YM AND HAR MAN LEF?

Good afternoon met and Meters,

“Thank god am free at last” that’s yankee Mitchell’s post on Snap! She delete all Damion’s picture off her IG …. yankee mi hope is not what mi think. Mi kinda like unuh as a couple.

88 thoughts on “YM AND HAR MAN LEF?

1. That worthless man Damian and daddy black will never leave these two desperate women , any other woman. Pick them up that mean they have to work work work

2. They break up all the time.. if a ninja don’t work and has no future that has to be frustrating.. mining man nah mek it in 2017. She look very unhappy… run di cayliss boy

3. DAMION WAS JUST USING HER FOR A PLACE TO STAY SINCE DI ODDER OLD GAL WITH THE MOLE LEF HIM. DAMION IS CUTE BUT HE HAS NO SUBSTANCE TO OFFER WOMAN ALL HE GOT IS LOOKS. HE COME FROM THE CROSSES THOMAS FAMILY WHE ONLY WORSHIP CLOTHES AND THIEF

4. God don’t like UGLY….only sad think is that she will soon bring ANOTHER man around her kids again, without giving them a break from the psycho Damion

5. Him a bun er , but dem soon gwan back , how diamion ago get free clothes if him lef michelle , him cah live without her

6. MET DAMION SOON GO BACK YANKEE MICHELLE AH MINE DAMION DAMION HAVE NO JOB IN AMERICA. YANKEE MICHELLE SHAPE LIKE A ANT LOL

7. Cheese on bread this is serious, from the young to the old, EVERYBODY has the same thing to say about DT, love live offa woman fi free clothes and a warm bed No sah yuh haffi do better Damion, yuh name soon start call pon batty if yuh love likes so much, yuh born ah farrin so is not an issue where you can’t work or run the risk of deportation yuh is just big and wutless. FedEx ah hire enuh, go try apply

8. why them big tuff woman here always a mine man and swear them hot so whats the sense of doing up ur body fi man weh u haffi a mine no wonder the man them no want gimme no money sake a them idiot gal ya!!

9. KMT ATTENTION MICHELLE A LOOK , DIAMION DAH WID #$##$$$ BUT HIM CAH LEF MICHELLE , CAUSE HIM LOVE LIKES , PLUS NO BADY ELSE NOH EAH MICHELLE

10. Hate when woman ah mine man and Han dem Pickney. Woman save your money for your kids. Make sure that they are set in life. Stop tief and mine man.

11. fram I come a Canada 27yrs I could not believe man WANT gal wa thief soo bad so them can get clothes, I witness a gal tear off the shut she gi one because him out with smaddy else very embarrassing, it was the in ting, them thief tun Christian, Christine, big no sweet, Marcia, dance keep trophy fi best thief, gal get criminal record fi man, mn get dip gal no stop teef fi send home clothes and its more than one gal a thief fi di one man. one gal salt a 3 man dead lef her she decorate the thief house a jungle the family fling her out fi him English gal, smaddy kill him one heap a bangarang all a fineral

12. YES AH REGULAR TING MET MON WAAN OOMAN FI MINE DEM NOWADAYS ESPECIALLY JAMAICAN MON YANKEE MICHELLE NO DECENT MON NAH GO WAAN YUH SO YOU JUST DONT WANT TO BE LONELY SO YOU DONT MIND TAKING CARE OF DAMION THOMAS THE EX GIRLFRIEND GOT TIRED OF HIM AND KICK HIM TO THE CURB SHE GET TIRED OF TAKING CARE OF A GROWN MAN. AT LEAST APPLE AH GET MINE SHE HAVE SOME SEX APPEAL TO HER SO MON WILL MINE HER BUT YOU AND ROBBAS BOTCH SURGERY SHAPE BAD HAFFI MINE MON

13. Please from inna the 80’s gyal a thief an mind man inna Canada. Bore nose crew, Sharon sneakers thief suitcase full a clothes fi man she only talk to pon phone and see picture. She fly from Canada to England with suitcase full a clothes. He was very cute, fly come Bronx same thing, Brooklyn to Peter cups, gi whey di naneey and him Black & blue up har two eye dem. Please nothing no New under the sun.

14. Well damnion and nikki fi just dey back since nobody want them. They were better of with each other. from dem left damion just ah sell him soul fi namebrand and nikki shi just ah f**k like dog from she get di likkle f**k from di young bwoy, suh much name call pon she is not even cute. As for YM him fi gi yuh problem because yuh tek him from heather and u and her was friend.

15. WOW LOL YEA ALL FABIAN FROM PARKSIDE AH PROWL THE NET FI FIND GAL FI MINE HIM DOWN AH YARD FI BUY CLOTHES AND SHOES AND SEND MONEY TRUST MI WOMEN DONT BE A FOOL TO THESE WUTLESS MEN. ITHREAM DONT SEND NO MONEY TO FABIAN TRUST ME HE USETO CHAT YOU TOO. YM STOP MINE DAMION AH BETTER YUH GET ONE LICKLE HATIAN MON

1. No worry Fabian soon book another ticket come do 4 years inna federal prison, mi sure Ithream no send him cent..she invest every dollar she have fi solve dem son murder..kmt

1. Wul onnnnnnnnnnnnn dem murda the son, Jabari?????

Mi know Itream very well,can’t believe she still ah link Fabian! From the 90’s Fabian get dip, come back deh wid African and never knew he got locked up again. Never liked how he treated Itream, last I heard she was in Atlanta, is she still there??

