50TIES AND STILL INA MATE KYAS KYAS

ring

Sandy British
8 mins ยท
h wifey fi life…. all u weh look like puppet pon string .. yuh lean like giddyhouse…. ova port royal .. yuh come off a wellfare yet? Yuh man buy House a Miami an yuh mek it guh inna foreclosure and deh pon ppl (BS) yuh get yuh ginbang dem from Foster home yet? Yuh come outta yuh big House and gone inna section 8) an a u a worry bout me like really thou? Yuh man hungry a prison man ahfi a feed him in deh fi feed him… yuh cyan even handle yuh (BS) but yuh a worrr bout ppl all the stone y’all was throwing bitches i was catching dem to build my foundation yuh nuh see mi House upper mona hights it’s my name in it bitch yuh deh wid di man tenumpteen# years and yuh nuh have nutten fi show but two kids.. dutty cindy weh favor donkey low mi couse a two father yuh have an yuh madda an yuh aunty tek di same man…an yuh saddmite aunty weh deh a england we mek yuh tie Courtney fi get him.. Courtney seh yuh put things under him pillow a bare duppie a beat him a night time … yuh mek duppr beat him till him guh a prison guh mek man f** k him.. cindy yuh cyan talk to me caue a bare shit inna yuh mouth an yuh p**y weh yuh look like mi deh yuh cyan talk to mi next month a guh mek mi be forty nuff an yuh still nuh look like me… big up mi husband BARRY weh neva deh a prison an call nuh man a road… yet.. powww pon da one deh!!! Mi a gal mek sure seh mi save yuh money!! Yuh come get yuh money an Yuh House ….
Call me cocky if y’all want… anything i point finger @ it’s mine… b**h i hate sharing i can’t stand not having what i need for myself!! Right now im head over heels with my game … haha how about u b**h? Why u mad thou? Like seriously thou? Smh who really goes on those mixup site … bitches eat dirty!!! U mad about me why thou? Y’all gonna die Yolo… cause mi naa change Sandy British fi life unh come suck mi bout unh upset ova me& mine… mi ah wifey fi life…. all u weh look like puppet pon string .. yuh lean like giddyhouse…. ova port royal .. yuh come off a wellfare yet? Yuh man buy House a Miami an yuh mek it guh inna foreclosure and deh pon ppl (BS) yuh get yuh ginbang dem from Foster home yet? Yuh come outta yuh big House and gone inna section 8) an a u a worry bout me like really thou? Yuh man hungry a prison man ahfi a feed him in deh fi feed him… yuh cyan even handle yuh (BS) but yuh a worrr bout ppl all the stone y’all was throwing bi**es i was catching dem to build my foundation yuh nuh see mi House upper mona hights it’s my name in it b**h yuh deh wid di man tenumpteen# years and yuh nuh have nutten fi show but two kids.. dutty cindy weh favor donkey low mi couse a two father yuh have an yuh madda an yuh aunty tek di same man…an yuh saddmite aunty weh deh a england we mek yuh tie Courtney fi get him.. Courtney seh yuh put things under him pillow a bare duppie a beat him a night time … yuh mek duppr beat him till him guh a prison guh mek man f** k him.. cindy yuh cyan talk to me caue a bare shit inna yuh mouth an yuh p**y weh yuh look like mi deh yuh cyan talk to mi next month a guh mek mi be forty nuff an yuh still nuh look like me… big up mi husband BARRY weh neva deh a prison an call nuh man a road… yet.. powww pon da one deh!!! Mi a gal mek sure seh mi save yuh money!! Yuh come get yuh money an Yuh House ….

0 thoughts on “50TIES AND STILL INA MATE KYAS KYAS

1. No disrespect Sandy, but why you mad thou?? Your post is hella angry; you should’ve just ignored her/them and not even dignified their comments with a response…success is always the best revenge…unu fe stop dis one bagga tracing pan social media cause y’all just feeding into other people’s misery ( always loves company ). Sometimes it is best to just turn the other cheek when dealing with some people and them never ending bullshyt; such a waste of valuable and precious time…

2. Barry D donkey guh sit ur ole ass dung.a woman must be seen n not heard,but I don’t ecpect nothing better cos u not woman yuh drag queen faba dem retire horse from ova race track…yuh too nuff smaddy mus a lie to yuh seh yuh cute Mek u plesbt suh….say u a MADDa n wife act like one,den again what can we expect from MADUSSa??

3. Look pon de mongrel gal talk bout she a wifey gal u a left overa wah nuh body nuh want gal ppl look pon u to gal u go buy ring put bout u a wife gal nuh decent man nuh want you gal you just tuff like de retired horse dem way dem a get ready fi put down. My dear u have a bloodclot misarable life and the nasty lump body way look like porridge gal go chuck off a bridge waste gal !!!!

