BUSY YOUR SICKING THIS PERSON’S STOMACH

Come on hot 97 talking about Jamaica Gov’t must stop lying to the people! why him never say it when him was there old fart. A talk down on jamaica like this is not where you from or live! jamaica let you name busy signal fool cause you get dip back in jamaica as nobody. Beside busy signal you a act like a U.S book or green card you get! you act too extra that pass excited.
From you leave jamaica you act like you do not belong here. Movado never behave so frighten like you,with you deadbeat self during your interview you talking about “man getting older and want nice girl, and kids and have to have money to take care of them” Busy the world done know you meaner than a star apple and you no take care of your children, thats why SHANTAL have to send you to court to support BRI BRI. But a america you must go walkround and stick you d*ck without bag in a every gyal and see if child’s support not reach you not to mention AIDS.
Sick stomach bout have nice girl you a batty man! vado have him woman,beenie man, bounty killer, etc top artist a jamaica have them woman and kids you the only one dont have a family, for a man that accomplish alot old batty man, all you known for to f**k all the groupie them round town unprotected and breed them all breed old married Tunya. Then them end up f**k pon you,and the rate a how you treat women you will never have a family because no good woman wants a vulgar deadbeat man.

You should be one of the artist that setting examples to the children them, going out into schools and giving good words of wisdom. And help uplift Jamaica than to be downgrading our country only the best of the best comes from jamaica. SCAMMA DEH EVERYWHERE! BUSY not only in jamaica.

27 thoughts on “BUSY YOUR SICKING THIS PERSON’S STOMACH

1. Want a box inna him rass! Dat a too many Jamaicans mentality, dem reach a foreign all of a sudden all dem can do a class dem country!

Mi nuh watch dem, cause me know regardless a wah gwaan out yah! No weh nuh betta dan yaad!

2. :bingung that’s why it’s always good to see n hear fi urself. Sender yuh paraphrase, yuh embellished. ..yuh know what mek me nuh pretty it up…yuh BBClaat lie pon Bizzie! The man was speaking in general terms abt a man not him,providing for a family.

I’ve heard hundreds of dancehall interviews and this is the most impressive filled with wit n a firm grasp on the Jamaican reality. I hope busy appreciate that haterz gonna hate.

1. I heard him generalizing saying ppl turn to means like scamming etc, because they have degrees andd no job, and you want things like family, a house, etc. I didn’t see hear any bashing. I don’t know bout the dead beat thinh, but if he gives to charity that’s cool. But he should give to his own kids too.

3. Yardielovethug yuh must ah f**k busy Ina him batty r ah one ah him f**ka gyal hate busy fi wah!? Them fi respect dem country cause people ah watch n wen yuh chat certain tings pon internet nobody nuh wan come ah we country! Suh scamma nuh deh America yuh hear d artist dem ah chat seh dat

1. Why are u so angry? Calm down, i’m in agreement with you that some of these travelers cuss Jamaica too much more while! What if there were no onther country like America to visit? What if?!

2. Busy been in Jamaica and couldn’t reach up here for how many years? Why would he talk about something he knows nothing about?…bout American scammers…. You wanted him to lie? People read the news and dem have internet access….Busy don’t have to tell them what time it is fi dem know what’s going on in Jamaica …..tourism in Jamaica ain’t stopping because of a Busy. Some of you love pretend….he didn’t bash the country…he kept it real.

4. We neither give nor tek fk inna batty but yeah we like when a freak talk pon we mike.oh n we no like Fila cuz we prefer Nike. I’m convinced only a person with an agenda would misconstrue what Bizzie said.

The yute never a tear dung Jamaica, him just never a pretty up the ting n hold him mouth a grung.why u never highlight all the charity work n giving bk busy doing but when man nah waste dem money pon unno a so unno chat bout mean like starapple.

People listen to the interview unno selves n come to unno own conclusions cuz obviously every sender going to rightly or wrongly have their own bias. Have a lovely day n bless up urself sender because I have no desire to perlong with you. .why u ask? ?because. ..

We nuh like hypocrite n parasite. But we like girls whey keep dem sumpen tight!

