YUH SI HOW SOME WOMAN DEAD

12 thoughts on “YUH SI HOW SOME WOMAN DEAD

1. No to pussycaltttttt, gyal yuh is a reallllll Delilah! Yuh serious gyal? Yuh really mek f**k turn yuh inah fool suh?

2. An teck di man money fi support. Meck di man heart buss wid pride seh shi give im ah youth. An as di world turn an reach back whey it stawt, di man fine out seh ah nuh fi im pickney..den dis horrific story reach ah pinkwall seh one man chop up him woman afta learning him are not di fadda.

Whey sweet har now, ah guh sowa har bloodclaat likkle lata…smh

Btw..Clown Baby Mama? :nerd

1. everything here deh pon a time slot or if it deem nuh mek sense it say inna de box, yuh caan tell de ooman how fi run har site

2. Hope you kiss Yuh teeth an it drap a grung… A u name admin? Like a ur site. So why Yuh neva post it lol how unnu stay so? Coming like blood sucka so early doe… Yuh go ova daily devotion from mawning?

3. Worthless clown….some people just love suffering I tell you. Fi intentionally set up yuh self fi have two baby daddies??

4. The girl must be young and she a real idiot, why would you try to do such thing, one man cum inna yuh and then yuh bring next man to cum inna yuh same time and yuh think if yuh get pregnant it going to be the other man baby, how yuh come by that and how yuh figure such stupidity is going to work… My girl yuh a real dummy fi tink such nonsense go work… And the boy is stupid too for even entertaining the damn nonsense, this type of sh*t is going to get yuh killed straight up, yuh can’t play with people feelings, cah wen the emotions and betrayal start kick in there’s no hope for you my girl so tink before you carry out that plan…