I went back to Barbados for the Christmas and was invited to the Hennessy show to see Laryn hill. My friend was in with the organisers so we were at…
SENDER;-ME HEAR SAH MARVIN FOOT BRUK CHECK IF A CHUE
I dont know if its just ol country me but you taking your son on vacation for his birthday wah all a the extraness fah and why she acting like…
Why she can’t leave the idiot boy? Lexecee If you just know how better life would be for you without him Lmao. So met bcuz she deh dubai him a…
Met dem seh dem cute and look good dwl. Shanice u know u ban u know u cyan walk till me gone. Oneek u ugly n twist.
A this y bobette cum out inna her own
IS WHO SHE OO?
So Annibelleza she run go breed fi har one time best friend ex man. Jahleel weh a look woman a road like dog. She gwan like har life happy when…
Miichi borrow from all 14 parishes to di 54 states if a so much neva see one gal love hype and love people wear and lef soh do beta young…
Baby mother and baby father drama smh! Why these ppl love bring them problem to social media so? But Presto I think u should get that DNA test done!