BUSY LEFT AND GOOD BREEZE COME CHOO

mawga-Optimized
MI NEVER KNOW SEH A MAWGA AT ALL…MI USED TO HEAR SEH BUSY TIGHT AND A NOW MI BELIEVE ..WHEN MAWGA WAS WID BUSY SHE DID SLIM AND TRIM..NOW HIM GONE AN D GOOD BREEZE KEEP BLOWING PAN HAR …MI COULDNT RECOGNIZE YUH AT ALLLLLLLLLLLLLLLL..WHEY YUH SEH LESS STRESS AND FI FOOD UP UP?

0 thoughts on “BUSY LEFT AND GOOD BREEZE COME CHOO

1. Don’t mek driving a benz fool yuh Tunya is famous for trusting the ppl dem Benz and getting it repo -facts and mi nah hate.
    The gyal look so good one hundred pound a stress off her.
    Met is it me or has anyone else notice how Busy just look sick, from him come back a Jamaica him don’t look healthy at all I was even looking tru Tunya party photos and man him look sick no lie. His skin looks ashy and trashy bad and him face just nuh look healthy.

2. What busy haffi do with tunya car skatta burrel money mike & all a di jamaican & foreign hustler dem tunya beg donation towards car kmt. A leopard never change its spots

3. ONU leave the girl, I’m sure she had to have some form of credibility to walk in the Benz dealer and trust a 2014 Benz cause if it was dat easy every other person in Jamaica would be driving one, dent up marga u fava one old dent up truck from dung a country, a tru busy naa look pon you that’s why yuh send in yuh own pics, busy aguh mad yuh, every day yuh put him pic pon u ig bout u love him.

1. Marga a mad bloodclaaaat u doh? If u could a teck back busy fuxx u would doh??? Dem fuxx deh all meck u psychic right FOH if Tunya can fuxx Busy after Marga she caaaa hold no rawseeee candle to the girl di two a unnu a broom in BLOODCLAAAT mini dress FOH this upset me nah lie

1. but chuet if me did fi ansa dem to what di streets a say dem go limb up di car sleep ina it because as ispy say…every minute the car repo and di last time me hear busy wasn’t looking pan tunya nor di baby so mi waa know why dem stop wid mawga

1. Metsy dem mussi hear say mawga wuk wid repo man meck dem hot fi har so kmt
          U know say by 10:00 mi drap asleep long time just see this lol

4. Ms. Met this is not the first Benz Tunya tek out through loan, Facts…she did tek out one wid a Bank inna new Kingston around 2006\7 ish and put sey she wuk a Headline Entertainment and could not pay fi it and it was Repossess and auctioned off so pleaseeeeeeeeeeeeeee…unnu tap it yah tap it. Tunya come wid the car title weh nuh have nuh Lien pon it mek mi see cah mi know a trust yuh go trust it tru loan. Yuh fi tap it tap it man. Benz taste pon Lawda budget

Leave a Reply to WICKED Cancel reply