YOUNG RAGATANGS PART 2

Me say met me have a piece a story fi tell you . Apple brother Rico a f**k pon him babymother tashine wid this tuff ugly horse face gal name Lisa(light skin girl ) she have baby for super Barry son kit unruly and she a cotch a this girl yaad name purple wid qutanya and Tiffany Barbie well inna December Lisa and tashine fight 2 times over Rico and tashine friend them jump Lisa well things still a start up between them cause Lisa still a f**k Rico plus qutanya a f**k Rico friend pimpin an Tiffany Barbie a f**k Jay Icon apple man me say these house of hoes nah stop dem sell pu**y a night plus qutanya still a go GED class from when and all now she cah pass the test she and Skay and bianca inna things and one piece a subs and war a gwann pon Facebook wid them . Tashine put out Rico and bring him back in him claim say Lisa is just a one f**k how she suck good and sell pu**y and him give her 300 dollar cause she bruck and hungry but him tell Lisa say tashine is a stalker and a f**k pon him too so him nuh care and one piece a throw word last night at mr frass bow tie affair bare talk up inna di video light fight nearly buss

IMG_2762-Optimized

IMG_2763-Optimized

IMG_2764-Optimized

IMG_2765-Optimized

IMG_2766-Optimized

IMG_2767-Optimized

IMG_2768-Optimized

IMG_2769-Optimized

IMG_2770-Optimized

IMG_2771-Optimized

0 thoughts on “YOUNG RAGATANGS PART 2

1. Wait a minute. Den Christine nuh Apple and Rico madda. Suh what is dat big gray back ooman doing ina dese likkle cayliss gyal bangarang. Kiss mi claat. Smh. Then again Christine has always been cayliss. From long time a nuh now. Kmt. Massie gosh.

2. oh lord, young ppl and dem man problem. one day u guys gonna look back and ask what the f**k was I thinking, and lol at it. oh well carry on, better uuno than me. dwl

3. All now me can’t tell who a chat to who. Qq me did think u plan fi improve yourself but how when apple a unno role model?

1. The girl Rico a hug is his babymother Tashine and the light skin girl a bottom is Lisa the matey all a them need fi whole several seats its 2014 who still fight ova man especially stinking mouth zit face batty boy Rico weh nuh have dry shit

4. It sad cah dem likkle filly deh kaint do better! Dem mumma set dem up fi FAILURE big time. Poor QQ come out a cursed womb…it ah go tek 40 days and 40 nights wut a prayer an fasting fi break dat deh curse…

1. QQ does not. represent her mother well. I am not sure if you ever saw the ustream video with QQ ( after the Skrum City Song) and the people them call in and say ” is not so your mother raise you”… Her mother herself even call in and that gal QQ told them to hang up the phone on her cause ” she don’t even tuck with her like that”. Cuss QQ not her mom because some of these girls are a DISGRACE to them families.

5. Wat a blem!!!!!!!!!! One bag a dutty cayliss people. Tashine cant cuss a soul bout sardin lifebitch memba say u still a get food stamp and a government low income home u live inna so move u bloodclat to the left and have a seat. It bunn mi fi you u always a gwann like u nice when you dont even own nuttun inna forrin . Now on to Stacy slurge dwllllllllll you is o e likkle neva see come see ratbat u all up inna people business weh u no go look fi you big pickney weh u have a jamaica weh nuh see u from u run weh over 10yrs .. go attend to you child nd try see if u can get har up here instead a pretend like one pickney u hab . Go watch u own pussy cause wen u man did inna jail u did a f***k lava. On to the matriarch of the dutty fmbily christine dats all u good fah fi fass inna yung people affair.. memba say u never d a good job raising u 3 wukliss pickney dem u ole bring bare crassis

6. Smfh from i was born, all QQ do is chat the other three. Dem cotch up inna everydance and non of dem have any damn ambition. Bwoy mi know seh supa barry and him son mussi shame seh she even associated wit dem. What is it gonna take fror these young girls to learn fi guh siddung and tek yuh rass book. Dem think f**king ppl man is a job ? Bwoy from i was born.