Quena-

16. DAFFY BLACK
    DAMIAM THOMAS

YOU BOTH PUT UP YM AND MAN BOBBY , WE THE,PEOPLE UNDERSTAND YOU LOT HAVE TO DO THAT THE HEAP A THINGS THESE WOMAN HAVE TO GO THROUGH TO TAKE CARE OF YOU BOTH AND PUT ROOF OVER YOUR HEADS. WHAT A DAMN SHAME BUT THEN AGAIN YOU DON’T UNDERSTAND SHAME

17. DAMION THOMAS JUST PUT UP YANKEE MICHELLE PIC BOUT WCW LOLOLOL DAMION WE DONT BELIEVE YOU. PINK WALL AH RUN UNU HEAD. ALL WHO SAY DEM DONT READ PINKWALL AH LIE DEM AH TELL MET RULE THE WORLD LOLOLOL DEM LIVE PON PINK WALLL. WOIEEEEEEEW

18. Di man whey fi mek mi mine him nuh bawn yet…. Yuh cocky couldana stiff like steel pipe mi naa pay yuh fi f**k me…. a same suh mi see wah gal a chat seh she spend money pan app fi watch har baby daddy movements and read him messages…. suh yuh know mi drop een my 10 suh mi seh mi luv yuh really go pay fi app when dat coulda buy wah shoes or some clothes fi yuh youth… a sum gal mek man do dem suh still. Mi see gal seh dem ago stay wid all man whey beat out dem day light an cheat pan dem unlimited an di poor ting seh she nuh sure she ago get nobody else good enough….end of rass story it stawt wid you… mi will tek mi chances an go get next man a coulda million I will take my chances.

19. Anonymous you right,Fabian ah look everybody through fb fi mind him.The other day him run in my inbox and I block him.Now is my friend inbox him in ah now ah act like him innocent and ah look gal fi mind him.But little do him Noh my fren Noh clown she noh stop dun him.Fabian have a heap ah baby mother weh him chat lik gal so mi noh know who cud
    pick u him weh waste him time a farin

20. The next one weh up inna people inbox is Marcel Wet dem a look people fi mine him broke ass. We the people know that your a little gold digger.

21. Ithream may your beautiful son Rip but just in case Fabian is begging you tings don’t feel sorry for him and send it. Yes definitely true Fabian from Parkside mi have fi delete him and block him. He tek set pon me inbox with the sob story say him can’t pay him rent and landlord ah go kick him out. Then waan add you on what’s app. Then the begging start but he was messaging my friend and telling her a different story so I was onto him. Old wutless cruff. Fabian need fi step foot back up yah and end up do ten year ah federal prison so if you know what’s good fi you stay in Jamaica. You will stay down ah yard with wutless Arafat and ratty. Yankee Michelle please run way Damion Thomas. You a hustler and know how to get paper why you making trinity wutless son use you. Damion yuh fi get a job are go back to Jamaica and let your father trinity get you a job in the police force. FEDEX AND UPS IS HIRING

22. FABIAN LAO CANT EVEN GET MONEY THROUGH WESTERN UNION BECAUSE DEM BLOCK HIM SO YOU HAFFI SEND IT THROUGH MONEY GRAM LOL FABIAN SAY AH SURVIVAL HIM AH DEAL WITH AH YARD . WHEN FABIAN DEPON DI ENDS AH PARE FOREIGN GAL HIM DEPON DI PHONE WITH AH BEG INCLUDING ITHREAM AND MARSHA AND ETC. AND SOME FACEBOOK ONES. DAMION THOMAS AH BORN YANKEE SO HE CAN LOOK AH WUK AND NUH HAFFI WORRY ABOUT DIP OR PAPERS.

23. My girl a wha Fabian Lao doh yuh soh? Yuh know a lot tho.Am sorry he broke in your piggy bank,Next time used your head and not your heart.My girl is you originate mind man ting.Where did you send your money the last time?.Money gram?.Stop been a fool to yourself it’s obvious Fabian used you for your money that’s why you’re mad

24. BADMIBAD FABIAN COULD NEVER USE ME BECAUSE MI NUH HAVE NOT AH MONEY FI MISELF OR A JOB IN MERICA AND MI NUH SHAME FI SAY IT MUCH LESS MIND MON DWL AH FABIAN OWNA FRIENDS DEM CHAT IT AND THE BABY MADDA WHE HIM NUH STOP BEG AND DI GAL DEM HIM NUH STOP INBOX IT LOOK LIKE THE TRUTH AH BUN YOU AH WARN MI AH WARN DI PEOPLE DEM GAL PICKNEY

25. Anonymous I FELT YOUR PAIN,yuh mek a comment on stay bad Shorty post about Fabian Lao and now you over ere on YM post making a post about the man that has nothing to do with these individuals.Bitch stay on track,if Fabian Lao is begging it up to the fools who wanna work their money and let him trick dem.At least he is not robbing and killing anyone at this time.Why you let him trick you and take all yuh shit cleaning money and now yuh maddd? Blame it on yuh desperate pussy weh hungry fi cocky.Next thing if dem post about a cow you add di man name in the comment stop make a fool of yourself because the only reason you know western union block him is because you are one of who sending money to him,you so hurting why not call him and tell him how you feel.Everybody a ja ah do scamming so what if him scam a fool like you?Duppy know who fi frighten caz him Noh beg mi none caz him see mi Noh have it fi mind man.you is one big ole fart weh Fabian scam and yuh gwaan mek comment bout him up to yuh grave caz yuh hurt am so sorry for you hush baby that’s how life goh.Stop mind man a Jamaica and den cum vent on pink wall Bitch we not having it over ere.Fabian Lao do di do yah if yuh get it tek it bye Bitch FOH

26. Badmibad go suck your madda and go read a rass book bout you ah defend Fabian. Ah true di people dem ah chat. Who don’t know say Fabian ah bum Nuh born yet. Mi hope yuh ah nuh di creamy luckless gal mi see tattoo dis long time old mon name pon yuh belly. Ah sin depot Fabian why him ah suffer