4. Look pon de batty washer Barry d only u one could want dat ghetto gal with no class and no status in a America some gal like to feel important buy ring and put pon finger and say mi a wife. Yuk yuk donkey face. Go hold a sit with you man looking self

1. Bout she a 40 and look betta than people,40 nuh look suh TyAd look weh party life duh to yuh yuh faba Halloween decoration all u nuh have no class Barry Donkey cos if u did u wouldn’t be all over social network a embarrass yuh self

5. Mi neva see a big woman aka drag queen act so ghetto but a guess when yuh come from ghetto dat the only way yuh nuh how fi act with yuh mess up family. Yuh cousin don’t Know fi him want dick or pussy and yuh sista. Don’t know. If she want suck out pussy gal go way gal yuh family don’t even like yuh yuh a try mek name inna a Philly but yuh a nuh body ghetto gal .

6. This tuff face gal talk bout she have this and she have that she da with har husband dwrl she nuh have nothing fi show she live inna rent house sometimes can’t even pay har rent she drive a piece a car nothing bout u good gal yuh a waste chemical germs look pon da pieca ring to that’s the best yuh could do top ambrassing yuh self gal yuh a Philly joke

7. It sound like yuh upset the gal tek yuh man I guess u pum pum couldn’t hold him look pon yuh to a talk bout somebody look like donkey with fi yuh donkey face and donkey teeth rite now fi a fact yuh batty man husband in a prison

8. Yuh claim how yuh so happy why isn’t the pic up with yuh and yuh husband oh my fault him inna prison way dem a tek him batty when him come out him nuh want yuh nuh more because him want somebody fi f**k him inna him batty

9. Nasty Sandy remember that we have your file from immigration come straight down. First to address you, my friend have 5stars and you cannot even walk in their caliber. Sandy you never own a man yet! Courtney have 12 pickney when you claim to deh wid him. You walk and friend him family to stalk him and him good good wife. when u go England him run you wid your young belly and dismiss your sorry ass for cindy. Sandy I have your file its not fake its factual. I will surely make a profile for you on this page, because i wont dish it all today. let me address you “donkey” gorilla gyal. The two letter weh you send courtney me and me “cute sexy friend” take a picture fi show met because “CINDY” Daddy “COURTNEY” tell her fi expose your likkle RASS. Barry dont want you and courtney never want you from morning. Memba Bitch we have ur Rass file and you noh want it get dirty more than it really is. Sandy when you a chat talk things that is true not fake. Sandy lean? when mi show met u and your Zombies compare to my friend 5 STARS, you gudda have heart failure. The way u illiterate all you can say is welfare! welfare is not a crime but my “millionaire Friend Cindy” no affi work muchless go pon welfare. Bitch put down ring cause you and courtney never married and stop say ur pickny dem a british. Sandy we dont want to expose you. Sandy remember when u send you daughter to English? dont make we dish out ur nasty dirt as a mother. Leave Cindy and Apple you will never be them. Courtney nor Barry no want you.

10. Walking dead (sandy darfur ) u have to private ur page and cuss me and put up pure bloodclatttttt lies!!!! Sandy u Nuh stop stalk Courtney a jail ,u vex cause even at Courtney lowest point him wouldn’t want u , de man left u decades ago and u stalk all him family dem , fe get the jail address and Monday him get a letter from u a beggggggggg him fe deh back wid u (dwfl ) zombie u vex! Sandy u Nuh want me send the letter in to met ! Sandy my five kids for Courtney a hurt u ! Zombie u must go back to ur tomb ! How u so brave , after the undertaker refuse and the cemetery , zombie u don’t own shit a yard or America u is a lame fake wannabe , u talk bout my aunty tie Courtney (dwfl) sandy a urself u a talk cause that’s all u do is wok obheah ! Sandy u is a internet bad gyal cause u should make it public or direct message me bitch ! Sandy u can’t talk to me bout looks cause me a pretty gyal from birth , ask anybody a jamaica bout curly lox daughter , me beautiful like me father bitch ! Zombie u want my life cause me own houses and u still a rent u a talk bout section 8 (smh bitch ) u on section 8 u big dutty welfare reception , u vex cause Courtney take good good care of me and our five kids ! Zombie member me and my five kids r us citizen and my heart Nuh beat fast when mi go thur the airport , zombie yuh done …any way u never start , zombie me and Courtney married over a decade now !!!! How u find time fe we , zombie u a chat pure shit but when u see me talk to me ,yo dead go hide cause ah no my fault Mek ur hole big and can’t hold no man , f**king brite my five star a give u headache and sleepless nights , Courtney cocky a mad u , cause how u get up yesterday hot fe we soh ! Zombie just go build yah trust me don’t start me up

11. Granny duppy sandyRubbish
    My family a send yuh inna straight jacket
    Or is di ugly pickney dem a haunt Yu
    Yuh dawtaj weh look like bounty Killa
    N yuh unwanted son weh still inna raffle bag?

