BAG WHITE GET SHOT

AND DEM SEH SADIKI DID DEH DEH…MI NUH KNOW HOW DEM NUH LEARN DEM LESSON SUH DEM GONE BACK INA DI SAME LIFE WHEY KILL BREADY ..DI SAME LIFE WHEY MEK SADIKI HIM SHIT UP HIMSELF ..DEM NUH KNOW WHA LAY LOW IS AND WHEN YUH FI COME OUT OF A LIFE DAT ONLY HAVE DEATH AND JAIL FI DI END RESULT.
bw

37 thoughts on “BAG WHITE GET SHOT

1. Mi nuh know if this true but only sadeki did deh a simple flex party mi did notice him wid a bandaid and stay real real bad shavel

2. Met a should a Sadiki get shot….. it happened at the Milk and Honey party which was supposed to be an upscale event shit was ratchet as f**k da whole a dancehall did in deh all smoke dem did a smoke in a di plp dem good good manhattan venue. Anyway Sadiki did a war wid one gal from the Bronx and den him brown stay bad gal rush dem…. on another note Sadiki yuh gal stay real bad mawfa and bleach out and look cheap as fk she do stay home u can’t come to an upscale event looking like that! Anyway after da fight start dem part it and send dem down in elevator. Anyway when mi reach down the vators mi see everybody a run up and down seh shooting gwan. Dem seh is another Bronx man shoot him nah call nuh name. But police lock down the street and is investigating…. Thanks BAD INDIAN FOR TAKING YOUR RATCHET PARTY TO THE CIRT AND RUINING IT FOR ALL OF US!!!!

3. Where when and how they will never learn is that one the deportee straight to prison after hospital
    Bready drippy resurface lol so it go dem say him did a fire shot to round a dilly big shooting

4. Met a should a Sadiki get shot….. it happened at the Milk and Honey party which was supposed to be an upscale event shit was ratchet as f**k da whole a dancehall did in deh all smoke dem did a smoke in a di plp dem good good manhattan venue. Anyway Sadiki did a war wid one gal from the Bronx and den him brown stay bad gal rush dem…. on another note Sadiki yuh gal stay real bad mawfa and bleach out and look cheap as fk she do stay home u can’t come to an upscale event looking like that! Anyway after da fight start dem part it and send dem down in elevator. Anyway when mi reach down the vators mi see everybody a run up and down seh shooting gwan. Dem seh is another Bronx man shoot him nah call nuh name. But police lock down the street and is investigating…. Thanks BAD INDIAN FOR TAKING YOUR RATCHET PARTY TO THE CIRT AND RUINING IT FOR ALL OF US!!!!

5. All him a deportee before deh keep dem self quiet and go hide dem come back with the excitement well dem say a did him shoot Kemar British before him did get shot and dead so a so it go now those folk will never learn attention dem a look a it dem get

6. Sender when u come with the right story u get address real and proper but for now go away with your friction story….. come offa the man dem and the gal name wonu couldn’t wait Fi here somu soh wonu can rejoice eh Lowe di blutclot people dem let them live them life them a human being like we to wonu a gwan like wonu can tell them how fi live

7. The little girl bag white f**g is trash Shan u is a known state pussy seller who use to travel and sell f**k with Paris with all those money your man have you look real stink at milk and honey all of y’all look mad dirty

8. Is which Shan ?? Di delusional one wa swear blind she did deh wid Usain! ?? Kristen fren Shaniele? A coulda never !!! Bag white really????????

I beg to differ only bagwhite neck was grazed with a bullet dwfllllllll
    I honestly don’t know what sadiki doing with shavel .. mi hear seh him and him Breda frighten fi light skin so maybe a dat!

