show up just so anymore. Bring di father go court bout custody and with that child support had to sort out. God bless wah she get.

15. yendi is also using strategy. Apply for a high amount and mek the judge reduce it an she I’ll still be satisfied. It’s not smart to apply for exactly the amount you want or less and then the judge end up order even less than that. yendi know chino cannot afford the 60. He’ll him can even pay rent still live a him parents had kit

1. ___________________lawd my bhodaaaay when yendi cudden tek di one room she move chino go ina har father house…but to how di judge dem a jamaica set up wedda u put nuff or lil bit u still gonna get less dan whey u deserve

1. Met me see the people on her Insta a run in bout media this and that but they seem to have forgotten that is same Yendi did have her business in the media, giving interviews and such. So why when things nice it must be in Gleaner but not when it gone bad? The media cannot be tamed by anyone and as a “media personality” she well and know that

1. Jamaican media very tame Tweet because they do call if u notice most a dem story bout artistes dem always say dem seh no comment or dem cannot reach dem…This information was supplied to the gleaner directly..Yendi cannot trick me..All mi waa know is what she hope to achieve because chino doe hae it

2. I am wondering if this is being done out of spite…cause as I said before, she must present the court with ironclad reasons why he should have such limited access with the child. And that would explain the leak to the media- it would be done to hurt the man. Cause member all dem interviews and ting him never look too comfortable so maybe he doesn’t like having the media in him business like that. It reflect poorly on the Big Ship too, IMHO.

1. met shi nah get 60000 top man a road weh HOTT go a court and do oman only a get 25000 so mi nuh know weh HOTT BOUT CHINo …not a damn ting wen shi si weh di judge a gi ar shi haffi go draw fi wah ole man

16. Met now she write one long ting pan har instagram a cuss how without her permission or the position of her gleaner team a private matter was published and yadda had da. She say she have confidence in the justice system and when time gone she will get to ventilate her issues !!woiii

1. Beenie did a pay angel 40 so how could she put 60,000 pan paypah and chino doe even have 1/8 of a career..she velly confident oo

17. Lost for words beautiful Yendi shouldn’t even look fi breed fi common man why she neva pick up proper man wid dem looks deh yendi shoulda marry a rich rass man weh well sort har out put har inna mansion mi cau believe seh a suh she did a move

1. Same suh, Aunty. Global beauty like Yendi never did fi look desso, not even Asafa was a fit fi har. If mi was in her shoes a royal title mi a scout fah..lol.Princess woulda haffi in front a my name, but it may hawd fi get dat now wid a out of wedlock child. She obviously hab a type, she seem to like marginally successful men wid a small measure of celebrity. Maybe she hab some insecurity and feel seh shi haffi sekkle fi sprat and caan nab di big fish.
      Yendi, you hab youth pon your side and dat my dear is your greatest commodity, you can swing back if you play your cards right. Gwan chu yah mi gyal, you can still nab a tycoon, date an older man!

18. Yendi, me dear me know you trolling tek me foolish advice. Tek dung di FB page dem a done you ova deh. Them a seh we a have a field day ova pink wall wid dis one. But har FB followers not having no mercy Pon har either.

19. is she on a substance? cause is what the Kleenex or aluminum foil for? excuse meh ignorance hef meh naa understand.

1. no met, yuh meck me buss out a big dutty laugh when meh se the glasses a drap affa yuh face. Suh is what she cleaning, and what she need the foil to wrap?

20. As I said there is more..just you wait. Unno think she easy? Big up Rosie! You vented an kept it moving, See it ya, she neva tek the sign dem. Any man web put the mother of the child under unnecessary stress sure fi miserable. Bendi Yendi you encourage di almshouse an a put down the child’s mother with all manner of embarrassment knowing full well the only difference between you and Rosie was your address and family structure. Although I do not revel in the downfall of others, but I must say you had dis one coming! Freddy stingy so huh feel seh him tour money a go trickle dung to him picky dem fk ups

21. Di Judge Dem A Crotches Dem Will Give Har I Went To Court After Baby Mumma Leave ME Wid Two Children And After Four Years She Come Back And Serve Mi Paper For Court And I Took It With Pleasure Thinking that Nothing Would Come Of It And When I went To Court The Judge Flip Di Script Saying Every Child Belong To The Mother After She Run Leff Dem pon Mi Tru mi Never Have Nuh Money She Waaa Rich Man Judge Made His Order for To To Pay And When she Realize It Was Not Enough After two Years She Run Leff Dem Pon Mi again . Yendi Is a Money Digger Mek She Phuck Off And Leave Di Yute

1. Good morning no name. Sorry to hear about your ordeal, it seems like some a di judge dem in Jamaica dont go by the law dem mek dem own law ina di courtroom

22. Dis girl mi a tell yuh, No sense, no shame. Yendi why yuh dweet? Yuh see wha happen to Rosie, and yuh tink yuh did different. LOL dis yah court series nuh good again. Freddie McGregor son is no celebrity. Him is the seed of a celebrity. Yuh did a laugh when Rosie a guh tru har ting wid him. Now a who look bad? Yuh a look $60,000 JMD from Chino? Girl you are a disgrace. Nuh blame the public fi dash out yuh business blame yuh self and di dutty man weh yuh lie dung wid. Asafa how yuh feeling? Yuh get weh from dah one yah, POW POW POW

23. Rich man a dawg, dem man deh a ol prostitute, she couldn’t sink her claws in one unless she can buss a breed real fast on the first time, she know why she target the lickle ediat black boy dem like ding a ling and Asofta and chinko, rich man only ram and slam dem an let off a likkle money and gone lef dem cawse nuff woman a rush dem

Leave a Reply to The Fabulous One Cancel reply