ANDREW FISHER SEH CHOO DI HELICOPTER PILOT DID WAA SEE USAIN MEK HIM FALSE START

RUN

A close friend of Usain Bolt believes his Olympic dream was ruined by an overeager helicopter pilot who wanted a closer look at the Jamaican sprint star.

Andrew Fisher, a Jamaican who now competes for Bahrain, false started from lane three – two across from Bolt – in the second semifinal of the 100 meters at Olympic Stadium on Sunday night.

He claimed he was distracted by a helicopter noisily swirling just overhead as he got into position for the start, causing him to jump too early. Fisher was seen as a potential finalist.

10 thoughts on “ANDREW FISHER SEH CHOO DI HELICOPTER PILOT DID WAA SEE USAIN MEK HIM FALSE START

1. Right! A di helicopter pilot did have him acting stupid wid di cane row in him head? Maybe if your ass was focused on the race instead of hair spwile you would have actually run. Kmt.

2. Now you know the next thing do while training is staying focus and blocking out everything around you except for the sound of the gun,is a pity you didn’t get to run with Bolt to say you ran with him for the last time

3. Good fi him, he’s one of them who jumped ship from jamaica to go run for Bahrain for money. Him mek di arab dem ketch him with money.

4. :ngakak :ngakak :ngakak if I laugh I piss up in yah at dese derogatory distractions Dwl no sah… Mi just use wah big word Mi nuh sure if it fit but mi a use it…raaayyyyyyy.

5. Could would should :ngakak and yuh still nuh get nuh ratings. Bolt presence mek nuff ah unno tell lie, talk trash and even tek drugs :ngakak Hope di Arabs dem beat yuh wid ah cat-o-nine afta dem send yuh neva-ready ass guh ah Rio guh shame dem. Psst come here Andrew, please give yuh stylist numba tuh Yohan fi mi please and tonks.

Leave a Reply to Yawdy4life Cancel reply