27. Anonymous mi naah lie if yuh Noh have money and job in ah merica den why ppl business ah bother yuh so?.yuh do research on Fabian alone?why tho?. Yuh Noh need fi suck yuh muma yuh need fi go bruck yuh neck in ah yuh big stinking muma dundah ole.yuh Brite eeeh? Ppl can’t read and concentrate pon di topic,yuh ah jump from post to post wid dis man name.mi pay yuh and giv yuh change him used to f**k yuh innah yuh nasty ole.deport ah fi everybody weh Noh born yah and if yuh Noh have sin show yuh rass self mek we see who yuh is and stop hide behind keyboard..come str888 mek mi giv yuh sumnt fi talk bout.Yuh all know who tattoo him name pon dem belly,bc him hurt yuh badddddd hush mum god wi help yuh

28. #angrybabymommadrama …….Yuh life sad like Jabari funeral.Open the Bible on psalms 27 and beat yuh iron front wid it,caz di sin of the parent fall on the 1st and 2nd generations.If him life dat messy remember yuh bare a child for him .Stay away from ppl business and shame is on you too caz he is your child father don’t forget and him sin wi kill ur child to.my advice to you miss anonymous is to go drink a cold glass of bleach and lay on your back and sleep yuh self to death and low di man.Mi don’t related to him in any form or shape but mi maddddd how yuh ah jump from post to post wid him name and a distract mi from the post weh Noh concern neither yuh or Fabian Lao.

29. Met Damion Thomas did ah look yankee Michelle friend and war pop out. Ym sick of him and he can’t f**k good that’s y the Nikki fire him and bun him. Badmibad look like anonymous ah hurt you head over tired cocky Fabian. Yu ah defend hard. You fi go tell Fabian ah time him stop wear dem dirty construction timberlands on all his Facebook live videos lol

30. badmibad Damion son is FINE. BITCH GO SUCK UR BIG HOLE MADDA. LOOK LIKE DAMION F**K AN USE UR OLD ASS . GOOD FOR U BITCHSS

31. LMAOO WOIEE MI BELLY ANONY 10 13 THAT COMMENT NEVER HAVE FI SO SWEET. BADMIBAD I AM NO WAY SHAPE OR FORM FABIAN BABYMOTHER SO YOU AH MIXUP PEOPLE. YUH AH DEFEND FABIAN HARD YOU ALL POST BOOK WHE MI DONT EVEN FINISH READ HAHAAHAH THE TRUTH AH MAD YOU MI NAH STOP CHAT ABAYYYYYY TELL FABIAN GO LOOK WUK AH YARD AND STOP BEG DI PEOPLE DEM GAL PICKNEY. BIG UP MET PINKWALL AH LEAD BY FAR

32. Datway nobody talking about Damion the topic of the day was “a reply to anonymous aka Fabian Lao baby supposedly mom”.I don’t know Damion so get a shower with some water shu and back the f**k up bitch yuh stink and ah look notice,but dog stop nyam shit so wait till yuh diminish.Anonymous back to your careless ass,finally!from mi a grow mi hear dem seh everybody will have to answer to their own sin when God come.Yuh is the only person gonna answer to 2,your sin plus Fabian Lao.Reason been yuh claim ah sin deport him yet still yuh make a child wid him plus a 2 nd generation which is yuh grand child. Yuh mix wid him sin and tie up in it now it left yuh tormented and torn apart.Fabian sin surround yuh lik how the Caribbean Sea surround Jamaica Anonymous prayer caan help yuh once again mi ah tell yuh,yuh life sad like beloved funeral.Dont worry hun prepare for your day caz life noh promise Noh bed a rose so let’s hope you reap what yuh sow wid yuh duty mouth

33. Here we go again Fabian you very important you a star only superstar dem tek dem precious time to talk about , but don’t worry no matter wat you do in life good r bad dem will crucified you , look wat dem do to Jesus Christ so nuh worry bout low life bitter ppl , weh not even man r woman want dem a waste material, & all who want send you money tek it if them never a send dem wouldn’t know weh you a collect it & you no wicked like dem dash weh belly gal deh nuh blood no deh pon ur hands ur hands clean, me nuh know weh some a dem ago tell god say dem a walking cemetery dem walk wit them pussy pon dem forehead & a tru you use to kick some a dem inna dem big stinking hole that’s why dem bitter , bitter blood , you stay bless & god bless jiborie & him soul rip , you bless

34. LMFAO WOIEE YOU SOUND MAD @ANONYMOUS 10 13 WHE YUH SAY LETS PUT UP A COLLECTION FI SEND FABIAN SOME NEW CONSTRUCTION TIMBERLAND BOOTS AND SALT MACKAREL IN THE BARREL WOIEEEEEEE DWL WHAT HAPPENED TO FABIAN SISTER WHE HIM SAY DID CHEAP AND ALWAYS AH COMPLAIN SAY SHE CANT SEND NO MONEY YM TIRED NO CLOTHES FABIAN TEK OVER YOUR POSTHUSH

1. You very salty Fabian mash up ur heart & use him duty tims & step pon it, hush my girl, you a talk bout him sista a so you inna di ppl dem life that you all want mix up ppl . If this a him sista , this a him bitter baby mother weh walk & f**k like duck weh r pussy can’t hold no man because it nave nuh bottom, tru you f**k out &dim man nuh want you. You bex gal move on because you a round di world Pussy everybody f**k you & refuse you girl bye go jump

35. Andrea anonymous 2:15am.am calling you out,am holding you responsible for this slandering.My advice to you is GET THE F**K OVER ITTTTTT. Fabian is your child father and all the bum he is didn’t stop you from having a child with him.Every disgraced and every name you called him the finger is pointing on youuuu.The way how you hurting you are close to dying.The way how you walk and f**k Fabian the bum should be the last thing on your mind.Lady plzzz go bathe in some shit or nyam yuh patient dem shit and gwey mon.By di way how yuh can walk and f**k why Fabian Lao is yuh problem

