So pinkwall y miss rush love theif ppl style? She run go dress like crissyluv. Crissy wore that to Iceland Nd now she copy it She thief all a the…
She said we cannot cook n guyanese are better cook n how we only known for weed n bob marley and also jerk chicken.. But di bi*ch an har sista…
Paps me recently hear some tingz bout Paps but now me have the proof. Lord god the way Paps look broke n hungry inna pure connection it was sad bad….
So mike and Lauren wore the same outfit tonight…. lawks … dem look good thou… boy maybe am just weird.. but I like seeing them together than Roxanne… I think…
Laad av mercy. How Errice face look so cakey? And mi can’t understand everytime she come live, she at har mada. Look like she and ZUM nuh dey… Oh lordtttt…But…
Makeup is something else🤦🏽♀️ Boodie must glad the day did mek makeup. Den wait, she nuh sey she baptized & a wear belly skin? What a way fi seek attention….
The boy ya from Poughkeepsie just a walk and f** and suck the gal them a Bronx .dirty soldier boy no abiding city
The boy ya is 26 still live under him muma roof and a look woman fi tek care a who him need fi look a f***g job move to Atlanta…
TO HOW MIKE SUIT ”HOT” HIM FINGER CUDDEN STAY DUNG NONE TALL…