CHIN CONGRATS ON THE NEW BODY

YOUR WAIST LOOKS REAL GOOD ALREADY AND YUH SURGERY DUS DUS DO…BUT DI BREAST DEM HAVE A FEW DENTS INA DEM WHEY WAA HAMMER OUT SUH NUH GUH HOME WIDOUT YUH GET DAT TAKEN CARE OF…IS WHERE YUH GET DI MONEY CHIN???

7 thoughts on “CHIN CONGRATS ON THE NEW BODY

1. But Jesus have mercy!!!! Den a wha did do Shauna body mek she go unda di knife??? Sigh and more sigh. Dem follow fashn’ eh. Sigh again. Chin had a nice likkle body. I’m not a big fan of hers’…. but I always thought she was a pretty likkle girl wid a nice likkle body. Sigh again. Spice yuh know all when a nuh your fault mi gonna blame yuh. I doh care. Uno cuss mi but is Spice fault. Dwlll.

2. Anybody say chin body did look good need glass Cuz chin body was far from nice. She literally shaped like sponge bob. Her body looks nice now but she should have gone down a notch with the breast implants. D amount a batty wash chin suppose to give Joe fi dah money deh

Leave a Reply to Little Willie Cancel reply