36. STOP MIX UP PEOPLE I AM NOT FABIAN BABY MADDA ANDREA DONT HURT UP YOUR HEAD WHO I AM YOU WOULD NEVER KNOW. I AM SOMEBODY THAT IS COOL WITH FABIAN IN REAL LIFE BUT KNOW HE A BUM AND BEGGY BEGGY NOTHING PERSONAL MI JUS AH CHAT WHE MI SEE LOOK HOW MUCH PEOPLE COMMENT ABOUT FABIAN IN AH DEM INBOX AH BEG AND IT AH MAD YUH LOLOLOOL TELL HIM TO GET SOME PRIDE FABIAN CHAT EVERYBODY LIKE DOG SO ABAYYYYYYY WOIEEE YOU HURT WOIEEE MI FAT PUMPUM LOLOLOLOLOL IT AH MAD YUH BECAUSE YOU AND I BOTH KNOW EVERYTHING THAT WAS POSTED ABOUT FABIAN ON PINKWALL IS THE TRUTH SO IT AH MADDD YOU AND FABIAN. FABIAN EVEN SAY AH ANDREA CALL ICE PON HIM WHY HIM DOWN AH YARD AH SCRAPE POT. MI NUH KNOW WHO CALL ICE PON HIM BUT HE PARANOID

37. FABIAN WHY YUH FRAID FI POST THAT POOR CRAWNY GAL PIC PON YUH FB BUT YUH POST EVERYBODY ELSE EXCEPT DI ONE WHE DEH AH YUH YARD WHY YOU SHAME? YUH POP DOWN SO NUH HOT GAL NO WANT YOU AGAIN??? YOU HUNGNRY AH PARE CHICKEN BACK YUH DOWN DEH AH NYAM AND DRINK OFF YOU FRIEND DEM HENNESSEY YOU BUM FREE LOADER AH SIN DEPON YUH

38. @datway
    Bitch go suck out yuh dead pussy madda its A FACT DAMION DONT TAKE CARE OF HIS SEED LIKE YOU DONT TAKE CARE OF YOURS THATS WHY YOU DEFENDING HIS BITCH ASS , DAMION COULD’VE NEVER USE MY GOOD HOLE YOUNG REFINING SISTER HE WENT CRAZY WHEN SHE LEFT HIS PUSSY SUCKING ASS SUCK PUSSY LIKE HIM MUMMA

39. Anonymous yuh still concerned about who the man have s him yaad eeh,well him love the crawny gal so goh check in a mental health facility.you claim he is a bum ok Bitch! you is Bumesha because after 30 years you still concern about this bum life,who him a f*k,why him choose him other baby mother to be his bff,why other women admire him?,why him a eat chicken back,why him wear old timberlands….oooops child this is a lot on your mind.mine yuh heart attack yuh.All yuh a walk and f**k yuh can’t get over it!shittttt ! Why yuh mad
    tho?.Him woman cranny and yuh claim yuh sexy and HE DONT WANT YOU BACKisn’t that crazzzy?.yuh life still sad Noh bc trust mi.It has been said one man garbage is another man treasure.My girl billll noh. More bum cocky deh a road just find one dat will fit in your dunjon ole….wooooie yah soh noh nice yah soh sweet lik blessings .Fabian Noh hard fi fix ah bc.tell met how many time yuh turn up a ja and up and dung wid him and ah beg him fi f**k yuh and him choose to suffer than to f**k out yuh nasty watleff pussy ole.All purpose gal low di man and go bury yuh pussy and continue use yuh ass as a no clit substitute pussy.Any time yuh mek Noh post pon Fabian mi ago remind yuh ah di kick dem weh him used to giv yuh out ah him timberlands FAREWELL BUMEISHA

40. LMAO BADMIBAD YOU DONT KNOW WHO I AM . YOU REACHING AND IF AH TRUE SAY DI BABYMOM AH SHOW UP IN JAMAICA AH BEG DUTTY FABIAN FI F**K HER SHE DESERVE THE CROSSES EVEN THOUGH MI KNOW AH LIE YUH AH TELL PON DI GAL OR AH LIE FABIAN AH TELL PON DI GAL . FABIAN WALK AND LOOK EVERYBODY ALL DI DUTTY GAL IN AH JUNGLE SO MI DOUBT HIM AH REFUSE PUSSY. FABIAN BROKE LIKE DOG HIM NEED FI COME OUT AH DI GAL PICKNEY INBOX AH BEG AND GO AH CHURCH AND STICK TO DI LICKLE GAL DOWN AH YARD WHE HIM HAVE AH TEK ALL HIS PICTURES BUT AH HIDE HER POOR TING WHEN YOU POOR AND NUH USETO THING ITS A CRIME. I NOTICE MI AH HURT YOU BAD BAD BAD AND IT AH KILL YOU SAY YOU DONT KNOW WHO I AM. ABAYYYYYYYYYYYYYYY

41. ONE THING AT LEAST YOU ADMIT THAT FABIAN NEED FIXING LOL YOU SAY HIM NUH HARD DI FIX SO HELP FIX HIM. HIM RUN OUT OF CLOTHES AND SHOES LOL LOLOLOLOL NUTTEN NAH GWAN FI YUH SEND HIM A TING NUH OR MEK HIM GO AH TG GO BEG RATTY

