Good morning my baby that text you about is now dead💔😪🤧. I am currently a ward of the state in custody of my family though…….
I was living with lady she was the guardian of both me and my child for one month. During the my stay, I had a negative feelings about her. Anyhow she is a lover of money so she used my family. When I realized what’s really happening, I tried to put a stoppage to it by letting my family know what she’s doing. The lady found out what I did, and confronted me. That very day i borrowed money from her daughter to buy a small tin of feeding for my baby. I couldn’t help it but be honest, so she took the feeding and said, “anuh your money buy it so uh naah get it.” Thank god my baby didn’t wake up until the next morning. The truth caused a fight. Then she started throwing out my clothes and my baby was on the bed and she took the baby off the bed a put him outside on the floor……
A next time when I had an appointment I was carrying my baby with me but my
grandparents said I must leave the baby with her. It makes no sense traveling with the young baby thus far. I left the baby with her did what I had to do and head back.
When I went back I went to look on my baby, when I was lifting him up she said that, ” everii minute uh lift lift up e baby, how when uh fhi go bk a skl ppl ago keep him? Him ahh bally bally.” So I put him back on the bed, and was there playing with him and kissing him, and then she again🙄. That time she said, ” YUH TIME UP!” Mhi affi really wonda wah she a seh🤬🤔. Anyhow i went to bathe, ate dinner and went for my baby to carry to bed, and she said “NO!” Why? Becaz everii minute mhi a ramp ramp up wid dhi baby and him ago love company. I was so angry, frustrated, tired, depressed and disappointed. Instead of starting agrument i avoid her. Not knowing wah mhi ago do. She lock r door with she r man and mhi pickney in deh eh wull night mhi nuh sleep. E next a e same 💩 so mhi go fhi mhi baby inna e kitchen and liff him
up and e lady drag him out ta mhi hand and ave him pon e grung wid 100lb hand inna him chest. So we started from desso r dahhta com part dhi fight and carry mhi pickney inna e ooman room go lock him up in deh jah jah kno star🤦♀️ so mhi kick off r door a we a fight just cyaa she no waah mhi ave e bby. She call police infront a me and tell den fhi carry mhi go bk a homes so mhi walk off go drink a beer. When mhi go bk dung deh mhi clothes dem outta door and she say CDA seh she nuh fhi ghi mhi e bby. Dahh nite deh mhi sidung a r gate wole night. Couple daiis afta mhi get in touch with a police Weh always a look out fhi mhi, but unfortunately b4 him reach my location a different set of police came for me with my CDA officer. I was happy wen dem come but dem neva waa hear nothin’ dem carry mhi go a homes and a come tell mhi bout mhi soon ave court mhi bby a go a homes. Mhi run weh from e and mhi contact mhi family and dem cuss mhi seh mhi beat mhi baby a swell up e wull a him foot.
She tell e doctor seh mhi beat him dem ask how mhi beat him she say mhi Slap him pon him foot and swell it up. The doctor gave her the information that the baby leg pull out.
Dhiss time mhi bby dead. She seh she a bathe him and him just started shake, she say him deh pon dhi bed ah get Fitz and flick off a e bed and she say him get Fitz and a flick off a dhi bed and she a try catch him and him foot slip through are hand. Mhi waah know fhi baby ave fitz if dhi mother wouldn’t know from hospital?
She cyaa ghi account fhi dhi death nuh investigation nahh gwaan, all now mhi CDA officer no talk to mhi bout nothing jus e lady a tell mhi things and a seh e CDA officer seh she nuh fhi tell dhi family nothing.
Hennyhow yk the baby belongs to me and my family. When mhi seh mhi ago look pon mhi bby a tranquility mhi cannot go because my name is not on no paper this that and the other. The lady said. So I contacted my CDA officer and he said if I was to see the babies body I have to speak with
Girl this seems fully sad but u can’t articulate urself n lawyer nuh nosey like me fi sit down n decipher and decode dis. You need help differently. Sound very experienced fi u age but a nuh ur fault, life been rough. Wish you get the right help soon, and don’t try to get pregnant again too soon. It nah fix it…give it time.
From how she reason u can tell is a child, and a man really lay wid har.
Mama I Was A award Of The State While I was pregnant I was at Marys child pregnant teen home and it was the worstttt trust me ‼️I was to give my daughter up for adoption and I didn’t go on with it ‼️I Know Of Situation where people say dem want a lot of the teens from the children home to spend time wid dem and wen uh Luk a the Pikney dem baby dem want ‼️some Cda Officer Nuh Mek Sense Like The Second one I have but yo see from me see say smth nah guh right if a even fi run Weh me a dweet Caz me feel so hurt fi u baby Caz I was once In a situation similar to you …my condolences babygirl 🙏🏽the truth will reveal on god’s timing ‼️
I pray you get justice sender. I pray for comfort at thus time. This cannot be easy. Praying for strength
Oh my😔
Stinking careesha mi sure you understood what the child was trying to fucking say. Unu love gwaan like unu a professor a university bout grammar. Articulate under u dutty mumma. You are worrying about something that is miniscule. The girl baby dead and want help an u a chat bout damn grammar. We all understood her bitch
Tek time nuh momma !! Articulation is important when see that can’t formulate a good sentence them think 💭 it another uneducated “bad pikney “ and hat story will get lost in the crack!
Jah know sorry for you lose but me a find somebody kill she
Yes Birdie long time mi want someone nasty up har. Dutty gal gwaan like them brighter than everyone. Poor child lose her bby and in stress
This is a very sad case trust me. My prayers are with her and I trust that things will get better for her
That woman wicked bad an the man who got her pregnant
I was reading but unable to due to grammatical issues…however it sad to hear stories like these..
My eyes are blurry & teary…but I hope you get the help you need and life gets better for you.