7. Mek Tashine move har stink self..har teet dem scatter out like when dog a run pan concrete..Tashine you cannot fight stop gwaan like yuh bad..why yuh neva act up when yuh find out seh Rico a kcuf sherifa..lollipop body Stacey wid yuh stubborn plastic batty guh take a shower yuh arm always green..Tashine you not living no lifestyle when yuh mout stink and full a rotten teeth..mind QQ use a pin and buss yuh lean batty.. Nasty Rico yuh face full a hole like graveyard..your all a pile of shit..bye

8. Thats why i dont see Tashine and Sherifa again on party pics together . Sherifa really fcuk stinking mouth Rico , ewwwwwwwwwwwwwww .

9. A yah so nice….. A yah so bloodclart nice…..Stacy you have big Pinckney and nah tek care a them….. Lord god … Me a tell you bout some nasty no life gyal…Stacy you a coward and mind you f**king business… How was the f**k from down syndrme DJ….if a laugh a week….from you look pon grave yard face Rico you know him stink….

1. Yes she have a grown teenage pickney weh u will neva hear har talk bout Stacy a come talk bout ” splurge” dwbcllll if i laufff u see mygirl memba say u still a barrow apple clothes and bag dem. Damion nuh ramp fi beat u an u affi tek dat cause u cnt do betta dats ll u kno bitch .. you paperless and so is damion all the boot and bag unnu buy and cant sort unnu self legally. ALlu do a siddung inn d house all day n fass inna people business and then a night time gitup go dance. A pare surgery u tek pon u baddi and u still stay bad u tuk the belly the shoot up u batty and it lapsided u do u bress dem and dem fava 2 wata balloon u need a refund,memba say dutty grudgeful Christine nuh like u cause u tek har so money do surgery pon u wack ass body and she cant get none

10. Cuban a dis lisa wicked.him a walk and class har up.him a lk n talk up di dutty thingz dem lisa do fi try tek him. all di syrup and di ice creme .she use fi try tek di ppl dem man nuh wrk.mi hear say him run and say .how bitches can never be wife.wa be wife.a wah dead.Briggs man dem ave di file.cuban sit dung an table talk bout .how him stan bad soh no sah

11. So apple madda Christine is at at again why don’t she go and fix har dirty stinkin looking mouth. I know you don’t have insurance, nor SS when the month comes because you never worked a day in your life on the books in America ( —–) so why don’t your hustler son inlaw and your rotten daughter help you pay out of pockets for the cost to get your filthy teeth dem fix? They are ballers aren’t they??? (Sarcasm) :maho :ngakak :siul

On to her son Rico now….who in the world would let this ugly motherf**ker f**k them? Muss some desperate butch looking a hype. Because he’s apple (A NOBODY by the way) brother seriously? You females need a clue young dumb and full ah bloodclath cum uno f**k to much that’s the problem these days funny thing is him baby madda is not a bad looking girl in the face though….but har batty fake just like har contacts dem :ngakak :ngakak :ngakak bitch you don’t have white genes go take SEVERALS seats. Funny thing is Rico try talk to one girl mi know and she seh him mouth stink bad so my question to baby madda is how you stomach him stinking mouth day/night time? :cool :hoax2

12. ole dutty stacey she a idiot gyal.. fb bad gyal why you neva defend ur friend inna di club.you have that likkle gyal in ja a dead fi hungry . how u fi bloodclacct live with a man fi years n til haffi thief n beg fi likkle money. dutty gyal cum tan up a dance stiff like one board. you a bloodclaact bronx mattress. f**k lava all f**k how much man fordham road me see u have man a grab u up.. dutty stacey …splurge mi bloodclacct. splurge how n where when apple a mek you live good. guh siddung!!!!! U a Dutty SecondHand Bxtch borrow ppl clothes n bag. QQ fi see u a dance n lick you down wicked

