BITTERnut

This bwoy ya a try hard fi Michii see him eh look how long him and the gyal leff . The gyal not even a look at him bout the gyal a throw shades so what him yo buy har two slippers and she still wa wear dem after unuh leff . This just show how much of a pussyole you be low the gyal

18 thoughts on “BITTERnut

1. 2 BATTY MAN LMAOOO… THE FEDS WILL SOON FIND OUT ABOUT THE SCAMMING HES DOING, BOUT RICH TEAM LMAOOO…. BIG CREDIT CARD SCAMMER FROM NEW YORK(LONG ISLAND) SHITTY BATTY DREW YOU NEED TO STOP THROWING SHADES ON DI BLOODCLAUT GAL CAUSE SHE NAH LOOK PON YUH DUTTY BOY WAH CAH CONTROL YUH DEEP BATTYHOLE… MI HATE A MAN WAH ACT LIKE DEM HAVE A BIG CRATCHES UNDER DEM… PUSSY NUH U GET BEAT UP WAH DAY YAH AND U STILL TALKING SHIT… LMAOOOO…. YES RICH KID TRUE U LOVE LIKES AND WAH FREE THINGS U ITCH UP.. POOR THING… 2 BIG BATTY BOY PARRING IN KINGSTON.. PEOPLE BEWARE…

2. But watch this a throw shades pon the gal with him man richkid dwrl drew richkid Neva tell yuh seh a him set up Michelle and her friend to beat yuh at nipples,richkid Neva tell yuh seh him call Michelle phone and make she listen everything Weh yuh chat bout her huhhhhh…..wait yuh ago get the biggest setup a yuh life in Jamaica battyman drewisha

3. But watch this a throw shades pon the gal with him man richkid dwrl drew richkid Neva tell yuh seh a him set up Michelle and her friend to beat yuh at nipples,richkid Neva tell yuh seh him call Michelle phone and make she listen everything Weh yuh chat bout her huhhhhh…..wait yuh ago get the biggest setup a yuh life in Jamaica battyman drewisha

4. Drew a the worst dog mi see Michelle put herself with mi hate the man and wish fi see him dead and a nuh me did a f**k him,so yuh can just imagine she yow perfect battyman and come here and hype with battyman richkid bout dm a rich team.drew go take pictures of yuh house put pon social media and yuh bed

5. Drew stop hype up yuhself you and richkid a f**k and him a set yuh up.the ppl dem need fi know Inna dance hall wey yuh run dung here seh you and richkid Inna hotel room and dream weekend and Michelle find one of yuh underpants full a shit back and front….and a that’s why Michelle throw yuh out her apartment likkleboii gal Weh yuh hype with need fi know seh yuh f**k the whole and have she as a cover up

6. Michi yuh gal Weh mi nuh know Inna real life but yuh winning pon the dirty shit up cocky drew,continue be you and don’t pain this dogshit no mind

7. He asked me to let him pay me 500us to f*ck me in my ass cause he like the way my bumpa looking.right now mi man off a him like how fly off a shit Pussy be careful

8. Michi a do her thing longtime and this johncrow come a carry on like a him bring her to where she’s at….clothes and boot alone the Pussy hype ova go back a long island and show yuh asset them pussyhole

1. This a di last time mi a change ur name fi u.Is u one ina di post a talk so why u need so many names? Either u stick to one name or come out the post

1. Lmfao met from mi a read the comments them mi just did know a one person a do all the talking. Met say she nah change dem name no more

9. Duty Michi di boii a mad yo abay if him a battyman yo Pussy shit up a notice yah luk or followers di boii happy n out n free Jason rich Killin Michi

10. This nigga has to be from Long IsLand because even admitting you and disease puzzy, lick out batty and puzzy Miichi, is in to anything is an L in itself. Miichi values used toilet paper and is the type of gal any man with sense would deny he phucked or even fight a person who even insinuates it. Dem type of gal you give your fake name to, you phuck dem in the back of your truck and you give her your back up phone number, never your main line. To be into anything with miichi is like you take up a daughter because all down to toothpaste I’m sure this bytch can’t afford, so you have to spend money on every part of her existence.

11. Only a Jamaican wouldn’t understand this man born American’s mouth don’t have any filter they say it has it is so is either you live with it or f**k off that’s just them and he’s just saying it what he had gave to her that’s all she has she ain’t getting no more because her game haven’t stepped up so he’s enjoying it why would someone send this in if they haven’t noticed the same thing like damn he has to be holding some money to be in them good ass shoes all the time & y’all damn well no that he’s popping

12. Lol poor soul met jus show r up michiy why yah comment so much time pon the post and a u same one sen it in .low the man alone u a throw bare shades and him a answer so him no have mouth fi done u back .u a throw bare shades and everytging u own a weh the man buy yuh .memba a him make u.Mek u new man buy u some things n hype pon him.low the man u no see the man move on . Bout him a batty man him neva wus a batty man when him a f**k u. Low the man mek him live. Me say some nice man ever tek up some crosses