**DI VIDEO CANNOT PUT UP O BUT BABY MOTHER HIM TING REGULAR SO NUH BADDA WORRY TUH MUCH*
Now met this gal from Tottenham them call ugly Betty a f**k the ppl them baby father and a talk bout fi him p**y . Betty u have a baby and a three man a f**k you u have the little boy. A Hackney the African man and now u a take the girl baby father ugly no bl****th bout u have 3 man .
Met mi see the video ugly betty aka Simone nuh have no shame she chat to the baby mother all sell her half price stuff and a fuck the man all the. Baby mother fi left the dutty boy cause him did ah fuck ugly betty inna her batty. So him is a batty man cause batty a batty. Ugly betty a fuck from she under age suh she nah go stop she cyan help herself.
Simone your pussy big for a young gal under you don’t look good
Where can I see the video. This ugly gyal do surgery an swear it a void out that she’s butt ugly an looks like a horse. No wonder she a tek fuck in her batty that’s all she’s got going for her. Yukk
Simone a Trudy n her dirty fren them put this up
Trudy u a dog shit stop walk n follow up pink wall u is a nobody u a fight fi a bust n still can’t buss
U no see your business a spoil u have a beating fi get very soon watch n see u life so sad and unhappy bitch
Simone u pussy no cute thou a d ugliest pussy me see fi the longest while now. U ugly n favour when leather shoes wet n dry bk in a sun a so u suck hood mouth look crawny hole gal . U pussy look battered n disgusting girl
Dirty zero gal Trudy wid d spoilest batty inna a england u have a piece a shitting fi get u see. Wait for it, bout u a run a put up pple pon pinkwall. Hope batty mouth suck hood Muffet can help u.
No Ugly Betty all u brave bad fi a mek bwoi a video U underneat weh look so.
Fi a young gal under u look beat out n batta batta up fi true. How old are you again? A only Lady Gangster pussy allowed to look like that!
Ugly Betty u have a old Oman pussy stop mek d bwoi dem fuck u inna light n video it! It nuh look good.
Dutty Simone and nasty shev yuh cyan do Trudy nothing. You Simone mouth and pussy done that’s why yuh a tek fuck inna yuh batty. Shev you nuffy talk because you played out fuck out and done out a just tru your video nuh touch road yet, man face stretch out body shev weh mama bird pimp out to pele please to leave Trudy alone.
Trudy u bby father say u mouth stink no bloodclaat gweh! Shev pussy a mad u, everyday u get up a call up Shev name in a u dirty mouth. U bby father hate u pussy a Shev pussy him want.
Get over the fuck plz done fuck ur baby father