9. Sadiki I know u reading this … Stop Mek u stay bad babymother draw u out !!! It’s obvious she want to go out with u to prove to all her Mateys that she is wife !!! But if the Mexican dem ketch u out dem nah go spare u !!! Remember them threaten u after the whole bready incident you think them forget ??? My yute me rate u long time and it would hurt me to see u get hurt … Tek my foolish advice and Lowe out the road Boss it nuh worth it !!! You party enuf already you Mek u name a yard and Farrin !!! Think about ur children and Lowe out party and sum waste gal !!! All u shavel u brave and foolish bad u have 2 Pickney fi live for and u up and down wid man weh wanted !!! You nuh fraid ? All when u a leave di party wid u babyfada? Me want knw weh kind a liquor unu a drink Mek unu brave so … Kmt u all not thinking

10. its all bad I can’t believe the shooter missed smh bag white should have been on ice chilling right now.the brother sadiki is lucky he run from ja because they was gonna take him out. These two brother need to get eliminate and the funny thing they bag white is a informer Look at what he did to chinchilla. Look at what Sadik he did to Bready..smfh but they need to get rid of !!

11. Bagwhite and Sadiki is no badman..why both a dem doing road I just cant understand.Di man dem give dem rope and dem soon draw dem in so mek di likkle mawga baby madda she gwaan run behind sadiki when him deh pan di road. Mi cyah believe a dat him come back a farrin fah

12. long batty shaniele never stop till she get to bag white never see nobody delusional more than she yet.she no stop prove on ig that a she is the wife of paper bag now cause tash don’t want that position anymore. mi cyan stand Shavel she fi nothing at all remember the same thing him do to Denise him going to do to you to mawga bleach out bitch

13. Wen the sender get the rite story then unu can talk! So sick of unu! All unu do is put down ppl! Badmind dutty fuka! A wish death pon the man suck unu mada unu nav family! This is about bag white how Tash and Shan reach ina this! Me tired a this page now all unu do a bring down ppl! Sit on ere everyday and can write bout everybody unu nav a job! A worry bout ppl weh have everything put together and unu nav shit!

1. Shaniele shut up I know that’s you
      You really are delusional what u got boo?
      I’m confused !!!! U walk up and down a Jamaica and
      Sell all over the north coast wid twiggy and krissie lol
      You think u winning why? Cuz bag white tek u to one party?
      If bagwhite ever know a bleach u bleach lmao dwrcl
      Wait wait .. Nuh one entry u did get is run u run off?
      Y’all bitches be weak and pathetic u don’t have shit Shaniele. Can bagwhite give u some papers please?

Can trump deport these hoes plz lmfao nah I’m serious sick n tired
      Y’all so wackkkkkkk bitches love niggas with money but they ain’t never get a red cent from them haha !

14. YALL COME OFFA DI MAN RASS NAME ….YUH SI THE MAN KILL NUH BADDI??? WHY YALL WISHING DEATH PON HIM..THE MAN MUS LIVE IN LIFE HOW THE FCK HIM WANT..THE MAN IS NO INFORMA…RASS MAN WAS JUS GOT IN HIS FEELINGS ON THE PHN BC THE MAN DID LOVE TASH..NEVA WISH DEATH NT EVEN ON YU EMENIES ..

15. DUTTY MELISSA THE ENTIRE PARTY NOW KNWS YOU A THE BIGGEST INFORMA BOUT MAN INNA TIE N BLUE SUIT…LOLLL…YU HAVE A SON WEH BAD NUH FCK REMEMBER N A TEEF ALREADY…PLZ REMEMBER THE BLUE SUIT MAN DEM CAN GET HIM….ALL YU DUH IS BADMIND BOBBETTE APPLE TWINNY KERRYANN PETAGAYE…(GAL YU FULLA BADMIND IT SOON KILL YU)…YU CHAT ALL YU FRENZ LIKE DOG (FACTS)CARISMA GETS IT THE MOST LOLLL ACTUALLY ALL OF MELISSAS FRN BEWARE OF THIS DOG SHIT…NUH BADDI INNA BX CAH STAND THE GAL…ALL CAVEL LOLLLL POOR YOU..DAT DUTTY GAL GUH THE PPL DEM NICE CLEAN PARTY GUH FIGHT N LOOK FIGHT KMT…MELISSA YU A CRASSSSSSSESSSS…MELISSA YU CANT FIGHT YU IS A BULLY WIT MOUTH…FULL TIME YU STOP MIX UP N INNA MIX UP..YU IS A TEEF WEH CAN GUH JAIL FI YEARS JUS LIKE HOW YU A WISH BLUE SUIT PON THE MAN DEM..