42. Anonymous who up u obsessed with Mr Lao ah him teach yuh fi Batty wash and suck duck pon hungry stomach?Gal go look fi yuh dead pussy.Fabion dutty life a stress yuh,mi wid love see the bwoy weh fi worry my head soh.Him rather f**k all di dutty gal dem except you,it badddd eeh mon.the luckless gal ah hot up yuh head bad it look lik yuh waan help Fabian f**k di gal dem or yuh
    waan suck wen him done f**k dem.Tell mi which role yuh prefer,everybody weh a read dis back and forth wid mi an yuh see seh yuh worried over di bum.bumeisha mek mi and yuh go reason wid Mr Lao and make an appointment for yuh to suck him wen him crawny gal done f**k him

43. Anonymous yuh really concerned about Fabian,him sey fi tell yuh ah Noh him mek wha happened to yuh happened to you.Him sey if him run out of clothes how is it your business if him a beg how is it your business.see how yuh concerned I hope a so yuh concerned bout you stinking ole wey aids ah nyam out tell met the reason why yuh torment and torn apart.Fabian seh yuh friend ole feel better than yours.Do they have any where in Florida where you could go refurbish yuh pussy. Man short caz everybody ah f**k Batty so low Fabian mek him f**k any pusdy him waan f**k as long as ah Noh Batty.go f**k ratty caz him ah the one one weh Noh get a f**k off ah yuh yet

44. OK FABIAN LAWYER YOU SOUND DUMB BECAUSE YOU DONT KNOW WHO I AM LOL YOU SOUND VERY MAD AND TAKING IT PERSONAL. MI KNOW YUH AH ONE OF DEM ILLITERATE JAMAICAN WOMAN YOU AH BRAG HOW FABIAN USETO KICK GAL WELL DATS WHY SIN DEPON HIM NOW DOWN AH YARD.AND DEM SEND HIM BACK AH YARD AND HIN CANT COM E. BACKKKKKKK LOLOL YUH AND FABIAN TOO WICKED AND LIE FABIAN BETTER REPENT. WE ALL NEED TO REPENT. MEMBA WHEN FABIAN CUT UP ITHREAM FACE DAT BWOY WUTLESS BAD LOLOLOLOL DATS WHY ALL WHE HAPPEN TO HIM AH YARD HAPPEN TO HIM . CHATTY CHATTY FABIAN YOU LOOK OLD AND TIRED YUH NUH SEE HOW YOU SEE HOW YOU AH GRAY ARROWFAT LOOK BETTER THAN YOU

45. Reading the comments my my my what a piece of mixup. Yankee Michelle I liked you better before the plastic surgery and the bleach. Ever since you got involved with Jackie Ramsay son things started to go down hill for you leading you to a path of destruction now you with Damion Thomas wish you the best. Badmibad you need to come off Pinkwall and go wash your stale crotches bout you defending Fabian. Fabian is a dog shit the world know that a lot of the stuff Anonymous posted is true. I wonder why your panties is in such a bunch for a man that probably cares zero about you. I don’t wish anything bad on anybody but you going hard for Fabian as if the things the people dem ah chat nuh true. Gal bill. Fabian chat every woman he deh with like dog so your time next.

46. @bad mi bad pussy. Bitch Stfu DAMION DIDNT LOOK AT U. U MAD. AN U KNOW NOTHING ABT HIS CHILD. GO SUCK UR FADDA DICK BITCH WITH A CONDOM. ALL U DO IS WALK AN THEIF. OLE STINKIN MOUTH BITCH

47. Anonymous 6:41am mi illiterate enough to know to get over a man unlike you who running from post to post commenting about a man who kick out yuh dirty bc and yuh still jealous and in love with him .The dirty bum sinful man as you refer to him have yuh heart and abayyyy him naah giv uh back.Him and him baby mother weh him cut is not your business,you madd because he refer to her as his bff and ah dat yuh a sandal him fah him should cut out yuh pussy and stuff it in ah yuh mouth.Did i tell you that I want to know who you are? slut plzzz! I am intelligent enough to know who you are just by reading your post,I was very good at literature in school.If you was that intelligent you should know based on your information you would be easily identified .Pussy neither yuh or mi Noh born yah! pick sense out of nonsense and mi foundation big and solid ah yaad yuh think ah chattingz.The way how Fabian dutty life ah stress yuh,it will be hard for you to live until yuh old anytime from now you might drink some gramazone.I don’t need to be intelligent and if intelligent means worrying over other ppl life let me be dumb as a mother f**ker.Feel me?.fyi you is one confused nicely wrapped piece of shit with nothing to do but pollute the atmosphere,you is a interesting piece of garbage waiting to be dispose.Miss Nonentity go lay in the middle of the closest highway to u

48. Now mi run eeen,den ah how you know badmibad panty lady?.It look like you study dirty pantyology .Anonmous mi naah lik you sound troubled and confused because i am reading the comments and you seem to be an attacker and i get what badmibad is saying but you really win a vent on some else post.We all have sins hun and if God was like man what would happen in this world?.If I was badmibad i would talk you to the limit with the story because it’s obvious you is hurting over something this man did to you .You even answer your own comments acting like it’s someone else.No wonder why the man leave you because you sound just the way you described him.Sometimes we need to use our bad experience as a stepping stone ,you can’t be so bitter.Arent you glad to know you live to see the man suffering and.begging for bread?.It seem you dream this man and it’s never an nightmare,like badmibad said,wish bad on anyone if youylife was fine and dandy why you come on here with the same old story.let him f**k beg and do what he got to do in the name of Jamaica land him love.How you know who him chat and if you’re a friend as you said you knows a lot.Send a pic of the man y’all talking because I need a hit man to hit and run with a nice clean pussy to replace your damaged abundant pussy.Badmibad fix dat hoe

49. is so the gal dem a Canada love mine the Jamaican man dem I know one right now paying his rent and taking care of him in Jamaica and is him and him
    woman live in the place my friend is a damn clown

