BRINGING OUT DI 25 OUTA DI 45

woman-Optimized

Subject: She say she a 45 trap in a 25 year old body sexy stay bad

Message Body:
Met this stay bad man body woman wey name sexy dawn say she look good a don’t know if a ray ray a fool are but met . Met she a sleep an a dream say she look good she say pure gum man she f**k an ray ray stuck in ar stinking hold she need fe go clean ar house an change out the old furniture them clean the toilet an take off the plastic of a the chair them an set rat trap in a the house fe the mice them and buy roach powder fe the roach them before them start eat ar up stop thieft fe mind ray ray the wife say the basement full now met find a picture fe the people them .are husband is a blind man him can’t see something wrong with this woman

0 thoughts on “BRINGING OUT DI 25 OUTA DI 45

1. Siddung like har not so young back a hurt har or she waan s**t. Onoo not so youngsters fi behave onoo self n respect u age

2. Damn why she do herself like that, I mean she dont look young at all. But age is just a number I guess its how you feel. She always say she is gangster, a dat mek di haters no approach? People always a chat har but no one checks her on her behavior cau dem fraid a di beat down dem woulda get. dwl Shit If I had beef wid har I would not want to fight her, she looks like a beast. She was waving around her passport last night all up in da video, that is crazy what point was she trying to make nuff people can travel and nuff can still get deported even wid a blue book, so kmt to dat. I like her tho cau she is a fun person in da dance, she just banton any bitch and dem cant tess, Love dat gully shit

3. YUH ARE SO RITE ‘OH NO’. SHE BAD AND REAL THO I DONT HAVE NO PROBLEM WITH HER. BUT THE SENDER DONT EVEN TALK ABOUT RAT AND ROACH THAT A BROOKLYN FOR YA.

4. That lady is the biggest troublers maker in a party. Problemmmmmmmmmm to the end she is a follow people that why she always into problem mouth bad gal that why marva did buss ar hass an buss ar head she get a good beating from marva she is a trouble maker sick mother f**ker with grand kids respect u self dawn she all a show ar panty a party

5. A the lady that wey a thieft an mind ray ray omg u really love the woman husband u fe stop it by the way the party did flap so u an ray ray can’t go ja the trip off tax time soon come dawn don’t worry u know how fe take u husband money mine man . Just rember the roach powder an the rat trap

6. Dawn yuh a real clown. Bout yuh a bad gal yuh should a defend di dig off face mi guh yuh fool. Sit uh tired man body down. See mi and bark mek a step up in a yuh face.

Leave a Reply to oh no! Cancel reply