ZJ WAH WA PLEA AGREEMENT DETAILS

MI NUH READ THROUGH GOOD YET FI UNDERSTAND BUT THEY ARE SAYING HIM ONLY MEK 180,000 OUTA DI SCAMMING PERSONALLY AND IT WAS OVER 400K DEM SCAM..HIS SENTENCING WOULD LOOK LIKE THIS;

Screen Shot 2015-03-03 at 1.44.41 PM

For document click plea deal below

PLEA DEAL

0 thoughts on “ZJ WAH WA PLEA AGREEMENT DETAILS

1. I hope they give him forty years…use him as an example. Am sick of these ass holes making hard working Jcans look bad. And look at the amount of names of ppl who are involved on the list? Ditty jancrow dem!

2. YAWDY weh u di deh mi miss u. Mix up muma QQ head no good again SALLY bottle it up. A weh YEP deh.

3. As mi granny woulda seh craven choke puppy dog…. Ascording to wah me read him well an bright a carry $105,000.00 go dung outa wha dem scam frame people den have di nerve a tell customs bout a tour money…

4. The maximum fi manslaughter in di usa is 15 years where somebody died, and if somebody stupid enough fi send you money over di phone you can get 40 years dat is a stupid law.

5. f**k merica, just like how dem seperate family by deportation which in a lot of cases could have been overlooked or given a second chance, they have no sympathy just heartless, so i look at it as reprisal or eye 4 an eye, tooth 4 a tooth

Leave a Reply to truthteller Cancel reply