Dexter Gobin is taken from the Macoya Health facility after fallen ill during his court appearance at Tunapuna. Photo: Nicole Drayton The man, who became a social media pariah, after…
Free for how long. Coulda swear she leff the same man bout 10 times. Lol. So why she couldn’t just leave the caption at I’m backkk”….. Why dem love put…
A research division of the World Health Organization announced Monday that bacon, sausage and other processed meats cause cancer, and that red meat probably does too. The report by the…
Can u post a pic of my son fadda him owe 4years money a family court and all he must pay is 2200 him love party and deh wi th…
Met …mi hear d feds gone wid plaka and him wife but mi a hear a bag story…confirm nuh please BTW Plaka a one order don
MUMSEL IT LOOK LIKE WHEN U BAWN U HAND DID FOWL UP N SINCE DEM UNFOWL IT U TEK BEGGIN MEK A CAREER. please a beg u sumting, please a…
This big idiot man from LA nah learn fi low out f**ky f**ky kadion (bready sista). The gal no stop tel how him buy tire pan har truck and buy…
Met me a beg u send in dah girl yah she claim she name FLUFFY TRENDSETTER but me cyaah see di trend weh she a set!! A mussi di likkle…
Want to call attention to the North London posse who a tek di store dem a London by storm and all a pack barrel outta dem tiefings send go Jamaica…
Dis like ting pan facebook like like it serious…It look like a me alone nuh care tuh much bout it