The class room of life There is absolutely nothing wrong with starting over. The key to starting over is to make certain that you do not repeat what you did…
MI RUSH UP PAN FACEBOOK LIKKLE WHILE AND SEE KARYN WHITE AND SEH SHE LOOK GOOD FI HAR AGE OOOOOO SHE IS IN JAMAICA FI VEGAS BIG CHARITY CONCERT SUNDAYYYYY…VEGAS…
no seh me fass but weh mi wan kno if mario dopeboy or mario brooklyn cuz a so him change him ig name to now, him hav a steady woman…
SUH IS COREY DEM DEM DID A TRY KILL INA DI PASSENGER SIDE…AND CORRECTION THE OBSERVER IS RIGHT THE SHOOTER WAS KILLED DEM SHUDDA KILL HIM 5 MORE TIME …
Nadesha star starring Luki Fab n star girls lmao,, what happen to your one time music career gal? Ah Wah it crash?!
PAMPUTAE YOU AND YOUR FRIEND WEAR THIS $5 HAIR GUH AH WEST KINGSTON JAMBOREE??! YOU NEED AH MAKEOVER MI WANT FIGHT YUH HAIR PON YOU HEAD AND YOUR OUTFIT! YOU…
Good morning metty,,, candesha the old whore from brooklyn sey she caan wait fe apple to slack up suh she can get icon..but mi nuh see wey d b**ch dem…
An attempt to end Corey Todd’s life happened lastnight. His guard was killed and he is said to be pulling through. Good God man, the man not even in the…
Nooooo Tash nuh dweet!!!! Fail!!!