BATTAM NOTICE……….SECOND INSTALLMENT

Wait a min it’s been a while I don’t see Ms Posh but a when the gal ass get so big mi bbc money a run cause the last time I saw you your ass wasn’t that big can sum1 say butt shots one thing still nuh change thou that tacky ass hair style them smh bitch yuh frens them a wicked cause 95% of the hair style them u put in look like sh**t!!!! You and yuh sister candy got the same taste in hair style smh and none a unno fren them couldn’t tell u? Hope yuh wear a good one at yuh party that’s coming up!!!!!

0 thoughts on “BATTAM NOTICE……….SECOND INSTALLMENT

1. Bwoooy….. Sender Sender Sender…. Yuh dont have nuttin fi cuss di girl bout… her hair look just fine… your hating ass worried bout her and she look damn good! What ah way ya go pay yuh $20 fi go di girl party and send in a next topic eehhhh. Fake or real batty… Whoever this chick is.. she ah mad yuh!

Go gurl!!!

Lets empower each other and not bring one another down!!!!

2. SENDER STFU WHAT IS IT TO U IF HER BUTT REAL OR FAKE N ME NEVA KNOW SAY AFTER SHE WEAR THE WIG DEM A U AGO GET DEM MEK IT A BADDA U SO ONNO PPL JUST LOVE THE MIX UP N LOVE SENDING PPL PICTURES IN INSTED ONNO GO SEND IN ONNO DUTTY LIFE LEAVE DI GIRL ALONE SHE LOOK GOOD AND A ME FREN FROM LONG TIME POSH BARBIE U A MAD DEM ABAYYYYYYYYY

Leave a Reply to BBC Cancel reply