12. It’s betta to hav 2 fada than None
    like yuh jacket son
    Cindy tailor made she’s her fathers child
    Courtney still nah want ur baby duppy of a son
    No desrepect to the kid

But mumma like u rubbish put the child inna raffle bad
    All now nobody naw particate inna di draw

13. Unno do har bad lawd this is the last place I would want my nameto be . but this is what nasty dutty ghetto gal dem do

14. Dis woman ole n cowlll
    Guh argue wid yuh zebra stripe stretch mark
    …….yuh fukk di obea man n him left di duppy inna Yu grey ole
    Mek yuh haunted after how much umpteen years di man
    Move UP with him nice descent 5star children
    N WIFE
    But di duppy ah dance inna dry pussy at nite yuh can’t sleep
    Yuh UP 24/7 ah mad over mi sista CINDERELLA LIFE!!

15. yuh ole dutty dry head, kermit di frog face, miss piggy no shape body gal poppy-sho!!! yuh reallyyy need to retire off di scene, every time i see yuh inna party or outta road mi wonder how di hell yu nah ave nuh shameee with yuh droopy wrinkle up johncrow face, look like yuh flesh dun melt away like hot candle wax. cho boomba-cleeeeet DWL! stop chat ppl up when yuh cloths from bargain store yuh bargain whore.

16. Lmaooo lol oh my… I was gonna say something.. But the way these comments set up,.. Wreyyyyyy lmfao. Sandy I would feel so sick to be you right now god kno. *splashes holy water* may the lord go with you after this girl

17. She put up har pic up and the gal dem done har why u think u needed to put this pic up because you’re not commenting back so what was u point ghetto gal

18. Well attention she want and she surely get it alway see har on party pics she never look gud yet y don’t har fren tell har she don’t look good that’s not a fren she don’t have the cutest face and she wear the most horrible make up she need fi go have a sit with har horrible looking self

19. Sandy predita twin sista! U need fi go sort out ur dutti life, & stop Mek up story bout Cindy life!! U shud a shame Cauz Barry D say neka pussy betta Dan urs the last belly Weh neka dash Weh a Barry d breed her! & again ur mada pussy is a morgue Cauz a bare dead it bring.. Sandy frm u bawn u condem & ur son Courtney Weh u cyaan fine nuh man fi Mek the jacket fit, sandy wen u a talk bout Obeah a u & u mada a queen fi dat!! Memba wen the monkey f**k u him say u & ur mada pussy a di worst him Eva f**k u fi bring neka cum.. Go soak ur face in a sum garlic & ur body Weh a decompose go back in a ur tomb.. Cauz u Mek Fi di nite vampire a so zugly gi trouble

1. Wow my eyes got bigger a I read this comment what kind of madda you r my girl dam yuh life discussing and every week yuh inna the ppl dem party looking like a walking dead

20. Met, What happen to di Bubbles story ? mi well ready fi fass and read and it gone wid di wind.. cho You miss a minute round here you miss alot..Wahhhh, Mi a cry..

21. All left fi dis gal go do is go under a rock weee this is some slackness mi guess she tink she was going to get fame pon pink wall but dem gal read har inside and out yuh life a peer slackness in it OMG

22. So the husband a f**k the daughter I guess daughter pum pum tight madda pum pum stretch out wow this is a nasty life your living sandy my dear my heart goes out to yuh big woman yuh pum pum can’t hold nuh man so yuh a Mek u husband f**k yuh daughter to keep him around wow a madda slackness

1. So wild she out in the ppl party har husband home a put up him cocky inna har daughter such a wonderful madda

23. Dis story have mi weak the gal say she a wife an nuh body a claim har wow bitch want wife status no bitch ghetto hoe can’t be wifey and who in dem rite mind want to Mek a mongrel like u wife a man want something pon him arm way look good and yuh way far from dat

24. Omg how da stori yah miss mi looool sandy mi nah lie u wrong fe talk bout Courtney sigh cause he is a good youth .. Sandy to be real muma a long time now him left u and married and move on and u sound angry it’s not a good look muma and u claim u married u shouldn’t have time to cuss him and his wife Pon fb at that ..sandy mi lil puzzle by it talk cause a 5 Pickney me know Courtney have wid him wife so u really seem hurt cause u can’t even put up that part … And sandy u wrong wrong he call that girl ugly sandy all do me no it hurt bad muma cause that girl is very pretty and fava Pickney to how she look young looool and sandy sorry to tell u can’t look like that deh Gal deh nuh time a day .. Just being real muma u fe stop it cause u Mek u self look like a real mad woman

1. I dont know how dem switch name and tek on a different personality eno..I cannot grasp it ..dem too skilled…..I have something for u btw chuetie

Leave a Reply to howshebadsuh Cancel reply