YUH KNOW SEH- COBRA YUH WRONG(STING UPDATE AND LINE UP LATER)

0 thoughts on “YUH KNOW SEH- COBRA YUH WRONG(STING UPDATE AND LINE UP LATER)

1. lo u joking mavado not getting no dam 40k a show . beenie getting 20k + sean paul is around 30k + mavadomake around 20k a show

1. Mavado get up to 30 and mi know Sean Paul used to get more so I guess it cut…that is besides the point though..Why does cobra want 50k? N foolish enough fi think supercat a get 80k?

2. 50K??? I don’t remember Cobra even having success on the crossover like Sean Paul and Movado or even like Super Cat for that matter. Wow, maybe he feels he has what it takes to move the crowd in Jamaica at Sting.

3. Its a numbers game. Examine the pulling power of an artist. Movado was not at Sting last year and he was not missed !!! While Bounty was missed..

So an artist worth should be based on his pulling power at a particular event. if an artist says 20,000 , at 10 per ticket, he has to pull 2000 persons for a promoter to even consider him.

Promoters need to watch artists at certain event by themselves and see how much people they pull out.

4. yo remember dis a di man weh sing “GAL FLEX TIME TO HAVE SEX” chart buster all over the world…..yo helta skelta dah free style bad nuh &%$(&@!

5. Di man she weh mi can do wid 5 million dolla? Cobra weh yuh say yuh need nuff money fi tek care ah all yuh ooman dem eeh or yuh stop do dem tings deh??

1. Phat rabbit him meck mi lafff tho but this is a no brainer if farrin a offer u many millions n sting not y argue GWAAN GO GET U MILLS NO PAPA N NO BADDA TRACE DI PPL DEM N DA SHOW DEH WOOOOOOOOIIIIIEEEEEEE

1. mi waa know why di artist dem can watch each other so and why when sting come up dem waa milk every dime. Sting a turn 30 this year so Joe a try get from old to new artistes on the lineup so das y dem a call everybody

2. Well Ninja is now a part of Downsound right…so I don’t know if that works in his favor to get more money or against. Who knows.

6. True ting Met, ah so it look like coz him all ago say how much Supa Cat shoulda get. I think it’s a good look for the older artists to be on the show. Supa Cat alone will mek mi go JA fi dah sting yah.

1. Sting gi di whole a dem relevance and dem always a complain how Laing nah pay now Joe a pay dem and dem waa rob di man pocket wid what dem nuh worth

7. Very true. In music your time can be short lived so if you get a chance to make an appearance do it, but him say him book out a foreign soooooo

1. :maho
      listen good………….him seh dat but him also seh him a go a any party whey keep dat day and he watched sting from whereever last year and i swear mi hear him seh him a go watch it agen dis year…confirm oo..

8. Most a de artistes dem nowadays just money – hungry and full a ego. A dem tings dey mash up de stage show dem you know.

1. ppplllllllllllllllllll r diesssssssssssss a same so it guh..HUNGRY AND FULL A EGO…I feel dem do it to sting more..u nuh hear dis paying ting gwaan wid sumfest.fus dem did claim dem nah get pay now dem waa tek advantage…bounty him a look di crown a gwine do dem up u si

1. weh yuh sey happen’n….dem feget how fe creep agen we fall down but get up tek de bickle de a affa till it trech out…..mi wuda lub him get de 40k but a who hot a dweet anuh who set de trend bak den uch yah papa

9. Everybody jus waan de biggest slice a de cake (money – wise). Nuh baddy nuh bizniz if a next man waan eat some food to. Met, dem almshouse ting ya inna family to. You send a barrel, and one person alone want it all. Nuh baddy nuh inna de sharing ting, or looking out fe de nex person ting. Dem days dey done !!

1. before dem pre di music..dem nuh business wid di fans..all cobra him whey name call pan badness he should appreciate the invitation

10. COBRA IS THE BADDEST ON DUB PLATES YELTA SKELTA LOVE YOU MAN YOU DESERVE
    WHAT EVER YOU ASK FOR YOU ARE WICKED GO DEH….

11. Met, a de new song wey name DIS DEM ANYWEY (wey inna de video wey de man a open a bottle a Guiness wid him teeth ) you a talk bout,when yu say him (Cobra) have a likkle ting a gwaan fe him pan de radio? A da song dey you a talk bout ?

12. De artistes dem fe jus easy demself and stop fight gainst dem one anadda star. Dats why me haffe rate veteran artistes like Beres Hammond you know. Fi him name never inna nuh mix up ting, and dem man dey inna a class by demself. When dem man dey perform you get yu money”s worth.

13. So Met, like how Beres is a true reggae icon inna de Jamaican music world, you have any video wid him fe remind us Metters why him name stand out inna dis dawg -eat-dawg music industry? If you can just treat us this weekend wid at least one a him video, den dat would be a early Christmas present fe me, (or for those who like good, decent music), please and thanks.

1. Yes I will and some Bob too ..all people know bout beres is him music..because that is what he is about..di rest a dem u hear all kinda tings because its not all about the music..a buck up why dem get a one and two hit

14. Respect due everytime Mums. You see why mi love you website like cook food ? God bless you mi likkle sista, God bless you !!

15. COBRA A GOOD ARTIST BUT LIKE MOST DANCEHALL ARTIST BURN DEM BRIDGE TEK PROMOTER MONEY AND NO SHOW ………………… ASK TOMMY LEE HOW HIM DROP OFF SO FAST?
    WHY HIM NO TEK DI FOREIGN MONEY AND LEAVE STING IF HIM BOOK OUT

16. naggos head, brixton,cumberland, spanglazzzzzzzzzzzzz dumble holding,dunkirk, haskey,gregory park….bang bang bang….laing dont violate di ting…yuh already have police lock up kartel anna fuk up him life

17. Me love cobra, here all the lyrics them when him a drop inah de studio! Him bad!!!!pay the man him 50$ him talented, free style every time mr skeltah!

18. :cd Met me love website here but please me a beg yuh nuh call Beres name when you call dem bwoy here name. Beres a big man, cobra a bwoy pickney. No wonder dancehall find it so hard fi mek it when the man dem weh fi a uplift the craft and him peers a tear dem dung. Di man dem weh a put food pan yuh table you a diss. Him a diss di man show and den a say him will do the show. Since as 50k a nuh money to him dem 3 man deh weh itch up inna di corner coulda do well wid it so him should a do the show and give dem di money, and him a talk bout free show, which free show him do? Don’t get me wrong him a bad artiste but him a behave and think like a 5 year old instead of a man. just my 2 cents

19. Met a beg yuh remove da tongue deh from me comment earlier please, me new to the comment ting and did a try put in some a dem animation ting dere

20. DWRCL unoo know how much Joe really worth? unoo nuh have a rasclaaaat clue wa gwan bou ya. REPATRIATE DI MONEY MI SEH. Joe fi gi every artiste a Jamaica anyting dem waan. Yuh nuh hear him worshippa dem like Scatta and Foota a call him Billion dollar man? yuh tink a joke? yuh tink a JMD dem a talk? OHH AWOE

Leave a Reply to GWIZZ Cancel reply