50. The last two comments is from the same person change up your writing style at least if you want us to believe you. You seem more obsessed with protecting Fabian makes me think you even may be Fabian. The bag of long writing is too much why is Fabian so important who cares move on hoes

51. WOW MI BELLY BADMIBAD AH MAD AH WHA SO MY GIRL HOW IT HURT YOU SO????? AH WHA SO LMAOOOO WHAT HURT YOU ????? TELL ME BABY COME SIT IN MY CHAIR YOU VEX BAD LOOK PON DI LONG BLOODCLOT BOOK WHE YUH WRITE UP TOP AND MI NAH READ DI WHOLE AH IT WHY YOU SOHURT I BET YOU NUH FOCUS PON YOU PICKNEY DEM SO? I AM STARTING TO THINK YOU MAY BE FABIAN IN DISGUISE LOLOL YOU NEED FI GO WASH YOU FROGGY SMELLING PUMPUM AND STOP MEK MI AH MAD YUH ONE POSTER BIG SORE PUMPUM GAL. MI NAH STOP CHAT FABIAN IS A BUM BEGGY BEGGY AND SIN DEPON HIM HE NEED TO CHANGE HIS WAYS. WHA DAY HIM DID SICK OUT AH YARD HIM FI CHANGE MON AND YUH MRS CRAWNY GAL YUH FI BILL

52. FABIAN LEAVE THE BABY MOTHER YOU SAID I AM THAT GAL SHOULD BE HAPPY FABIAN DONT HAVE DRY SHIT IN HIS ASS YARD OR AMERICA NO DECENT GAL WOULD NOT WANT HIM MUCH LESS BREED FOR A GUTTER RAT LIKE FABIAN ALL OF FABIAN BABY MOTHERS AND GIRL ARE HOOD RATS OR FORMER HOOD RATS LOL EVERY LAST ONE

53. Yuh damn right,first truth yuh talk.If you wasn’t a wood rat you wouldn’t be up here venting every day. Hush hun,now that you exposed him to the word have yourself a good day and may you live to see his life convert to greatness.THE END

54. BADMIBAD YOU HURT OVER THIS REALLY BAD AH WHA??? ASK MET IF I WAS THE ONLY ONE COMMENTING ABOUT FABIAN BEING A BUM. MET IS FAIR AND BUST PEOPLE ALL THE TIME. NO HARD FEELINGS ABOUT FABIAN BUT HE REALLY IS DOG SHIT AND AH BEG DI GAL DEM IN AH DEM FB INBOX LOLOL WHY YOU SO MAD THOU WHO ARE YOU MI DEAR WOIEEE YOU TEK SO LONG FI REPLY NO CREDIT LOLOLOL

55. Bitch yuh a look a gal fi f*k because yuh walk wid yuh pussy in ah yuh forehead and every dutty man box it up yuh ah look woman.Go look fi yuh womb Weh di man kick out dats y yuh only can have one pickney.Ask yuh mother fi tek di spell out yuh stinking pussy and gwey yah tiad mi tiad ah yuh why mi tek long fi answer,what credit? Mi sprint bill pay every month Bitch,yuh don’t even know who yuh talking to.yuh life sad lik yuh dead ole wey Fabian kick up lik .Everbody waan know wey Fabian doh yuh recently cause dis post noh concern him,the after effect from di lick dem have yuh head a way my girl

56. Dis dirty underprivileged gal ah mad over the man weh she seh a bumgirl go find a life,didn’t you hear I said “the end”?.what more you want from me.Nothing you said is gonna stop Fabian from f**k nuff gal.You was just one of us cocky cooler hood rat who get some vicious kick and left alone like island,yuh pass hood rat you a one big nonentity.on to something else go pray that god will remove the bitterness from your heart.mi never see someone as careless as you i swear,worrying bout the man life while yuh big stinking pussy in ah yuh forehead.Stop call met name,if yuh have something to tell her start by telling her how much of Fabian friends f**k you and the reason why he beat you like his child all the time you were together yuh file dutty badd

57. LMAO BADMIBAD AH WHICH ONE OF THE BABY MADDA YOU AH TALK ITHREAM? WHAT AH PEICE OF SUSS IN MERKCA WOIEEEEEEEWM. MI PUMPUM LOLOLOL

58. DUTTY BADMIBAD AH YOU SEND FABIAN NEW RED SHOE DEM LOOK CHEAP NUH BUMBO AH BETTER HIM STICK TO DUTTY TIMBALANS DWL

59. Anonymous yuh really obsess with Fabian Lao,I felt bad for you,since you can find time to watch what he is wearing and when he change his garments can you tell me who he is f**king and when last him get a head?.Most important though please be honest and tell me what makes you so MADDDD?.It seem like they set you to haunt this man all because he refused to f**k you in your big stinking ole weh all him fren dem run up eenah,I am convinced you are ill mentally or physically i hope it’s not AIDS but I hope it’s CANCER because you too torment and make other ppl life miserable all because your life is limited with terminal sickness

60. LMAO WOIE BADMIBAD YOUR A VERY SICK INDIVIDUAL. YOUR THE ONLY ONE OBSESSED WITH FABIAN IT AH MAD YUH BECAUSE YOU DONT KNOW WHO I AM. DONT WISH AIDS ON ANYBODY OR SICKNESS. REMEMBER FABIAN SLEEP AROUND WITH SOME OF THE MOST GHETTO HOOD RATS IN JAMAICA AND ABROAD AND HIM GET SICK WHA DAY IN AH HOSPITAL AND IF YOU GOOGLE WHY HE WAS SICK THAT IS A SYMPTOM OF HIV IN SOMEBODY OF THAT AGE GROUP SO YOU BETTER MIND YOUR HOLE NUH ROTTEN OUT. I DONT WANT TO PUT THE EXACT THING ON PINK WALL BECAUSE SICKNESS IS NO RESPECT TO A PERSON. BUT LIKE I SAID FABIAN NEVER HAS A DECENT BABYMOTHER YET NOT ONE ALL HOOD BUGGERS LOLOL IT LOOK LIKE HIM RUN OUT AH CLOTHES FI TEK PIC SEND S BARREL NUH.