5. I am glad I listened for myself, I didn’t hear him bashing Jamaica. I did hear him answering questions about Jamaica. When answering he did state that when you get older u want certain things, nice girl etc. Busy since u know better y not do better shame on you. U impregnated these women then move on to the next and u r not properly supporting them. U need to say less and do more, that is what u said isn’t it. Damn shame, how many baby mother’s do u have?

6. Mi naw listen Eno, busy a my boy he would Neva seh a ting like dat. Di man not even use di stamp inna di book good an look yah….. Bill man.

7. Sender dirty looking mawga who f**k pon him like Dog and him ashamed of how him daughter with her just big Suh will always f**k him she love fi be known as busy cocky cooler yes you are right him don’t tek care a him youth dem him only do it when him and the mother dem on good terms only person him can’t really too f**k with is Tunya when it come to money she used to it but mawga all months she don’t hear from him and her daughter don’t get nothing she didn’t even know him get visa she found out on social media then she go reposting his pictures like a big groupie. Busy love gwaan like him better than the rest a artist dem Mek him move him freaky bloodclawt

1. Tunya love to talk bout mawga dirty and she is NOT PRETTIER THAN THE GIRL..If mawga dirty tunya dutty times 25 ….and she nuh hear from busy neither..when she a talk bout get money she is too lie..BUSY IS VERYYYYYYYYYYYYYYYY mean…and tunya a more cocky cooler dan mawga she figet how dem used to go mobay go cool off di big man dem fi a money ..Leave the girl alone cause u not better than mawga..and gwaan wid u fake twist red bottoms

8. Tunya you sick like dog shit busy wah yuh old germs pussy old and beat out busy nuh chat tuh u same f**king way yuh know em get visa tuh Tunya bout give money paid school fee ah term !!! Mi chat facts yuh don’t get nothing busy meannnnnnn bad matter ah fact busy nuh wan no waste gal em not evn post the pickeny fi uno cause uno is a disgrace!

1. A so she love class mawga bout she dirty. If she call di girl name 50 time she call har dirty and a fact tunya a f–k afta mawga so she have more dirt dan har. Tunya yuh bright and outawda..remember u name was a walking talking disgrace when u go do di music video ina shower and di people dem talk all kinda tings bout u……….so u did clean and dirty same time ..Busy knows you have been >>>INDUSTRIALIZED <<<< that is why him always have one bag a woman same way. One a di man dem whey know u pan di selling seh a man send dem fi a bag a gyal from town and when him si u him ask a whey u a guh pan dis trip. Suh u a call girl u too bright, leave di girl alone and dont style har not even pan u last breath

9. But ere ya Fada! Suh wait deh even if busy give tunya money is not fi har a fi Egypt ! She still a sell pussy! N av man mi confuse suh wah Mek she com ah act like she n busy ina tings wah day me see Tunya face look old tunya nuh cute suh mi nuh understand how she com fi ah diss somebody fi a big rass woman she cyaaa go look a life see busy nuh wan har wid har dunce self.

10. @met she outa order fi true! She agwaan like she betta than nobody busy f**k betta gyal than har n yuh nah har dem ah gwaan suh n nuh like she n em deh ! Ah busy baby mada tuh suh if busy did tink she duty em wouldn’t f**k har n breed har ah matta ah fact she Mek busy know em can breed gyal . N com ah chat about the woman pickeny like Egypt look good she fi go teach har pickeny fi read n write dem seh yuh pickeny head tuff! A Egypt sista suh how fi ah dis yuh pickeny sister waste gyal

1. How she so clean and pick up Busy whey dem seh have a dose a di ting deh whey 1/4 people have? And mi know that is facts seh him have it too so Tunya is walking with it so wha kinda clean??? Tunya is a sketel to di umpteenth power she CANNOT class anybody because she do bres and know di selling link dem

1. :angel di girl dem know oo…as to tunya again dem seh har exhusband all him mouth used to give infection so when she a go talk bout dirty mawga she fi know harself

11. Stop stalk me Tunya You alone frighten for busy . And low the gyal she look better than you and she busy know long . You married chris not busy . Busy real name not on none unnu pickney birth certificate when him get lock up u know his name . Busy I goin get to you another time