mawnin oooooo, did he really mean shiit or he’s talking like we do when we say “everything friggin shit and all” caw hefffffff a dah way deh em disgusting badddddddd
Same way suh. Caw if Dougie was a straight man all him wudda haffi say is “lift your girl around the waist”……But him a refer to him man. Suh a Dougie a di man ina di relationship? Cause him planning to “lift his lover” Den Dougie can lift no baddie. :tkp
Good morning Metty, fam fam :peluk :peluk :peluk :peluk … After careful analysis of Mr. Platinum’s post, I have come to the conclusion that he has a male lover.. Reason being is this… with that type of description that he gave, it differs from that of what a male/ female romance would describe..one way in particular…if a man describes that same scenario about a woman he would grab his lover under the armpit while lifting her and taking her into the bedroom. He states that he’d grab a lover around the waist, which is a lil suspect… Dougie, remind me to never come ah yuh yawd fe eat nor drink.
Mamacita hi dear 🙂 every battyman jealous that’s y dem end up a stab stab up dem one anedda more time. Dougie whey u say u get awnnny inna di holidays????? Wooooiiiiieeeee yessssss gawddddddd Dougie u did teck out the old ppl furniture outta di house cause if the living room till look so mi no waaaa see the kitchen a gooda enamel pot the goat a cook inna mecka hurry up :tkp ya man
Dougie say”tounging down”miss dougiesha..the only tongue down is what hangs down fr ur “lover”……mornin met an meters.since no hood wasn’t at dinner y u never tongue the turkey leg cause a must it ave u inna trance….
Unuh stay deh…Dougie reminiscing about how Prezzi use to have him inna di kitchen when him have on the apron wid no ‘panty’ and a stab out him ole wid the color color dildo dem whey dem did find a Garden.
“lover” :travel
Mawning observer….steam and shit everywhere…..lol :cystg. Hinting at something or what?
mawnin oooooo, did he really mean shiit or he’s talking like we do when we say “everything friggin shit and all” caw hefffffff a dah way deh em disgusting badddddddd
This is just fu@king disgusting! lol
When you hear a man say lover, that’s what the batty man refer them man as.
Sketelbam same way so :thanks2
Same way suh. Caw if Dougie was a straight man all him wudda haffi say is “lift your girl around the waist”……But him a refer to him man. Suh a Dougie a di man ina di relationship? Cause him planning to “lift his lover” Den Dougie can lift no baddie. :tkp
Agree!!!!
Good morning Metty, fam fam :peluk :peluk :peluk :peluk … After careful analysis of Mr. Platinum’s post, I have come to the conclusion that he has a male lover.. Reason being is this… with that type of description that he gave, it differs from that of what a male/ female romance would describe..one way in particular…if a man describes that same scenario about a woman he would grab his lover under the armpit while lifting her and taking her into the bedroom. He states that he’d grab a lover around the waist, which is a lil suspect… Dougie, remind me to never come ah yuh yawd fe eat nor drink.
mawnin ooooooooo :peluk
Hey poopsie bear :peluk
Yeppie Obs morning
mawnin chuet :peluk dis description is very disturbing
Velly velly as Met would say
:hammer
Hey boogie bear :peluk
good morning met,metters,peepers nd others…..
for once just big up yuh man nd done wi know a wan papa..sass man
man weh a dig out pus-c simply put dash all mi gal up pon de counter top and a pure stabbings suh puh-leeze cut e’ out nd big up yuh man mr.hognum
But Simply mi hear say him man is a very jealouse hombre yuh nuh. Suh mek him stay deh nuh big him up an see. :thanks2 :salaman
Mamacita hi dear 🙂 every battyman jealous that’s y dem end up a stab stab up dem one anedda more time. Dougie whey u say u get awnnny inna di holidays????? Wooooiiiiieeeee yessssss gawddddddd Dougie u did teck out the old ppl furniture outta di house cause if the living room till look so mi no waaaa see the kitchen a gooda enamel pot the goat a cook inna mecka hurry up :tkp ya man
This isn’t funny but I ave to laugh
Dougie say”tounging down”miss dougiesha..the only tongue down is what hangs down fr ur “lover”……mornin met an meters.since no hood wasn’t at dinner y u never tongue the turkey leg cause a must it ave u inna trance….
good morning :tkp
Sorry but the and”SHIT” caught me off guard dwrcl
Ewwwwww,dats why mi nuh nyam any an anyweh..juss gimmi a cold smirnoff inna di bottle outta u fridge Dougie
I wouldn’t drink that if I were you; ain’t no tellin where that bottle has been :hoax2
Unbelievable!!!
Unuh stay deh…Dougie reminiscing about how Prezzi use to have him inna di kitchen when him have on the apron wid no ‘panty’ and a stab out him ole wid the color color dildo dem whey dem did find a Garden.
Raaasssss….mi nay deh yah an as mi come duh yuh mek mi go ride weh again. Di wha kibda dildoooo???????? Dwllll :tkp
Metttttt…plz lend “it is are here” ur bike n car…ma’am..this no good non tall.
Why Dougie plagiarize the people dem status though? :nerd
who fah own nixy? :hammer
These feminine men :hammer
Seet deh now…… Met, yu ketch Mrs. Smith? Play Jah Who?
Morning Star.
good morning
afternoon..u lost me sir
Cho….yu brain nuh wake mayneee? Yu nu see Smitty drop a big word pon wi. Ehjumakate yuself people. It’s sexy.
:maho mi nah look pan u a lef u tuh simply
doah mix mi plz a beg :hope