13. DWFL DIS A GWAN A WAY TASHINE NEED FI STOP ITRICO NAH STOP F**K PON HER N IF HER PUSSY SOOOO GREEAAAT WHY SHE NUH HAF A RING LOOK HOW LONG DEM DEH BITCH PLZ, SETTLE FOR BABY MOTHER STATUS, STACY SIT UR ASS DOWN N SORT OUT URSELF N UR CARELESS WAYS, DIAN UR A NEXT ONE TRYING TO PLAY WIFEY ROLE N NUH HAF A RING EITHER NICK NAH STOP F**K PON YUH N YUH NAH STOP BUN HIM BACK SUH STOP PLAYING LIKE UR NICE….DIAN A TALK BOUT GAL NUH COTCH A GAL YARD N SLEEP PON FLOOR OR COUCH REMEMBER WHEN U USE TO PUT UR SON PON FLOOR FI F**K MANY MANY TIMES, SHAME ON U…YALL ALL SUM WELARE BITCHES LIVING A LIE LIFESTYLE WHO NUH THEIFT RUN SCAM N WHO NUH BUY N BRING BACK F**K TILL DEM WEEK FI HYPE….POOR UUUUUUU

14. unno listen mi that dutty gyal name sumting a nuh noooo bloodclaaaatttttttttttttttttt BODY. that bxtch is one careless hoodrat gyal. Even Dutty lava F**k out har hole. Look how long that sperm bank a f**k down di place frm bloodclaact jamaica to bronx to brooklyn.
    ASK HER BOUT HER DAUGHTER DEM SHE CYAA CHAT. HOW YOU FI A BREED N NUH CLAIM UR BLOODCLAACT PICKNEY & STILL GWAN LIKE U A GOODAZ…NO SAH LOL LOL LOL FI FEEL SORRY FI YOU MI LOVE

15. UNNO LISTEN THIS … TRU DAMION HAVE LIKKLE MONEY SHE RUN COME BREED FI HIM. TRAP SHE TRAP DI BWOY N ACT LIKE A LOVE.. THATS NOT REAL LOVE HONEY. LOOK HOW DEM DEA N ONE YOUTH SHE GIVE HIM– HAR MEAL TICKET THAT. THATS Y SHE ALWAYS A CHAT BOUT CIARA N A POST UP CIARA PIC BUT SHE DONT POST UP THE ONE IN JAMAICA. SHE A HIDE THAT ONE THERE- POOR DI LIKKLE GYAL SHE DONT DESERVE THAT AT ALL
    F**KOUT NO GOOD DUNCEBAT STACEY U NEED FI GUH SIDDUNG N COME OUTTA PPL BUSINESS STOP GWAN LIKE SAY U A F**KING CHARGIE YOU A BLOODCLAACT COWARD..ALWAYS A CHAT BEHIND PPL BACK!!!

16. i cannot crss this one what a movie,noice (in my best shibby voice)…….tashy girl u look like a fool why are u fighting over rico wait unno did see the heep a tings she bring bk fi him from jam :ngakak :ngakak so wait tashy u realy dey pon food stamp :ngakak stacy lava say a the best suck him eva get ,inna him life nasty so u alway in party and u pickney a suffer no man gal how u sleep a night time ; so rico u just know say lisa a bitch and she will never be wife DWL u neva know that before u crawny and dutty like riverton dump :dp :dp :dp @FP how u doing boo :peluk

17. Mi se mi nuh tap laugh affa di gyal pon ig….har man nuh stop look mi fren n want har body.mi fren se a sunday morning she deall wid him afta frasss dance she a wanda if the baby madda a idiot becaus3 a when cock dun crow sshe send him home..she se she milk out the ola di juice outta him..wooooiiii ringlesss upscale learn fi ole u man ?was he tired when he came home I bet he was knocked out all day

18. It sticky pon u mi fren se she a cum march 14 n sh3 a go tek him fi a hr or 2 afta d oarty woooooo :newyear :newyear :newyear ….u man nuh rate u gyal

19. Dem young head need fi slow down…Tiffany barbie need fi go look fi crack head Ken, Jay icon jus a pass through dat…and Apple fi feel shame cause she a hype n her man a f**k every n anything…Apple u man nuh respect yuh!!! and yuh fake aliexpress clothes dem…anybody can f**k yuh man so yuh nuh special a jadore mek him stop wid yuh fi now.

Leave a Reply to Wifey101 Cancel reply