Met off topic but a friend a mines know them say man work and send for her but him shouldn’t kill the woman sad ending an unhinged Queens man after…
MI LIKE HOW DI PEOPLE DEM INA DI COMMENTS SEH DEM FI GO WAR PAN DRUGS
Miss doll the lady need her money fi har hair weh u get an no wah pay for #SHAME then miss @doneisha “where is the place for this”?
mi see sandrine n shane in di wee hours of the mornin dis mornin and yes they were in each other’s arms. i guess she left her new man n…
The people them need fi talk and stop make the man them title themselves. Everyday the man them a throw shades on Facebook. So Unu talk up.. *best dress *supporter…
Kartel singing alkaline songs? Fi what? NO one knows, but here it is: https://www.youtube.com/watch?v=d6SA9EErQsI
And nuh ask if a nuh Kasi.b she dat pon di side a watch Neeky_baby a brace back pon har “man.” Somebody did seh Kasi.b not worried bout Neeky_baby now…
No ugly b*tch Bitch bye I don’t need your husband whos face was my chair I don’t know why this old big woman a past her place princess uniqueness b*tch…