61. YUH KEEP REPEATING YOURSELF LIKE A DAMN MAD WOMAN.THEN HAVE THE NERVE TO BR CALLING SOMEONE SICK,BITCH GO HOLD S FLIGHT TO YOUR GRAVE,YOU COME LIKE A GHOST SET TO HAUNT THIS MAN.HOW MANY TIMES AM I TO TELL YOU THAT I CARE ZERO WHO YOU ARE,FROM YOUR COMMENTS AND GREAVES FABIAN AND MYSELF KNOW WHO EXACTLY YOU ARE.TALKING ABOUT SENDING BARRELS PLZZZ DONT TEACH ME HOW TO MIND MAN BECAUSE I AM NOT INTERESTED.I HAVE TWO BIYS OF MY OWN AND WILL NEVER TAKE CARE OF ANYONE ELSES BOY CHILD.YOU VISIT THIS OST EVERY DAY LOOKING FOR MORE COMMENTS BUT I WILL RIDE WITH YOUR WHORING ASS ON THIS.IF HE HAS AIDS IS YOU GIVE HIM. BECAUSE YOU KNOW HIS SYSTOM WAS THAT OF HIV AS YOU CLAIM YET YOU DONT KNOW THAT IGNORANT EVIL HAUNTING PERSONALITY OF YOURS IS DUE TO THE AIDS MEDS THAT IS EATING YOUR BRAIN AWAY AT THIS POINT YOURE NOT FAR FROM SUICIDE ,I TOLD YOU FROM DAY ONE I FELT SORRY FOR WHAT YOU GOING THROUGH AND FABIAN SHOULD NEVER TAKE YOUR STUFF
    SND THEN DUMB YOU LIKE GARBAGE.IN THE FIRST POST YOU MADE ON FABIAN IN JANUARY YOU CLAIM HE DONT LOVE NOBODY UNLESS THEY CAN SEND HIM TO WESTERN UNION THAT ALONE INDICATES YOUR HEART HAS BEEN USED AND ABUSED BECAUSE YOUR MONEY WASNT ENOUGH.ANY WEH YUH TEK IT STRESS AH KILL YUH NASTY ASS.YOU KNOW FABIAN SUFFERS FROM HIGH BLOOD PRESSURE WHICH RUNS IN HIS FAMILY SO WHAT YOU DONT WAYTO TALK DONT HOLD NO SECRET TALK YUH TALK BUT DONT FORGET CANCER IN YUH DUTTY WOMB DONT MEK MI TALK!! Di big wood dem mash yuh up from a early age

62. Just so you know,Fabian seh the hood rat dem have di Boom f**k and him cudnt manage yuh ole it did too miserable and torment him seh yuh only good fi 3sum caz yuh suck him hood rat dem clit lik lollipop and yuh only mad caz no man noh want yuh,mi believe him caz one gal caan torment soh.Everyday yuh call di man name and yuh claim him a di worst,him really hot up yuh head.lawwwwd ah weakkkkk,gal go dead noh mek Fabian live happily eva after wid him hood rat dem noh

63. WOIEEE LMFAOOO TRUTH AH MAD YOU WOIEEE MI VISIT THIS POST EVERYDAY YES BUT SO DO YOU POT AH CALL KETTLE BLACK YES MI DEAR MI DEPON MET PAGE EVERY RASS DAY AND THIS AH NUH DI ONLY POST MI IN AH BUT DIS YAH ONE SWEET ME NICE BECAUSE MI AH MAD YUH GAL YOU MAD QUOTING SOMETHING YOU CLAIM I SAID IN JANUARY NOW MI KNOW YOU MAD LOLOLOLOL IT LOOK LIKE YOU AND FABIAN CATCH UNU FRAID MY LAST POST HAVE UNU AH WAYY WOIEEEEEE MY GIRL MI AH NUH FABIAN BABY MADDA TIRED FI TELL YOU THAT SO BILL . FABIAN IS A PERSON I KNOW AND FABIAN SUCK PUSSY YUH NEVER KNOW THAT??? YOU KNOW FABIAN OWN BABY MADDA TELL ME SAY HIM LOVE SUCK IT BADMIBAD MI AH GIVE YUH HEADACHE YOU CANT SLEEP. TELL FABIAN WHEN MI FWD AH PAIR H&M CLOTHES AND BOBBYS TING MI AH BRING FI HIM AND TIINSAUSAGE LOLOLOLOL FABIAN BETTER SHUT HIM RASS BEFORE ME MEK ICE LAY WAIT HIM WHEN HIM AH TRY COME BACK IN AH DI COUNTRY

64. MI NEVER SAY HIM HIV I DONT WISH DISEASES ON ANYBODY LIKE YOU WISH CANCER ON ME . MEK ME LAUGH BECAUSE I KNOW YOUR HURTING BECAUSE WHAT I AM POSTING IS THE TRUTH IF IT WASNT FACTS YOU WOULDNT BE GETTING YOUR BIG SWATTY HOLE IN A BUNCH. YOU BRING UP AIDS TALK SO ME REMIND YOU SAY FABIAN WAS SICK WHA DAY AND FOR HIS AGE GROUP THAT WASNT COMMON AND IF YOU GOOGLE IT ITS A SYMPTOM OF HIV. SO YOU NEED TO GO STICH UP YOUR HOLE BIG TEETH GAL OR GO TO THE GYM

