AT LEAST DEN DEN INA FI HAR VEHICLE

0 thoughts on “AT LEAST DEN DEN INA FI HAR VEHICLE

1. :ngakak :ngakak Lifestyles of the Rich & Famous…the only saga continues. ..kerry ur turn…send in yuh pics

2. Smfh. These wanna be rich ppl are hopeless. They will never learn. See weh Flippa an Marsha deh? Same way dem use to show off

3. DANSA AND HIM WOMAN MEK MI WANT VOMIT…..DANSA DID U PAY BACK DI MONEY YUH BORROW FROM U KEEP YUH DANCE LAST YEAR

4. No shade, him work hard so him must can buy his babymother a car and pay for it monthly. I’m sure that he bought it on credit as a jester of his love and appreciation for her. Him chat to much but that’s a good move. Nuff man need fi focus more on how to treat one baby mother/woman than try to have a whole heap an only floss pan dem self an figet bout d babymother and d kids them. Unlike the delusional trash from d’Bronx this girl actually does something for a living instead of depleting the government of its resources. #nocomparison!!

1. You are so right, He is on my fb page and him always put up him work, Flooring etc. At least him bought her a car.

5. @ 2:04 no joke is a hard working yute. Party alot but you ever see him a hustle ie. paint jobs, flooring and dem things deh. You will see him inma him dutty clothes a day time and a night time him clean like whistle so in all fairness him cant compare to the other non progressive ones dem. Sometimes you just cant win with people cause if him no buy har nothing we same one say how she nah get a thing and she have him kids dem, mek dem live dem ghetto fabulous life man cho. I bet we wouldn’t mind driving in a rose royce with built in DVD players in the head rest?

6. Yow mi hav mi likkle toyota a gwan push thru….. dem ppl not rich n famous… a frighten and shameless… nah wish no bad fi dem still, but dem betta stash way som fi di rainy days ahead….

7. Mi Grandfaada always seh anyting wah u haffi rent, lease or mortgage, you don’t own. I always teck dat ting lick in mi head, I would prefer save up a 5k and guh buy a used vehicle right out dan fi a pay dealership monthly fi di privilege a driving dem vehicle. To each dem own.

8. Met Yuh nuh si seh the check engine light on pon di dash board a wah kinda malfunctioning vehicle is this it won’t even pass inspection

9. Airbag light even rerse,that means the vehicle came under impact before,so the vehicle might be salvage

10. The Lord bless whom he want!!!!! Rented or own!! Respect to him !! Do yah thing dansa show and prove

Leave a Reply to Marie Cancel reply