CHIN TELL SPICE FI HOLD DIS PAN HAR BIRTHDAY

CHIN YOU ARE BROWN SKINNED WITH DARK UNDERTONES NOT RED OR LIGHT SKIN..UNO REALLY TEK DIS COLOR TING TO ANOTHER LEVEL..ANYHOOT CHIN YUH CANNOT SPELL SUH MI NUH KNOW HOW DIS A GO GUH OVER PAN SPICE..PLEASE EDIT YUH STATUS AND PUT CRAWL NOT CROWL..CHIN WE KNOW YUH BAD CAUSE YUH KEEP BOP UNDER WRAPS AND HIM IS A MAD MAN AND TO DATE A ONLY YUH CAN FIX HIM SO YES WE REALLY ARE SURE OF YOUR BADNESS

Chin

23 thoughts on “CHIN TELL SPICE FI HOLD DIS PAN HAR BIRTHDAY

1. Kmt when chin seh red gal she neva mean it lije dat a suh nuff jamaican call people wit likkle color n spice fi lo di girl man. The way spice luv trouble she come a foreign pan visa n mek di people dem beat ar inna store lol… The way mi tink spice life sort out mi believe she woulda stop focus pan people n worry bout the marriage n kids she have a yaad before smaddy sneek weh di man

2. Met dem mad .. Wah Girl born and grow a Jamaica tell mi Wah day shi scared a Di sun a Jamaica which mi undastan it can damage yu skin …. Then she se she n nuh Wah get dark because it nuh fit her …. And shi dark skinned

3. I don’t think anything wrong with her complexion … I don’t see why she would use the term red I think she is neatly styling spice because she is darker ……

4. But wul on deh off topic it look like mi deh back a time because I just go fass pan spice insta and si har in a di gucci store pan video a sip champagne and a count out money a pay fi har purchase so it look like a di in ting but dat a one frighten,no use to trend mi nah go follow no no I will not

5. Chin need fi dust off di grammar book certain way doe. Mi nuh rate Spice, but Chin fi memba seh wen yuh get yuh front gum out and beat up wid boson balls ah lyrics material dat :ngakak Chin you ah reign ah Jamaica’s Tough Front Queen :ngakak

6. Suh….weh Spice a seh? It are when Gully Bop chaw chaw pon Chin baggy bounty him teet bruk awf in dere? Spice, a weh yu seh? Di ol a Carib Cement last shipment bury inna Chin hole? Dear Lord, protect me please. Di blood of Jesus!!!

7. Dancehall is so fkn toxic. Look how many times Spice name call pon nyaming cratches, she is is last person who should be dissing anybody.

8. Chin have a seat you can’t diss no one after you suck a mad man tongue move you bloodclat and stop badmine the girl

9. Am a Leo and I don’t go around making trouble with no one…I’m nothing like spice I hate when you guys talk about Leo’s dis and dat its not every Leo is the same…if I have a problem with anyone I tell them to they face…spice will get what she looking for one fine day…please stop putting everyone that’s a Leo in one basket cause we are all different

Leave a Reply to Real Cancel reply