so met this Gyal from village Weh wuk a lasco warehouse weh go a Farrin go tek the people ️dem man Simone you fi do better coz you house wa…
So..lady’s u been with a man over a decade an through out those years he’s been in relationships with other women. Him carry out other woman! Introduce them to him…
Snapchat saga wit taboo dancers how Lincoln3dot story time never include this story how him se him always use condom
this girl name pinky suck pure hood a portmore gwan like she hot and a sleep pon sofa
Met I was just scrolling through IG & came upon this convo. I get the impression GQ throwing shade at Omar Platinum.
Is when Andrew English having baby
Look pon the table…the table is a barrel. Shavel you hype on nothing.No sah shavel , you too hype in a America. Is a barrel yu granny cake deh pon….
Bwoy Jamaica really gone to the dogs….Battyman a keep all boat ride now…..men do wid Wah day wid the police dem Weh stop the X6 and di battyman come out…
Jodi do di battam yes and a bleach steadily…….. Yuh soon get fi feva who yuh waa feva jodi -_-
Hi Met, Met don’t u agree that the media needs to be fair when them covering politics at election time. By fair I mean tell the truth because voters are…