Daneka u saw think when u make fake page and inbox Question wife all his dirty and she left him he was going to stay with u don’t it, girl bye the man never want u from morning he was only with u because u freaky yep suck off the co**ky good and clean. Gyal yuh should a stay wid yuh country man weh did a tek good care of u. Now u a walk a look trouble wid the man cousin how a she carry yuh name to wife when u know what u did bi*ch kmt lame ass
Jamaican bytches love starting war over a cornball…
Question is the lady up top son in the second pic?
Sender u said because they r still together who u think paying her rent paying for her school kmt lame ass bitches Lowe the girl
Every gal me ever meet name Daneka suck hood, so mi nuh surprised if she know how to polish mi rifle.
Weh name and suck hood haffi duh wid it? Ah nuff gyal a suck hood ‘Anononously’ ..:travel
Sucking dick ain’t no crime freaky gyal run the world if yuh cyah suck hood yuh nah get nuh ring
due to how unuh lame no sah lol true the county gal have u man pan lock u mad woooie sucking dicks a the in thing mama u know say a true u nah suck him cocky thats why him lef u standing dwl rusty prissy from wata house and dirty big nose marlene unuh sad bad dirty people weh mek unuh nuh go look a life and lowe the gal lol har thing up enuh unuh wait because a bagga success a fwd har way due to how u need fi go learn how fi suck cock dwl due to how she a give unuh headache heartache and all sorta ache lol yuh pick up young boy and cah kip him wah u expect did ago happen kmt cho lol as fi u big black ugly cah keep yuh man gal weh name prissy why u a spend so much time inna the ppl them life why u nuh get one of ur own lol cho rass man due to how the whole a wata house know how unuder yuh big black rusty crotch stay girl focus pan u DNA beg god plz mek da man deh be yuh fada zeen lol due to how them a disown yuh prissy everybody f**k yuh who nuh f**k yuh a who weh nuh waan f**k yuh lol u a the worst one outta u family dem *DUE TO HOW THE COUNTRY GAL NAH LOOK AT UNUH MI AFFI COME TALK*
Big dirty pussy prissy leave the gyal business alone think a nuh bodyek doghead nuh want yuh kmt
Lol first of all how di f**k me drop in this ….me nuh member she nor this boy……lol me nuh wah know who a my father when unu a write unu put unu correct name or message me straight…nuh Ina di chattingz wid nuh keyboard bad gal zeen……and a me and unu tek di man dem a watahouse….unu lame asf…nave time fi this aswear unu need a life…..unu careless life tek me out of it cause I thought u and him dead…last time him come here and try hype up him self him nuh tell you how me f**k him up..yow word a wind action me deal wid zeen
Me nuh wah know how fi keep doghead lol. ..unu sick asf
Prissy u most stop it now man see how u love f**k wid people watch what’s going to happen to u in a few days bitch Daneika nuh need fi touch yuh watch what u going to get bitch
Go find it rightful father
The man deh way across the world a make Millions an all u here discuss him.when him no care are business about u all.just hear him name on tv.all u all haters An clowns aka best topic u think just because u fling something after him mean u do him something man has him career an u think him Ago make u mash that up.ur mother An father living in states An u out Jamaica suffer kmft living in one room shack with ur 2 brothers.go get skill are education so u can help urself Byron an Charmaine Nahh mind u Charmaine run off an Byron a suffer farin also u ago suffer also.questio continue strive An kill them all with success.marlene ur stupid lady who likes attention grow up an act ur age
Plz yo leave marlene out this all the lady ever do it to help the man bitches get a life
Ppl need to get a life chreston need to put a stop to all this why him live such a careless life why him have ppl a call up in wife name all the woman ever do a help him and himkids him need fi go tek care of him kids them and own the one a country what him a hide clean up him life and tell him birches to stop walk and f**k with ppl him lay with dog him much ketch flea the big woman do a lot fi the boy and a so him deal with her karma is a bitches