65. IDIOT GAL YUH SOUND LIKE ONE BIG FOOL….YUH WISH FABIAN WOULD F**K YUH AGAIN.ALL DI LABEL YUH AH LABEL DI MAN HIM NAAH GIV YUH NIH FORWARD,YUH SICK YUH NEED HELP TRUST MI.IS AH GAL YUH
    AH LOOK BUT BARE IN MIND IF FABIAN REFUSED YUH DAT MEAN YUH DONE.DEN AH WHO FAH TEETH BUG NOW MI LOVE?.GOH LICK OUT FABIAN ASS WEN HIM JUST DONE SHIT MAYBE THAT WILL QUENCH THE ANGER IN YOU

66. LMAO BADMIBAD AH YUH ALONE WAAN FABIAN HE A BUM WITH NO CLOTHES. IF HE WAS WAS HOT HIM WOULD AH HAVE A HOT GAL DOWN AH YARD NOT ONE WHE HIM HIDE AND FRAID FI SHOW OFF. FABIAN POP DOWN OLD AND BROKE YOU ALONE RATE HIM. EVEN RATTY LIVING BETTER AH YARD THAN FABIAN. WOIEEWEEE IF AH LAUGH MI HEAD POP AH WHA DIS IN MERICA HOW DIS BIG TEETH GAL TEK SET PON ME WOIEEEEEEEEEEW BADMIBAD THIS IS NOT FABIAN BABY MADDA FI THE LAST TIME BUT YOU ARE HIS BABY MOTHER SO YOU CAN DEFENS DAT HOOD AH FI YOU

67. Poor,stupid,angry,delusional,miserable,waste,abused intelligent garbage you are.You might end up beg this man bread somewhere down the line.Its seven time rise and seven time fall.Nothing you said can keep Fabian Lao down. You is gonna die mad because trust me your mouth is gonna turn on your own self,go used a bible and beat your stinking pussy and pray over your hole,make sure you dig two holes when you digging.Why you keep saying you’re not his baby mom?did I asked you who you are?.How many times i told you I don’t care who you are?.If I was a judge I would sentence you to death because you make yourself guilty,by acting suspicious bye bye DUPPY

68. NOW YOU CLAIMED YOU ARE aS FRIEND OF FABIAN AND IS BABY MOM,YET STILL YOU ARE CONCERNED ABOUT WHO HE IS WITH AND IF HE WAS HOT HE WOULD HAVE A HOT GIRL,YOU CONCERNED ABOUT THE SO CALLED CRAWNY GIRL AND THE HOOD RATS THAT HE IS F**KING,YOU CONCERNED ABOUT HIS OLD TIMBERLANDS AND HIM NOT HAVING CLOTHES.NOW BITCH IN THIS CASE DO YOU THINK ITS IMPORTANT FOR ME TO TRY FIGURE WHO YOU ARE?YOU IS JUST ONE OF THEM DESPERATE NASTY OLD HOE WHO GOT USED,BREED AND F**K OUT BY FABIAN.ONLY FEW JAMAICAN GOT DEPORTED AND CAN HOLD A GOOD MEDZ,I SALUTE FABIAN BECAUSE HE IS NIT ROBBING AND KILLING TO SURVIVE IF HE WANT TO SELL HIS DICK THAT SHOULD BE THE LEADE OF YOUR BUSINESS.WHAT YOU MEAN ABOUT HOT GAL NOH WANT HIM?.ALOT OF SO CALLED HOT GAL ONLY HAVE MATERIAL THINGS AND DONT EVEN HAVE AMBITION OR A BASIC PERSONAL HYGIENE …BITCH GO GET A LIFE THIS OLD FABIAN STORY IS OLD AND STALE LIKE YOUR STINKING PUSSY WEH FABIAN KICK UP WID HIM TIMBERLANDS.TELL ME WHO HAVE BIG TEETH PLZ .YOU IS LIKE A PILGRIM WITHOUT PROGRESS.GWAAN YAAH DUTTY F**K YUH HOLE NOH STOP NYAM UP AND SALT UP MAN.ABAYYYY MEK MAN DONE,FINISH AND THROUGH WID YUH.mi done wid yuh caz yuh fool fool and thirsty fi attention,mi a waste time wid yuh and yuh stale stories

69. YOWWWWWWW YUH F**K YUH COUSIN MAN YUH F*K YUH BABY FATHER FRIEND YUH F**K EVERY MAD MAN AND EVERY BATTYMAN DATS Y YUH END UP MANLESS AND AH LOOK SOMEONE FI CUM DROWN IN AH YUH DUNDRIN Bye Bitch long live that man

70. FABIAN NAH ROB AND KILL BECAUSE HIM IS NOT A REAL BAD MON LIKE RATTY HE WAS JUST BAD IN A CREW OR HAVE WOMEN STRENGTH FI BEAT AND STAB UP GAL LOLOLOL FABIAN HAFFI HUMBLE HIMSELF AH YARD HIM MUSSI WAAN DEM MON BEAT OUT HIM CLATT WHE HIM TINK BEENIE MAN AH GO SAVE HIM LOLOLOL YES BIG TEETH GAL AH YOU MI AH TALK BUFF TEETH

71. BADMIBAD THAT WAS A NICE FUNDRAISER FOR GIBARI SAW THE PICS ON WENDY PAGE I PRAY THEY FIND THE KILLER OF THAT LITTLE INNOCENT BOY. ITHREAM LOOK LIKE A MAD OOMAN WITH THAT UGLY WIG NO SAH I HATE IT ITHREAM TEK IT OFF

72. FABIAN BETTER STOP BEG DI GAL PICKNEY DEM IN AH DEM INBOX HIM TOO WUTLESS AND LICKY LICKY HIM NAME SOON START CALL PON BATTY LOL IF IT NUH CALL ALREADY