16. mi freeze, den gone a manhattan,wid it dem run dem from black theatre lord help. we have no respect for awnyweh, anyweh we go it mash up and every state have a bungle, some gone home eena box wid wrong name, whem dem family come wid the passport, ataclapse

17. how the f**k unu rejoice over something like that and the hottest thing unu na Talk facts. Shan straight inna this blutclaat and since a unu and har fly and sell pussy unu must blutclaat know leave the gal alone and gweeh me hate unu. It evident a some badmind low life dutty gal choose fi bring in the gal name inna this. Me friend nice and clean no blutclaat

18. Man voice Melissa and her friend dem always in mix up dam crosses set them she love Jamaican and love diss Jamaican that American gal always a mix up people she is crosses all her Muma she do bad wicked gal so wait her first son Unu a talk

19. How the f**k the gal dem name reach in a this?what them have to do with it? Dutty people Lowe the likkle blutcloth gal dem dem young and nice and bag white and sadiki love them. everybody ago get them 4 o clock mi nah wish death pon not even my worst enemy can bet a some gal weh well want the boy dem f**k uno a do this can bun mi fi some a uno fly

20. Shaniele pussy is not hers it belongs to the government it coming like welfare FREE shan u is a NOBODY stop paint a picture cause yu file long like welfare line.bag white stop f**k likkle pikney You is a big 40 year old grown long tongue man that love to chat gal

1. You likkle dirty bloodclaat wa u know bout my fren SHANIEL pussy cause u can’t even spell her name the gal have her good government job n her green card pussy all when she wa f**k a fi her pussy and the man want her very bad u sound hurt Lowe the gal and her nice pussy and go suck u man cocky Bitch!

21. Da miss deh soun very hurt bout Shan pussy tho na lie! A wah so???? Then again u have so much things fi say and nothing weh ya talk a nu facts atleast spell the name rite! Mi jus a say unu nu kno the gal ease off a har man! How much Man U mada fuk before she av u??? Talk bout bag White if a him ya talk bout n low ppl unu too nuff!

22. DUTTY DOG WHITE N HIM PAT COVER HEAD BREDDA N HIM FREN DEM JUMP PON DI YUTE A QUEENS CAZ DI bwoy A BIG UP CHIN CHILLA UNUH IS A BUNCH A GAL UNUH A PUSSY GUH SUCH OUT UNUH BIG PUSSY GAL MEMBA A NUFF PPL UNUH F**K WID MEMBA YOU DOG WHITE N YUH BROAD HEAD BREDDA SADIKI UNUH DAYS ARE NUMBERED WATCH….

23. Bag white & him fren dem need fi Lowe out the party scene the car that got shot up was the so called woman name Shan car it was off a some dumb shit and bare people name a GET call pluggy, sadeki and bag white bagga frenz, Everybody weh go a the hospital go a the station. Look like somebody definitely come for Mr. White bcuz 10-12 bullet the car door on the driver side him get shot and the bullet stuck & has not been removed out him grind.

24. Wait can someone tell me which Shan dis is what’s the IG name cuz trust me a haffi a next gal mi a think bout ? which Shan this? What’s the IG NAME

25. Bagwhite and Sadiki fi dead… Big Pussy Bagwhite wah a carry gal feelings.. go war wid u big pussy waste baby madda tasha big pussy ugly bagwhite.. just know di FEDS a look fi u too fi come back inna dem country any party i know where u at i will send them for you.. Sadiki member the mex dem still on da look out for you… a which store unno buy unno badness from lmaooooo…. unno need fi go chuck off… unno time deh very near..